Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
10-12-2007, 12:44:00

Gosiek Ja tez mialam leciutkie załamanie ale jakos szybko przeszło. U mnie ponad 5 miesiecy od odstawienia. Jestem po mikro i jestem suuuuuper przebarwienia praktycznie mi zeszły i ani jednej krostki nawet maluskiej choc nei zaprzeczam ze rano dokładnie w lusterku ogladam czy aby nie wraca bo to by był koniec swiata dla mnie pozdro Basiek
gość
10-12-2007, 12:46:00

jest***
gość
10-12-2007, 17:21:00

08-12-2007 o 23:07, gość :
HANIU

Ja miałam wysyp ( 40mg na dobe) tez po 6 dniach dziś 11 dzień i dalej trwa ale dziwne bo tylko na dbrodzie mnie wysypuje hmmm ciekawe a Ty masz na całej twarzy wysyp??
ze skutków ubocznych tylko lecutko usta przesuszone tak to spoko

XENIA

Xeniu,

mnie to zdziwilo, bo szczerze to ja nigdy nie mialam tyle syfkow ile mi teraz wyskoczylo, naprawde, kiedys meczyly mnie pojedyncze, zazwyczai ich liczba zamylaka sie w 15, teraz jest ich ze 40: na policzkach, czole, najbardziej na dole na policzkach i brodzie. Ale pociesze Cie one jak juz wyjda to bardzo szybko znikaja, szczegolnie po 2 miesiacu, naprawde, dwa dni i zasychaja jakby same "odpadaly"

skora zaczyna sie luszczyc, na poczatku jest bardzo napieta, taka obrzmiala a pozniej wszystko puszcza, one sie wyszuszaja i skora delikanie sie zluszcza, naprawde do przejscia, ja smaruje buzie kremem dla dzieci, pozniej delikatny puder, bo ciezko wyjsc szczegolnie w ta jesienno/zimowa pogode bez zadnego kamuflażu gdy dokladnie WSZYTKO widac, nie martw sie, cialko i ogranizm po 3 opakowaniach przyzwyczaja sie do ***.

Na pocieszenie zauwazylam ze zaczely mi sie kurczyc pory na nosie, jakby zanikaly a kiedy uzyje recznika i wytre twarz zcieram ja razem z wagrami, po prostu czary a ja jestem pod wrazeniem

pozdrawiam

Hania
gość
10-12-2007, 17:47:00

To moze z pozytywnych rzeczy:

Niedlugo koncze kuracje, biore obecnie 11 opakowanie.
Zauwazylam ze nie biegne po obudzeniu od razu do lustra, tak jak bylo kiedys i zawsze bylo cos "nowego". W sobote bylam na imprezie i dopiero nastepnego dnia zwrocilam uwage na to, ze ani razu nie martwilam sie, ze sie blyszcze albo cos mi w trakcie wyskoczylo (kiedys tak bylo: wychodzilam z domu bez pryszczy, a po paru godzinach mialam cos np.na brodzie :/ najgorsze ze orientowalam sie dopiero po jakims czasie i tak z "tym" nieswiadomie chodzilam)
Jedyne co mnie zdziwilo ostatnio to niewielki stan zapalny na policzku, ale to chyba oznaka tego, ze skora jeszcze sie oczyszcza. I nie zaluje, ze posluchalam dermy, ktora przepisywala mi coraz to kolejne opakowania a ja chcialam juz skonczyc kuracje sadzac ze jest juz wszystko okej.

Pewnie, ze juz bym chciala skonczyc, ale wole miec pewnosc, ze sie z tego kompletnie wyleczylam; mam na pewno wziac jeszcze 12 opakowanie a dalej nie wiem, jesli bedzie trzeba to wezme i 13, i tu uwaga do wszystkich:

Lepiej wziac kilka opakowan wiecej, niz nie dobic do odpowiedniej dawki z ryzykiem, ze to wszystko wroci (tym bardziej ze zeby wziac kolejna kuracje trzeba odczekac kilka miesiecy).

ps. no i jestem w szoku, ze mialam ochote pojsc na jakakolwiek impreze, bo nie bylam nigdzie od maja - nie mialam ochoty obcowac z ludzmi, to byla niezla depresja.

Na chwile obecna (i mam nadz.ze tak zostanie) jestem dobrej mysli i trzymam za Was wszystkich mocno kciuki!

pozdrawiam, Małgo.
gość
10-12-2007, 17:50:00

a i PS 2. Moja derma powiedziala mi, ze 120 mg/kg to takie minimum i ze lepiej wziac wiecej dla pewnosci.
Ja minimum wzielam juz ponad miesiac temu.
gość
10-12-2007, 20:53:00

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
DZIEN 7
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moje dane:

waga: 86kg
wzrost: 190cm
dieta: wysokokaloryczna, dostosowana do zajec na silowni
cena izo: 99zl/opakowanie
miasto: Łódź
lekarz: dr Ewa Brzozowska

Pod nosem zrobily mi sie ze 3 czy nawet 4 spore krosty, ale takie podskorne, strasznie swedza a nie moge ich drapac bo dosyc bola To juz chyba sprawka *** bo wczesniej czegos takiego i tak skumulowanego nie mialem, z tego co wszyscy pisza i tak bedzie gorzej wiec jeszcze nie placze...

Pozdrawiam
gość
10-12-2007, 21:20:00

Witajcie!

Mam do was ***owcy pytanie. Wiecie że zbliża sie sylwester. Czy moge raz... tylko raz zaszaleć troche z alkoholem? Niewypada odmówić... I jakie mogą byc tego efekty uboczne.. Pozdrawiam

Mateuszeeek
gość
10-12-2007, 21:39:00

Hmmm w środę juz zacznę 2 opakowanie moze to "już " troszke dziwnie brzmi , zwłaszcza gdy ktoś zaczyna 20te ;p haha wielki wulkan na brodzie się pojawił mam nadzieje ze zniknie hmmusta suche troszke i skóra na brodzie zaczyna się przesuszać i wysyp na brodzie nie znika :| wrrrr mam nadzieje ze do świąt troszke złagodnieje

XENIA
gość
10-12-2007, 21:42:00

MATEUSZ

Sylwester się zbliza to fakt ale ja potrafie odmówić bawie sie tak samo dobrze bez "wspomagaczy" obiecałam sobie ze nie wezme kropli alkoholu do ust na okres kuracji ludzie bez alkoholu nie da się zyć ??????? Dla nie liczy się teraz aby pozbyć się tego świństwa raz na zawsze a mieszanie alkoholu z IZO napewno w tym nie pomoze
Pozdrawiam i życze silnej woli !!

XENIA
gość
10-12-2007, 22:16:00

Boże kiedy to się skonczy... Zaczynam 3 miesiąc kuracji a poprawa jest niewielka, żeby nei powiedzieć że żadna. Na całej buzi pełno zaskórników, przy których ciągle dłubie. Full przebarwień i ropniaków. Nie mam ochoty nigdzie wychodzić, uczyć się, bawić. Ogarnęła mnie taka apatia że chętnie zapadłbym w śpiączkę na okres kuracji. Ja przecież chce tylko mieć normalną twarz. Nie wstydzić się własnej buzi, czy to tak dużo...? : - [

Sorrow...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: