Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-07-2008, 19:16:00

JAK SIE SKORA LUSZCZY I SIE NICZYM NIE NAWILZA TO PRZEBARWIENIA ZCHODZA?????????????????
gość
03-07-2008, 19:33:00

dermobrazja polega na usuwaniu gornej warstwy skóry. luszczenie sie to jest to samo bo ona tez sie usuwa tylko ze powoli i trzeba na to o wiele więcej czasu jak nawilzasz skóre to przebarwienia sie nie zluszcza bo niby jak?? no ludzie przecież to logiczne jest
gość
03-07-2008, 20:46:00

Agata mozesz sie wypowiedziec na ten temat...skoro studiujesz te tematy
bo jak mam juz gladka skore tylko STRASZNE blizny i przebarwienia to stosuje 2 razy na dzien (rano i wieczorem)krem no-scar (to moj pomysl zeby sie tego pozbyc tak pozbyc nie lekaza)... lepiej by bylo nic nie uzywac???
PzDr Perezz
gość
04-07-2008, 06:57:00

Perez ja mysle,że wszystkie kremy itp na blizny to ściema. Na pewno nie usuną sie ubytków w skorze. Lepiej poczekac 5-6 miesięcy i zrob jakis zabieg laserowy np lasrem fraxel jezeli nie masz tyle kasy to dermabrazja, ktora daje rewelacyjne rezultaty oczewiscie robiona przez chirurga plastyka. Najlepiej go spr wczesniej miec opinie osob po takim zabiegu itp. Ja na twoim miejscu nie bawilabym sie w kremy ale to moje zdanie.
pozdr Agata
gość
04-07-2008, 08:23:00

Hmmm opisze wam moja historie z Izo ( czesto ogladalem te forum ale postanowilem napisac cos pod koniec kuracji dopiero)

Mam obecnie 17lat powazny tradzik zaczal mi sie dokladnie rok temu ( prawy policzek ;/) z antybiotykow uzywalem tylko zinerytu który niby cos dawal ale jako ze mam wujka dermatologa to szybko postanowil mi przepisac Izo. Poczatkowo bylo ciezko , nawet bardzo , suchosc skory mnie dobijala , dodatkowo po 4miechach przestalo cokolwiek wyskakiwac ale zostaly przebarwienia ( blizn jako takich nie mam :P .....chyba:D) moja kuracja trwac ma dokladnie 13ms wiec zostal mi jeszcze jeden miesiac ale to juz z górki ;]

-zero pryszczy ( czasem te takie co ich nie widac 2 dniowe na czole przewaznie , wszyscy tak macie??!)
-skora naprawde ladna jak sie nie spali buraka albo cos
-jestem raczej ciemniejszej karnacji i nie mialem problemow z wychodzeniem na slonce zadnych, filtr jaki uzywalem to max 30 i to nie na calej twarzy tylko w miejscach w których sie czerwienilem po sloncu n ( dodam ze gram w klubie w noge i sloneczko opiekalo mnie czesto podczas gry)
- mozecie mnie nazwac samobojca ale przez caly okres NIE uzywalem zadnych krmow nawilzajacych !! (poza balsamem po goleniu ;p) , dodam wiecej staralem sie jak najdluzej nie myc twarzy zeby nie zdzierac na chama naskorka , i nie zaluje teraz skora wyglada naprawde cacy
-co do jedzenia, wcinalem jak glupi wszytsko poza watraba , jajami i rzeczami z wit a
-alkochol kilka razy sie ostro napilem i efektow ubocznych ( poza zgonem po kilku bro :P) nie bylo
-tradzik mialem tylko na twarzy ( dokladniej prawy policzek tylko i ciut na lewym )
-jestem w pelni zadowolony z leku , moge powiedziec ze uratowal mi dupsko:P
-zostaly mi tylko slad w psychice mianowicie zawsze jak wstaje rano musze spojrzec w lustro albo chociaz dotknac dlonia policzka zeby zobaczyc czy cos new sie nie pojawilo ;/, naawet jak z dziewczyna ide to jakos zawsze musze isc z jej prawej strony bo jak ide z lewej to ten moj policzek mnie dziwnie krepuje mimo ze juz dawno jest czysty ....
To tyle , jak chcecie o cos pytac to pytajcie na forum bede zagladal

Jak myslicie jest sens brac dawke wieksza niz 120?? bo nawrotu sie boje;/

pozdrawiam Kamil i zycze powodzenia w walce z tych ******wem

gość
04-07-2008, 10:33:00

hehe myslalem ze to tylko ja tak mam ze jak gdzies ide to staram sie isc z takiej strony zeby nie bylo widac moich blizn na policzku bo jedne juz wyglada ladnie ale na drugim mialem koszmar i jeszcze sporo sladow zostalo.
gość
04-07-2008, 13:30:00

Ejj......a mnie od 3 dni pobolewa wątroba.....co robić?
gość
04-07-2008, 14:09:00

Chętnie odkupię od kogoś ***!! Jak ktoś ma w zanadżu to bardzo prosze o kontakt pod nr gg: 10788905
gość
04-07-2008, 18:01:00

Ja mam dzisiaj 13 dzień na *** ...tylko że pracuje na kopalni więc moja skóra jest suchutka bo się muszę długo myć .... a tak pozatym to pi przybyło chyba ze 50 syfów masakra całe ramiona plecy klata i troche na twarzy .............. ciekawe kiedy beda jakieś poprawy bo jak narazie to koszmar....
gość
06-07-2008, 10:16:00

07-09-2006 o 17:00, pietras :
Ja też brałem *** na trądzik i pomogło i tańszy jest niż oryginał.
mam pytanie...czy ktos zna dobrych dermatologów w Poznaniu??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: