Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
09-03-2007, 08:34:00

09-03-2007 o 02:21, gość :
hej mam pytanko. palil (pali) ktos z was trawe podczas kuracji?? slyszalem ze papierosy wplywaja negatywnie, a jak sprawa sie ma z marihuana? prosze o powazne odpowiedzi bez moralow w stylu nie rob tego marnujesz sobie zycie. aha jestem dorosly wiem co robie z gory dzieki. kruk

nie napisali nic w ulotce o trawie ?? chociaz szczerze to ani słowa o fajkach i kawie nie znalazłam w ulotce takze ja osobiscie to olewam
gość
09-03-2007, 09:19:00

Ale mnie dawno nie było.
Już 5 miesiąc!! Boże jak się cieszę.
Ostatnio strasznie narzekam na oczy , na zmiane , raz pieką raz łzawią. I w nocy się sklejają
Przed wczoraj nawet jedno było przekrwione.
Kręgosłup mnie boli czasem , a po jednym wfie potrawie mieć okropne zakwasy ale przeżyję.
Kurcze zmartwiła mnie ta wiadomość o tej śmierci , aż się przestraszyłam.
No ,ale bądźmy dobrej myśli.
A okres ostatnio spóźnił sie o jakieś 11 dni , teraz sie kolejny zbliża zobaczymy jak będzie tym razem
DOMINIKA
gość
09-03-2007, 14:17:00

jaki jest nalepszy posilek do izo???????? Zeby lepeij sie wchlanial, bo skoro lepei jsie wchlania z tluszczami to lepiej jak zagrzye go batonikem i chipsami niz jalbkiem z bananem?????????????????
PABLOSERGIO
gość
09-03-2007, 14:35:00

09-03-2007 o 15:17, gość :
jaki jest nalepszy posilek do izo???????? Zeby lepeij sie wchlanial, bo skoro lepei jsie wchlania z tluszczami to lepiej jak zagrzye go batonikem i chipsami niz jalbkiem z bananem?????????????????
PABLOSERGIO

zagryź kotletem i problem z głowy. to co wymienaisz to 90% węglowodany w zaden sposób Ci nie pomogą
gość
09-03-2007, 15:03:00

No w chipsach jest bardzo dużo tłuszczów. Batonik to prawda, same węglowodany.
Mam pytanko natury chemicznej. Czy izotretoina rozpuszcza sie w każdych tłuszczach, czy tylko nasyconych? - marog6
Wtajemniczona
09-03-2007, 15:12:00

No to słońce troszke zaświeciło, a ja już jestem burakiem!!! A nie świeciło jakoś specjalnie, tak przeciętnie, a ja byłam tylko na zakupach... Trzeba będzie się smarowac jakims filtrem od teraz zawsze. Też tak macie? Że twarz od słońca, nawet minimalnej ilości, robi się czerwona?
A z tym bólem piersi, to tez ostatnio cos takiego mam, tzn taką nadwrażliwość na wszystko. ale skoro to normalne, to sie nie będe przejmować

Wiosenne pozdrowienia!
gość
09-03-2007, 16:30:00

Ja jestem chora , ale dziś wyszłam do biblioteki oddać książkę.(było słonecznie i cieplutko)
Wróciłam , zjadłam obiad i dostałam wypieków...
A mam pytanie jak długo po skończeniu kuracji trzeba unikać słońca? , dermatolog mi mówiła , ale zapomniałam już
DOMINIKA
gość
09-03-2007, 18:27:00

witam wszystkich!mam problem wiec blagam pomozcie mi w jego rozwiazaniu.biore *** dwa tygodnie.wszystko bylo w jak najlepszym pozadku do dzisiaj.przeziebilam sie i wzielam lek na przeziebienie(2 tabletki tak jak kaze producent).wczesniej wzielam *** i wyobrazcie sobie ze malo co sie nie udusilam.mialam strasznie suche gardlo ze ciezko bylo mi przelykac sline,trudnosci w oddychaniu.niewiem czy jest to spodowane przez *** czy zwykly lek od przeziebienia.boje sie strasznie kolejnej tabletki i niewiem czy ja brac.moj dermatolog uwaza ze to nie przez *** tylko tabletki od przeziebienia,ale tak naprawde niewiem czy ma racje,bo na ulotce pisze ze takie dzialania niepozadane przy braniu *** sa mozliwe.boje sie o swoje zycie i zdrowie.blagam pomozcie!!!niech ktos napisze czy mial takie objawy.z gory dziekuje!!
gość
09-03-2007, 21:55:00

13-09-2006 o 20:28, glew :
ja też polecam stronę www.blaufarma.pl. Można tam znaleźć adresy aptek gdzie można tanio kupić ***. Są numery telefonów i można zadzwonić i zamówić. Dziś dwoniłem i w Szczecinie kosztuje 139 zł. Super cena. Cała kuracja *** wyjdzie mi kilka stów taniej. Będzie na świąteczne prezenty

witam wszystkich, po kuracji została mi jedna paczka AISOSKIN 20mg - 30 szt. prosze doradźcie co z tą resztą mogę zrobić. wojbrzu@poczta.onet.pl
gość
10-03-2007, 13:49:00

Hejo!!!

Dzisiaj mój 29 dzień. Jest lepiej, nie wyskakują mi duże okazy, tylko takie malutkie i szybko się goją. Policzek, który był moim utrapieniem, pomału się wygładza, broda też. Są jeszcze przebarwienia, ale nie jest źle. Nie mam adnych objawów niepożądanych, tylko usta suche. A z rzeczy fajnych - nie świecąca się buzia i nie przetłuszczajace się włosy.

Mamuśka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: