Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
27-12-2007, 15:56:00

Witajcie!

Dowiem sie wkoncu jak to jest z tymi papierosami?? Palicie? I czy po paleniu macie czerwoną buzie? I cZY to przeszkadza w kuracji? Pozdro

Maciek

Ja biore izo i pale czerwonej buzi nie mam. wogole to nie mam objawow zadnych z tego powodu. co to za rada rzucic palenie podczas brania izo. jakby to bylo takie latwe to juz bym rzucil na zawsze ale jak tu czekajac na tramwaj tak stac i nic nie robic . ogolnie to skora sie szybciej starzeje od palenia. zapytaj sie dermatolog czy to ma jakis duzy wplyw. ja za bardzo nie moge bo moja derma to kolezanka mamy i jakby sie dowiedziala ze pale by mi fundusze na studia obciela :P
/mike
gość
27-12-2007, 16:52:00

Hej

JA NIE PALĘ WIĘC NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA )

XENIA
gość
27-12-2007, 17:19:00

były pytania co do alkoholu- nnie patrzcie na to czy macie po alko kaca czy nie, bo to nie jest takie wazne, przeciez z tego co pamietam to na ulotce jest napisane zeby NIE PIĆ alkoholu!! wogle! wiec jesli zalezy wam bardziej na buźkach to nie pijcie, moja rada Ja sama święta nie byłambo raz czy dwa sobie pozwoliłam podczas kuracji, ale duzo tego nie było. ale jesli ktos wali codziennie po piec puszek piwa to dziekuje chociaz mysle ze takich kamikadze to tutaj nie ma Ogólnie radze nie pic wogle, i nie dyskutowac, czy ma sie kaca przy izo czy nie pozdrawiam

kinga
gość
27-12-2007, 18:02:00

czy jest tu moze ktos komu jeszcze nigdy nie leciala krew z nosa a przy izo mial/ma krwotoki z nosa?
mi jeszcze nigdy nie leciala krew z nosa... czy to znaczy ze przy izo zacznie?
gość
27-12-2007, 18:39:00

Eh ja jestem 11 dzien na akne i przy dawce 30 mg zrobily mi sie strupki w nosku. Na razie nie tak strasznie.Lekko czasem jakas kapka krwi ale to dopiero początek kuracji i dość mala dawka. Używam takiego zelu specjalnego ale czy dziala eeee. Ja nigdy wczesniej nie mialam z tym problemow. A własnie tyle dziwczyn pisze,że sa po kuracji. Może fotki umiescicie coś na pocieszenie, poprawienie humoru? ? :D
A
Początkujący
27-12-2007, 19:00:00

26-12-2007 o 23:28, path88 :
a to dziwne ze cie rozsadzało bo ja bralam 4dni i poszłam na 18stke brata wiec wypilam dosc duzo a mój skutek uboczny byl taki ze nie moglam sie upic a naprawde duzo wypilam i glowa mnie nie bolała..

a jesli chodzi o basen to nawet gdy nie bralam *** to nie chodzilam bo przebywanie 45min w wodzie z chlorem jest ogónie niezdrowe dla twarzy z trądzikiem wieć bym nie radziła...

No 4 dni to strasznie dużo... Więc nie sądzę żęby to było dziwne. A i nie pisze tak bo przeczyta to ktoś kto dopiero zaczyna kurację i pomyśli, że to normalne jeszcze jest. Skoro na Ulotce zabronione to znaczy, że nie wolno. Jeszcze ktoś zacznie stosować *** zamiast 2KC
gość
27-12-2007, 19:52:00

co to za zel, prosze napisz mi o_O
boje sie tych krwotokow ogolnie boje sie widoku krwi ((
gość
27-12-2007, 19:56:00

moglby ktos wrzucic zdjecia sprzed i po kuracji ***?? szukalem wczesniej ale juz sa pousuwane zdjecia. i jeszcze jedno. wie ktos gdzie mozna kupic tanio *** we wroclawiu?? z gory dzieki
/mike
gość
27-12-2007, 20:21:00

mike nie sa pousuwane. Tylko kurcze jak dla mnie to tylko zdjęcia basiek są okej bo inne to z daleka albo malo wyraza. A wlasnie mam jeszcze jedno pytanie do basiek czytalam forum od początku do konca i twoje wypowiedzi hm... na początku pisalas,że mialas jednego pryszcza a w trakcie wysypu tragedie na policzku prawym a teraz piszesz,że jestes zadowolona. Tylko troche glupie brac izo na jednego pryszcza. Eh
Początkująca
27-12-2007, 21:46:00

chciałam sie was zapytać czy wy też tak duzo płacicie za ten lek ?? bo jak bierzecie po 40mg to kupujecie po dwa opakowanie nie?? czyli jak jedno kosztuje ok 130 zł to dwa to az 260 zł ale chamski wydatek ale jak ma pomóc to cóz...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: