Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
29-10-2007, 13:51:00

Jestem w 35 dniu Izo. Oto co zauważyłem:

Wysypu wielkiego niemiałem
Znacznie poprawiło mi sie czoło
Troszke gorzej jest na policzkach
Broda jest troche lepsza

Myslicie ze jest dobrze narazie ze mną?
gość
29-10-2007, 13:51:00

Jestem w 35 dniu Izo. Oto co zauważyłem:

Wysypu wielkiego niemiałem
Znacznie poprawiło mi sie czoło
Troszke gorzej jest na policzkach
Broda jest troche lepsza

Myslicie ze jest dobrze narazie ze mną?
gość
29-10-2007, 15:05:00

z tobą pewnie dobrze, niewiem czy dobrze z twoją twarzą ... nie no jest ok, na większe efekty musisz jeszcze poczekć. sczęściarz z ciebie bo nie miałeś wysypu, a wiele osób ma . pozdrawiam.

kinga
gość
29-10-2007, 15:25:00

4 miesiace po kuracji izo, cera ładna, nieługo mikrodermabrazja, i zapomne co to tradzik trzymam kciuki za wszystkich , b.
gość
29-10-2007, 15:38:00

słuchajcie czy mógłby mi ktoś opowiedzieć o tym jak jest z alkoholem podczas brania ***!! można w małych dawkach?? wiem że najlepiej to wogóle odpiszcie na email czyk@vp.pl
gość
29-10-2007, 15:53:00

[YTAT] 4 miesiace po kuracji izo, cera ładna, nieługo mikrodermabrazja, i zapomne co to tradzik trzymam kciuki za wszystkich , b.

cera ci sie nawet nie tłuści? a jaką wziąłeś dawkę??

kinga
gość
29-10-2007, 16:09:00

Siema. Zacząłem brać już czwartą paczkę *** (blisko dwa miesiące połykam ten lek). Twarz niestety nie wygląda najlepiej, ale sam do końca nie wiem, co jest tego powodem. Rozumiem, że wysyp krost na początku jest duży, no ale mnie wysypuje praktycznie raz w tygodniu. Nie wiem, czy nie jest to wina mydła, które wysusza mi skórę, tym samym jeszcze bardziej ją podrażnia?Może stąd te czerwone krochy? - zwłaszcza na czole. Jeślie wiecie coś na temat mydeł do twarzy, które powinno się używać przy używaniu ***, to proszę o odpowiedź na tego posta. POzdr Pablo
gość
29-10-2007, 16:19:00

Pablo nie radziłabym ci używac mydła, b oono zwykle strasznie wysusza skóre, a wpołączeniu z *** moze stworzyc na twojej twarzy tragedie. najlepiej kup sobie jakis łagodny żel do wrażliwej. nie zapomnij o kremie. pozdr

kinga
gość
29-10-2007, 16:19:00

[YTAT] 4 miesiace po kuracji izo, cera ładna, nieługo mikrodermabrazja, i zapomne co to tradzik trzymam kciuki za wszystkich , b.

cera ci sie nawet nie tłuści? a jaką wziąłeś dawkę??

kinga
gość
29-10-2007, 18:16:00

Witajcie ! Mam do Was takie pytanie. Moze macie w tym doswiadczenie. Otóz ja mam 190 cm wzrostu,waze 72 kg. i narazie mam dawke 20 mg/ dzien. Lekarz powiedział mi ze mi podwyzszy dawke. Jednak po miesiącu powiedział ze pozostaniemy dalej przy jednej tabletce i kazał sie pojawic za 2 miesiące czyli w grudniu. Jak myslicie czy teraz mi lekarz dawke podwyższy? Bo wydaje mi sie ze taka dawka to za mało dla mnie... A wiecie bardzo mi zalezy na tym zebys skonczyc kuracje miesiąc przed koncem roku szkolnego bo wiecie wycieczka klasowa i to sie wiąze z lekką imprezą I jeszcze jedno pytanie: Czy mozna miec dawke 60 mg/ dzien??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: