Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
21-10-2007, 20:26:00

jesli ktos bylby zainteresowany jak zdobyc *** bez recepty to prosze pisac tutaj.a podam swoj nr gg badz e mail i porozmawiamy.Maciej
gość
21-10-2007, 20:31:00

Hej Wszystkim. Biorę niemiecki odpowiednik IZO(65 euro 100 szt) dopiero 30 dni. Widoczna poprawa nastąpiła bardzo szybko, chociaż pierwsze półtora tygodnia było nieciekawe. Na dzień dzisiejszy widzą już poprawę moi znajomi, właśnie dziś spotkałam się z przyjaciółka której nie widziałam prawie miesiąc i była zachwycona tak ogromną poprawą(to mnie bardzo podbudowało).
Ja sama widzę efekty i jestem zadowolona, mój mąż nie może uwierzyć w to co widzi-jest zachwycony.
Chcę zaznaczyć że miałam dziwny rodzaj trądziku, pryszczy praktycznie brak (w miesiącu może 2-3 szt), tylko pod skórą jakieś gródki, bardzo dużo zaskórników i wągrów(ochyda).Na dzień dzisiejszy nawet pory wydają się węższe.
Życzę wszystkim takich rezultatów i trzymam kciuki za udane kuracje Wszystkich ***owiczów
ANIA

gość
21-10-2007, 20:31:00

mam pytanie czy picie alko podczas brania *** ma wplyw na stan skory czy chodzi tu o tylko o watrobe?
gość
21-10-2007, 20:35:00

ania mam pytanie gdzie kupujesz ten niemiecki odpowiednik .jedziesz do niemiec?i jak nazywa sie ten odpowiedniik?
gość
21-10-2007, 20:44:00

21-10-2007 o 22:35, gość :
ania mam pytanie gdzie kupujesz ten niemiecki odpowiednik .jedziesz do niemiec?i jak nazywa sie ten odpowiedniik?

Cześć, tak jeżdże do Seelow, bo mieszkam blisko granicy, a lek nazywa się ISOTRETINOIN-RATIOPHARM
gość
21-10-2007, 21:34:00

Ja pale przez całą kurację w sumie nawet i dużo, ale z alkoholem nie przesadzam.
gość
21-10-2007, 23:59:00

Mi podczas kuracji izo okres zaczął się spóźniać o 2 tygodnie!

Na szczęście w ostatnim miesiącu kuracji wszystko wróciło do normy i tak jest nadal.

Gosiek
gość
22-10-2007, 09:18:00

ja kupiłem *** za 112zł (nie jestem pewny maze 115zł :p) to moj 3 dzien zabawy z tym lekiem. Jak narazie widze pogorszenie ale jest w miare jeszcze, ciekawe co bedzie dalej... Alkohol odstawiłem całkiem a papierosow nie paliem i nie mam zamairu. Biore po dwie tabletki dziennie (jedna rano i jedna wieczorem czyli 40mg dziennie) lekarz przepisał mi jeszcze krem "AqualanL" (13zł) a pomadke dostałem od lekarza... po jakim czasie moge liczyc na jakąś poprawe?? kamil
gość
22-10-2007, 12:45:00

Heja mam pytanko ;] czy was tez bolą plecy tzn kżyrz ? bo mnie starsznie boli jak sie pochylam i prostuje ;/ ??pozdrawiam
gość
22-10-2007, 13:07:00

Witam. Mam do was pytanie. Mysle ze otrzymam odpowiedz A więc:

Na prawym policzku zrobił mi sie bardzo bnrzydki zaskórkniak który był czerwony i rzucał sie w oczy a teraz jest CZARNY ! Wiecie czy on mi zejdzie? Jestem w miesiącu Izo.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: