Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
21-08-2008, 07:38:00

czy komus wyskoczyly malutkie brazowe kropeczki na opuszkach palcow? wyglada tak jakby byly lekko pod naskorkiem. nie calkiem na wierzvhu..
gość
21-08-2008, 12:08:00

"Dzisiaj robilem badania krwi ok 12. wczesniej przed 8 zjedlem bulke z maslem zeby przyjac ***. czy to moglo miec wplyw na pogorszenie wynikow?
mam za niska hemoglobine (za malo czerwonych krwinek), lekko zawyzony cholesterol, ACTIS tez zle. reszta ok.

dzieki za pomoc Kolezanki Koledzy "

czlowieku czy ty jesteś niedorobiony czy tak bardzo nieświadomy możesz a nawet napewno *** sobie badania bo nie wolno nić spożywać min 12 h!! przed badaniami a *** mogłes przyjać po badaniach nie ma wyznaczonej ściśłej pory na jego przyjmowanie

polecam forum www.***.pl
wojtek
gość
23-08-2008, 09:04:00

dobrze napisane to pouczenie ludzie nieumieja czytac czy jak wiedza ze czegos im niewolno to i tak pisza glupie posty typu ,, moze troche nie zaszkodzi,, jezeli na uloce jest napisane ze jest cos zabronione to chyba bez powodu by tam tego nie bylo
Początkująca
24-08-2008, 10:15:00

Biore *** od 5 maja w dawce najpierw 40 g a potem przez 3 mce 20 mg dziennie a od wczoraj co drugi dzien 20 mg. Nie mam zadnych problemów z wypryskami i nie miałam żadnej fazy pogorszenia w trakcie. Podobnie jak roaccutan który brałam kilka lat temu, *** działa na moją cerę rewelacyjnie Chwała za to mojej Pani Profesor Trznadel-Budźko z Dermedu w Łodzi. *** kupuję w aptece "Pod Białym Orłem" za... UWAGA 99 PLN za opakowanie!!!! W Łodzi cos sie wreszcie opłaca i to mnie cieszy.
mam natomiast złe samopoczucie fizyczne (osłabienie, bóle mieśni i stawów, bóle głowy i czuję się jakbym miała grype lub kaca) oraz psychiczne a na to Pani doktor zwraca uwagę. Mam krótko mowiac megadoła i ratuje mnie tylko widok mojej buzi w lustrze.
Co do alkoholu to nie polecam bo ja mam po 1 kieliszku wina samopoczucie fatalne i nie bagatel;izuje tego zakazu, choc czytałam ze niektórym nic nie jest
Czyli jest ok ale chciałabym juz zakonczyć kuracje bo lek rzeczywiscie diała osłabiająco i powoduje znaczny dyskomfort.Ale człowiek który cierpi wiele lat z powodu tradziku i przede wszystkim ma zrabaną w efekcie psychikę (niskie poczucie własnej wartosci) zrobi wszystko zeby czuć sie lepiej.
Pozdrawiam wszystkich walczacych
Początkująca
24-08-2008, 13:13:00

heh gratuluje badan....

ja 3 miesiac, tez zadnego wiekszego syfa od poczatku kuracji, to jest pociecha bo kiedys rezygnowalam np z jakiejs imprezy albo wyjscia wlasnie ze wzgledu na jakas gule na mojej twarzy a teraz uwaga... mialam pierwsza sesje zdjeciowa od roku bo wreszcie przyjelam oferte;] :}

tylko nadal jak mnie cos drobnego zdenerwuje to zamienia sie to w wielka tragedie dla mnie i dol...
Inde
gość
24-08-2008, 14:28:00

oo to musisz naprawde ladnie wygladac skoro mialas sesje..
ja tez bym chciała ale mam dosc duzo przebarwien ;/ a mowią ze sie nadaje tylko ze swoje zdjecia przerabiam w photoshopie zeby miec ladna twarz.
Pati
gość
25-08-2008, 08:20:00

I ja mam pogorszenie.. mam nadzieje ze jest chwilowe, bo znowu tego nie zniose Jestem po kuracji rok i 2 miesiace. Do tej pory nawet małe syfki mi nie wychodziły teraz pojawiły sie nagle dwa i to nie wcale takie małe i ciagle zauwazam cos jeszcze. a było tak pieknie basiek
gość
25-08-2008, 08:56:00

ja śadze ze to iz bierzemy *** to nie oznacza zejuz nic nihdy nam nie wyskoczy ..ja sie licze z tym że moga mi sie pojawic jakies krosty ale mam nadzieje ze nie bede tak jak wtedy jedna na drugiej..
ja jetsem po kuracji tydzień :D narazie ok
Pati
gość
25-08-2008, 10:26:00

Basiek!
Pamiętam Cie z okresu, kiedy ja tez brałam Izo.
Jestem 10 miesięcy po skończeniu i własnie przezywam małe załamanie
Na czole pojawiło mi się kilka krostek, na policzku i koło ust cos tak dziwnie boli...
Ja mam tylko nadzieję, że to takie przejściowe, że niedługo zniknie i nie będzie śladu. Pielęgnuję twarz intensywniej niż dotychczas... nie chcę powrotu... Chyba tego bym nie zniosła...
Pozdrawiam wszystkich, którzy to przechodzą dzielnie.
_________
Wisienka
gość
25-08-2008, 10:48:00

ja wiem ze bede przezywala zawsze załamanie gdy bedzie mi sie zblizał okres !!..nawet jak bralam izo to czasem sie coś pojawilo to pewnie bedzie jescze troche gorzej jak juz nie biore..
dziewczyny mam do was pytanie ktrej jestes tak dlugo po kuracji
jak dbacie o skóre ?? uzywacie jakos kremów a uzywacie normlanej wody czy macie cos specjalnego..
Pati

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Co to może być ? Lekarze nie umieją pomóc
Witam Mam taką plamę między wargami sromowymi. Ona swędzi piecze bliżej dni płodnych a okresu ewentualnie jak mam jakąś infekcję. Ogólnie miałam kiedyś kłykciny ale to z trzy lata temu pięknie je usnęłam. A zostało to lekarze już tysiąc diagnoz postawili ale żadna nie jest dobra bo to jest kiedyś to miejsce było kilkukrotnie wymrazane usuwane laserem i condyline. Zrobiłam z tego test hpv wyszedł negatywny ja już nie wiem Co mam z tym robić bo to ciągle jest pierwsze zdj to jest jak teraz wygląda. Pomocy !!!
Wgłębienie, dziura w kciuku
Dzień dobry. Od około miesiąca pojawiła mi się zmiana na kciuku w postaci suchej twardej skórki. Po zdrapaniu pojawiła sie nastepna. Prze to zrobiło się coraz większe wgłębienie. Nie pamiętam, żebym się skaleczyła. Nadal to miejsce jest szorstkie i twardawe. Co to może być? Bardzo proszę o poradę.
gość
Wysypka
Czy wie ktoś co to jest i jak się tego pozbyć? I czy da radę obejść się bez dermatologa
Reklama: