14-05-2009 o 21:37, gość :
Ludzie odpowiedzcie mi na kilka pytan prosze was bardzo!!!
1 co zrobic żeby nie miec czerwonej twarzy?? smaruje sie filtrem uv50,
2 o jakich porach dnia sie moge najlepiej tym smarowac??rano, po południu, co jaki czas ?
3 zrobiły mi sie takie duze kołka na koncikach ust jak sie tego pozbyc??
4 czym najlepiej smarowac usta?? co przynosi najdłuższy efekt??
te skutki uboczne mnie najbardziej denerwują poza tym jest wszystko ok. pomóżcie z ta czerwona twarzą!!!!!! Prosze
na pkt. 3 i 4 moge Ci nieco odpowiedziec :p to tak zacznijmy od pomadki uzywam Nivea Hydro Care (taka przezroczysta niebieska)
sadze, ze daje najlepszy jak i najdluzszy efekt nawilzenia oprocz niej stosowalem inne pomadki z Nivea, Neutrogeny, *** i jak dla mnie ta wlasnie jest najlepsza. Wiec tak, sam mialem takie czerwone kola przy kacikach dlatego tez nic wielkiego nie musisz robic aby sie tego pozbyc ja poprostu smarowalem ta pomadka z Nivea Hydro Care usta jak i te miejsca kolo ust ktore byly tak czerwone... tylko, ze nie moze to byc smarowanie "o posmaruje bo mnie usta pieka albo juz czuje, ze mam posiekniete" tak nie moze byc... smarowalem dosyc czesto bo doslownie co 10 min przez 2 dni bez ustanku, no oczywiscie w nocy sobie odpuszczalem :p Fakt, ze zuzylem prawie pol pomadki przez te 2 dni ale daje super efekty