Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-11-2007, 19:39:00

biore *** juz 18 dzien i narazie nie mam zadnego wysypu jest ok ( 20mg na dobe , waze 52 kg) jedna rzecz mnie niepokoi strasznie wolno mi sie goja krosty te ktore mialam i te ktore mi wyskoczyly , jedna sie utrzymuje dwa tygodnie , zaczyna mnie to draznic , czy ktos tez mial taki problem czy tylko ja taka inna ??
gość
03-11-2007, 20:35:00

02-11-2007 o 23:01, gość :
Do Chocolat:
mikrodermabrazja - ile kosztuje? ile zabiegów trzeba brac? ...

No fakt, akurat ja jestem w takim wieku, w którym trzeba brać z życia pełnymi garściami i udzielać się swoją obecnością nawet na głupim przystanku autobusowym. Ja np. wstydzę się czasem iść na dyskoteke, podejść do jakiejś dziewczyny, zatańczyć z nią jak za starych, dobrych czasów, kiedy to na twarzy było brak jakich kolwiek zmian.
Co do nastawienia. Trądzik uczy pokory. Przekonałem się wielokrotnie o tym. Jest to ciężka droga, którą trzeba przejść by zaakceptować swój wygląd zew. . Paradoksalnie to, jakim jesteśmy za dnia na zew. tj jak wygladamy - odbija się w naszej psychice. 'Zdrowi' mówią inaczej, że w głowie tkwi klucz do wszystkiego. Z mojej autopsji jednak tak nie jest...
Na prawdę dołujące są nie udane związki. Gdy poznajemy kogoś fajnego, na którym z czasem nam zależy - w tym czasie nasza cera zachowuje się w miare 'normalnie' , nie ma żadnych większych ataków pryszczy. Następnie gdy coś się stanie, dojdzie do wysypu (ja miałem tak niejednokrotnie) , ta druga osoba patrzy na nas pod pryzmatem nie estetycznej twarzy , co prowadzi zazwyczaj do szybkiego zakończenia znajomości. Najbardziej banalnym przykładem jest gdy poznamy kogoś wieczorem , a gdy widzi nas w dzień , dochodzi do zupełnie innej gadki . Ja bynajmniej się do tego przyzwyczaiłem.
Chocolat...Jasne , że bedzie dobrze.
Podaj swojego maila to podeśle fotki z aktualnym stanem cery

Pozdrawiam i powtarzam ' bedzie dobrze, musi byc'

No więc nie wiem jeszcze ile kosztuje mikrodermabrazja ale dowiem się następnym razem jak będę u mojej dermatolog i dam znać ))
a mój mail to:
martynabenn@op.pl
Pozdrawiam :***
gość
03-11-2007, 20:56:00

NAJTAŃSZY *** W WARSZAWIE ! PISAĆ
gość
03-11-2007, 23:59:00

Cześć!
W poniedziałek mam badania i jak wszystko dobrze pójdzie to zaczynam terapie ***. W związku z tym mam kilka pytań:
1. czy golenie się nie będzie zbytnio podrażniało wysuszonej skóry, a jeśli tak to co radzicie?
2. jak to jest z tym spożywaniem alkoholu, czy może jednak czasem wolno conieco i czy to ma może związek z cholesterolem?
3. czy w trakcie terapii *** można stosować inne leki (w moim przypadku dermaknel i davercin w żelu)

Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam

Andrzej
gość
04-11-2007, 08:14:00

*** Chyba mam ANGINE :/ i co teraz? mozna lykac antybiotyk i *** ??? (((
gość
04-11-2007, 09:19:00

Hej Andrzej

Z tego co wiem, nie powinnieneś przyjmować leku zew. bo jeszcze bardziej Ci wysuszy twarz, a uwierz po *** skóra jest bardzo sucha.
Co do golenia...ja sobie jakoś radze, nie zauważyłem większych problemów z goleniem (używam golarki elektrycznej). Zawsze można zapuścić brodę
Co do alkoholu: w ostatni czwatek wypiłem 8piw i nic mi nie było. Wiem , że nie jest to powód do dumy, ale tak wyszło. Trzeba pamietać , że alkohol wpływa równiez na stan cery. Jeżeli chcesz mieć jak najlepsze rezultaty ogranicz picie do zera. Wszystko zależy od dawki jaką przyjmujesz. Ja przy wadze 85kg mam tylko 20mg/dobe także organizm nie jest tak 'nasączony' ***, więc większych skutków ubocznych po popijawie nie mam
Pozdrawiam, Pawełek
gość
04-11-2007, 10:34:00

po 20 dniach na izo prawy policzek wygojony.. zostaly tylko przebarwienia jednak caly czas wyskakuja mi nowe alieny na czole i sa takie dziwne twarde jakby suche ale nie chca schodzic ;[ tez tak mieliscie?

_
Piotrek
gość
04-11-2007, 13:39:00

Piotrek, ja też tak mam...
Wcześniej schodziły po 2, 3 dniach a teraz niektóre siedzą mi na twarzy juz drugi tydzień... :| Nie rozumiem tego.

Chocolat
gość
04-11-2007, 15:16:00

witam waze 52 kilo i chce brac ***.prosze powiedzcie mi jakie dawki mam brac i przez jaki okres czasu.moj tradzik nie jest tragiczny ale jest a bierprosze o pomoczecie jakies leki oslonowe? prosze o pomoc.
gość
04-11-2007, 15:19:00

04-11-2007 o 16:16, gość :
witam waze 52 kilo i chce brac ***.prosze powiedzcie mi jakie dawki mam brac i przez jaki okres czasu.moj tradzik nie jest tragiczny ale jest a bierzecie jakies leki oslonowe? prosze o pomoc.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: