Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-12-2007, 17:08:00

julita czemu rezygnujesz z kuracji
co sie nie powidoło
gość
18-12-2007, 18:19:00

18-12-2007 o 14:04, gość :
Radoslaw masz gg??

Pozdrawiam

Mateuszeeek

Tak, gg: 1761147

Pozdrawiam
gość
18-12-2007, 18:31:00

Wysypuje mnie z dnia na dzień... jestem 4 miesiące , dawka 40 mg... Czy wszystko jest dobrze? Bo było lepiej a jest gorzej. Co myslicie??

Rafał
gość
18-12-2007, 19:59:00

Witam, od 10 miesiecy biore ***, z efektow jestem bardzo zadowolona, ale chcialabym juz zakonczyc kuracje, dlatego, ze od miesiaca nie widze zadnych nowych wypryskow na twarzy, a kuracja trwa wyjatkowo dlugo. Jesli chodzi o ilosc *** to przez pierwsze trzy miesiace mialam dawke 20 mg/dobe, pozniej dwa miesiace 30 mg/dobe, kolejne dwa 20mg/dobe, miesiac 10 mg/dobe i przez ostatnie dwa miesiace 20mg, ale co drugi dzien. Teraz pani doktor przepisala mi 10mg co trzeci dzien, czyli wypada, ze bede brac jeszcze 3 miesiace. Moje pytanie jest nastepujace:
Czy przy doskonalej cerze powinnam brac *** jeszcze trzy miesiace (pani doktor twierdzi, ze trzeba bardzo powoli zmniejszac dawke) czy moze nie musze wiecej brac ***??? Dziekuje za odpowiedzi. Justyna
gość
19-12-2007, 12:10:00

18-12-2007 o 20:59, gość :
Czy przy doskonalej cerze powinnam brac *** jeszcze trzy miesiace (pani doktor twierdzi, ze trzeba bardzo powoli zmniejszac dawke) czy moze nie musze wiecej brac ***??? Dziekuje za odpowiedzi. Justyna

Ja na Twoim miejscu brałbym i nie marudził. Lepiej wziąc więcej niż miałoby się to nawrócić. Co trzeci dzień, to przecież już nie tragedia. Wytrzymałaś taki czas, to i wytrzymasz jeszcze tę końcówkę.

Pozdrawiam
gość
19-12-2007, 12:57:00

Jak sprobuje juz *** i bede miala 'doskonela cere' jak osoba wyżej, to na pewno nie bede juz marudzila....
pryszczata cera -> zle
doskonala cera -> zle
dziewczyno... masz swietna lekarke ktora cie prowadzi, przepisuje lek, doradza.
Czego ty jeszcze chcesz?
di
gość
19-12-2007, 14:39:00

rety juz 53 dzien na izo i wciaz lipa. nie widze zadnych efektow. a znajomi m mowia tylko ze wygladam gorzej niz przed tym jak zaczalem brac izo. kiedy bedzie jakas poprawa... juz trace nadzieje
/mike
Początkująca
19-12-2007, 14:45:00

Rezygnuje dlatego ze mam dosyc niszczenia zdrowia dla paru pryszczy. Probowalam juz roacutanu i po skonczeniu kuracji efekty zniknely. Nie bede nabijala portfeli koncernom farmaceutycznym kosztem swojego zdrowia. Moj lekarz *** przepisywal lawinowo kazdej pacjentce obojetnie czy jej cera bylaby troszke zla czy okropnie zsypana. Denerwuje mnie to ze zaden lekarz nie probuje ustalic przyczyny tego swinstwa tylko od razu wawala recepte na kolosalnie drogie leki. Zadna tejemnica jest to ze maja udzial i profity od producentow. Poza tym skut5ki uboczne sa nieproporcjonalnie wieksze od efektow kuracji ktore i tak stoja pod duzym znakiem zapytania. Lekarz powiedzial ze zwiekszy mi dawke leku a w zamian skroci terapie. Gdy poszlam na nastepna wizyte kontrolna (co poltora miesiaca 150 zl) okazalo sie ze czas jednak sie nie skroci i dalej bedzie to 9 miesiecy. Hahaha. Poprosru oslablam. Poczulam sie jak krolik na ktorym on zarabia pieniadze a moje zdrowie ma w d...!
gość
19-12-2007, 14:48:00

Justyna,
to w koncu jak dlugo bralas ***?
gość
19-12-2007, 14:51:00

bo juz sie zgubilam w twoich wypowiedziach,
albo ***, albo roa ?
albo 9 miesiecy kuracji, albo 10
ZDECYDUJ SIE!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: