Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
09-10-2006, 18:05:00

Witam. Dermatolog zaproponował mi wzięcie *** bo zadne antybiotyki i masci itd mi niepomagajom.Powiedzcie czy warto to brac i czy to pomaga??Prosze o odpowiedz. Dzięki z góry.
gość
09-10-2006, 19:25:00

09-10-2006 o 20:05, gość :
Witam. Dermatolog zaproponował mi wzięcie *** bo zadne antybiotyki i masci itd mi niepomagajom.Powiedzcie czy warto to brac i czy to pomaga??Prosze o odpowiedz. Dzięki z góry.

Przeczytaj sobie wszystkie posty, ktore znajduja sie w tym temacie a na pewno znajdziesz odpowiedz na Twoje pytania.
gość
10-10-2006, 18:54:00

Walczyłam z trądzikiem kilkanaście lat. Stosowałam różnego rodzaju terapie (antybiotykową, hormonalną, itd). Po przeliczeniu wydanych pieniędzy i straconych lat, podjęłam decyzję o leczeniu ***m. Po serii podstawowych badań oraz pozytywnej opinii dermatologa mogłam podjąć leczenie. Na szczęście pojawił się tańszy ***. Brałam go prawie 9 miesięcy po 20 mg dziennie. Byłam batdzo pilną pacjentką - stosowałam się do wszelich zakazów, nakazów. Po kilku miesiącach stosowania przeziębiłam się. Przeziębienie trwało do końca kuracji (ponad dwa miesiące). Poza tym końcówka była tak tragiczna, że po każdym posiłku musiałam biec do toalety (śluzówka jelit jest jak papier). Nnaskórek rąk i nóg też był jak papier - otarcia powstawały błyskawicznie i trudno się goiły. Ale wtedy uważałam, że warto cierpieć. Teraz jestem innwgo zdania patrząc na swoją buzię - po pół roku od zakończenia kuracji wrócił problem. To nie są pojedyncze wypryski, ale zmiany ropne, jak przed leczeniem.
Zanim zaczniecie kurację dowiedzcie się o skuteczności (najlepiej od producenta, lekarza i to na papierze), bo można się mocno rozczarować ***.
gość
11-10-2006, 17:25:00

Leczyłam sie *** i musze przyznać ze skutecznie miałam tylko suchość warg , skóry i faktycznie moje ciało bardziej podatne było na otarcia ale nic więcej nie wystapiło trądzik zniknal choć lekarka mówiła mi ze czasem w bardzo rzadkich przypadkach bywa tak ze trzeba kurację za jakiś czas powtórzyć widać z tego że właśnie Tobie się to przytrafiło : ( może powinnas jeszcze raz sie przeleczyć, ja i tak każdemu będe mówić że warto!!!!
gość
12-10-2006, 16:21:00

cześć,
niedawno dołączyłem do grona leczonych *** i jest podobnie jak piszecie. Mam bardziej wrażliwą skórę i w poczatkowej fazie obsypało mnie grudami. Lekarz mówił mi, że tak powinno być. Także jestem spokojny. Widziałem zdjęcia innych ludzi leczonych *** dlatego wiem, że warto przemęczyć się kilka miesięcy.

gość
14-10-2006, 09:22:00

witam,własnie wczoraj wziełam 1 tabletke *** i bardzo zle sie po nie czułam zacisk w klatce piersiowej,serce mi szybko biło i moj stan był wyczerpujacy i przelezałam go w ozku czy takie sa na poczatku objawy?dzis wezme 2 tabletke i boje sie reakcji organizmu bo jestem w pracy i raczej nie mam gdzie tu przelezec...
gość
14-10-2006, 09:57:00

Witam was,
Własnie biore izotex od wczoraj po 1 tabletce i cos mi sie wydaje ,ze bede ciezko znosiła leczenie,jezeli moj kazdy dzien bedzie tak wygladał jak wczorajszy po zazyciu *** to natychmiastowo przerywam leczenie!Mam pytanie jak wy znosiliscie pierwsze dni brania ***?czy było wam słabo?ciemno w oczach,ucisk w klatce piersiowej i ogolnie meczacy i wyczerpujacy stan???moj meil gonia.sitarek@wp.pl
gość
14-10-2006, 13:56:00

niedługo mam zacząć brać ***. Niestety w moim mieście kosztuje on 218zł.czy wiecie gdzie w Łodzi lub Waszawie może być tańszy?
gość
14-10-2006, 17:15:00

Ja przed kuracją wygladałem okropnie straszne zmiany, wrażliwa skóra i... naparwde ciężko niestety brałem tylko misiąc i to był mój błąd bo poprawa znakomita i zeszło prawie całe, ale szkoda mi było pieniedzy na ciąg dalszy kuracji. Mineło kilka miesięcy i niejest tak tragicznie jak kiedyś dzięki jedno miesięcznej kuracji ***, ale teraz postanowiłem rozliczyć się definitywnie z moim problemem i dobić to ścierwo. Dzisiaj wziąłem pierwszą dawkę i mam andzieję że już niedługo będę wyglądał już świetnie. pozdrawiam.
gość
15-10-2006, 16:25:00

czesc pytasz o cene *** warszawie?ja kupowałam na J.Pawła w aptece"beata"zapłaciłam 140zł,ale mysle ze spokojnie warszawie jest duzo takich aptek gdzie bez problemu mozna kupic w takich cenach bo 214 to rzeczywiscie troche droga miesieczna kuracja...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: