Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
09-11-2008, 09:43:00

@ up dermatolog ci powie, samemu/ej nie mozesz przyjmowac bo *** to silnie dzialajaca substancja z tego co czytalem i mozesz miec pozniej problemy watrobowe i nietylko. Teraz moje pytanie. Lecze sie *** niecale 2 miesiace, jestem sportowcem, jednakze po kazdych 90 minutach na boisku tradzik jakby sie nasila. Jak sobie z tym poradzic ? Bez pilki zyc nie moge a tradziku tez chce sie pozbyc;] czekam na wasza odpowiedz.
gość
09-11-2008, 09:48:00

Aha bym zapomnial do mojego posta wyzej. Czy przy *** moge brac kreatyne, nitrobolona czy gainera - czyli odzywki czy jest to zabronione, tych specyfikow nie biore juz od dawien dawna, ale masa spadla i chcialem powtorzyc to ale nie wiem czy mi wolno ;d
Początkująca
09-11-2008, 16:04:00

macie nazwisko, adres, nr. tel do jakiegos odpowiedzialnego lekarza w warszawie ktory nie boi sie wypisywac ***? moze ktos ma jakiegos lekarza w centrum damiana albi innym?

bo mnie "moj Langner" wystawil znowu, przestal przyjmowac przez 2 miechy bez uprzedzenia juz drugi raz!!! zostawil ludzi bez recept!!!
a ja sie boje zaplacic 100 nowemu zeby sie dowiedziec ze on nie przepisuje ***.

jestem na 6miesiacu:
Inde
Początkująca
09-11-2008, 16:05:00

help help help
Inde
gość
09-11-2008, 16:07:00

wykluczone !!!!!! wszystkie odżywki na bok !! juz prawie sie wyleczyłem z tradziku i zachciało mi sie kreatyny i to był mój wielki błąd, teraz zaczynam leczenie jakby od początku na ***. mala poprawe widze po 1 miechu stosowania.
gość
09-11-2008, 17:36:00

09-11-2008 o 09:06, gość :

08-11-2008 o 21:44, gość :

A ja jestem ciekaw jak się ma psychika u osób, które skończyły brak Itek? Lepi.. .trochę? Jakieś blizny, przebarwienia?

moja jakos sie pogorszyła i chociaz nic mi nie wrocilo to osotnoio mialam takiego dola że płakalam 3 dni i nie weidzialam co sie dzieje ale juz mi lepiej i to o wiele..widać ze ten płacz mi duzo pomogl

Pati

Ja ani podczas kuracji izo, ani po niej nie mialam stanow depresyjnych. Podczas kuracji czulam sie lepiej niz po niej, bo nie mialam tlustej cery ani krost. Po kuracji depresji nie mam, ale czuje sie gorzej, bo tradzik wrocil, nie w takim stopniu jak przed kuracja, ale wrocil...
Gosiek
Początkująca
09-11-2008, 18:00:00

plis plis ma ktos fajnego derm w warszawie, centrum???
Inde
gość
10-11-2008, 00:25:00

Wiecie co zrobic jak skóra swędzi na twarzy plecach i ramionach tzn, tam gdzie mam trądzik ? a i jeszcze jedno twarz mam całą opuchniętą czy to normalne?? ;/
gość
10-11-2008, 10:06:00

ja właśnie zrobiłam sobie badania i chyba nie wyszły najlepiej:/ a mam już dosyć czekania... może ktoś z Was miał tak samo jak ja tzn.wysoki poziom bilirubiny całk, hdl bezp i triglicerydy...najwyższe mam to ostatnie i boje sie że jak 24ego pójde z takimi wynikami to mi tego leku nie przepisze;( odpiszcie prosze z góry dzięki... Zuzka
gość
10-11-2008, 11:17:00

ja tez mialam zle badania mi musialam czekac 1,5 miesiaca az zaczelam brac izo .ja milaam za mało krwinek czerwonych i jeszce cos tam pozanizane

Pati

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: