Biore *** od 5 maja w dawce najpierw 40 g a potem przez 3 mce 20 mg dziennie a od wczoraj co drugi dzien 20 mg. Nie mam zadnych problemów z wypryskami i nie miałam żadnej fazy pogorszenia w trakcie. Podobnie jak roaccutan który brałam kilka lat temu, *** działa na moją cerę rewelacyjnie

Chwała za to mojej Pani Profesor Trznadel-Budźko z Dermedu w Łodzi. *** kupuję w aptece "Pod Białym Orłem" za... UWAGA 99 PLN za opakowanie!!!! W Łodzi cos sie wreszcie opłaca i to mnie cieszy.
mam natomiast złe samopoczucie fizyczne (osłabienie, bóle mieśni i stawów, bóle głowy i czuję się jakbym miała grype lub kaca) oraz psychiczne a na to Pani doktor zwraca uwagę. Mam krótko mowiac megadoła i ratuje mnie tylko widok mojej buzi w lustrze.
Co do alkoholu to nie polecam bo ja mam po 1 kieliszku wina samopoczucie fatalne i nie bagatel;izuje tego zakazu, choc czytałam ze niektórym nic nie jest
Czyli jest ok ale chciałabym juz zakonczyć kuracje bo lek rzeczywiscie diała osłabiająco i powoduje znaczny dyskomfort.Ale człowiek który cierpi wiele lat z powodu
tradziku i przede wszystkim ma zrabaną w efekcie psychikę (niskie poczucie własnej wartosci) zrobi wszystko zeby czuć sie lepiej.
Pozdrawiam wszystkich walczacych