Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
16-07-2008, 21:16:00

elinanysa --->

Najlepiej bedzie dla ciebie jak bedziedz brala 1 tabletke co 2 dni wtedy wysyp ci nie grozi !

Nie bedziesz odczuwala zmeczenia oslabienia jak to po izo no i oczywiscie stan skory sie porpawi....

A jesli mowisz ze masz parktycznie zaden tradzik to wal w to !
MOze za pol roku ci przejdzie nigdy nie wiadomo jak ktos ma slaby tradzik to nawet nie zauwazy jak odejdzie...

Ja zrezygnowalem ze studiów i truje sie izo zeby bylo lepiej... tez nie mialem duzego tradziku dopiero jak mnie wysypalo....

PS Skonsultuj sie z jeszcze jednym dermatologiem niech ci dokladnie opowie jakie sa konsekwencje brania izo i czy wogole mozesz brac...

Miektorzy biora i nic im nie jest niektorzym musi sie pogorszyc zeby bylo lepiej wiec nie wiem co mam napisac... Idz do innego dermatologa i niech on ci powie co robic...

gość
16-07-2008, 22:05:00

Moja osobista opinia. Bierz i nie słuchaj tych panikarzy!
Oczywiście *** ma skutki uboczne takie jak suchość ust, łuszczenie skóry, zaczerwienienie ale to mija!!!
Nasi dermatolodzy nie są chętni do wypisywania tego leku, wiec jeśli Twój się zdecydował to wie co robi. Być moze przyjmiesz małą dawke a problem będzisz miała z głowy. POWODZENIA
gość
17-07-2008, 10:40:00

Siemano
Czy ktos to bral,i czy ktos moze o tym cos slyszal

http://www.allegro.pl/item396702594_kolagen_platinum_100ml_zmarszczki_blizny_wys_0zl.html

Patryk
gość
17-07-2008, 11:51:00

troche drogie to
a powiem ci ze nie wierze w takie zeczy...
sama kiedys dostalam niby super maść...z jakiś slimakow czy z czegos ona byla i tez niby miala być super a dala tyle co nic..a tania tez nie byla...wiec dla mnie to sciema..

PATI
gość
17-07-2008, 12:43:00

narazie bralem no-scar teraz elicine i jakis duzych efektow nie ma wiec mosze cos kupic,podobno zabiegi mozna po 6 miesiacach wiec bede sie bawil masciami

jesli znacie jakies wyprobowane kremy to napiszcie

Patryk
gość
17-07-2008, 12:49:00

no ja tez nie widzialam po no-scar a duzo ludzi mowilo ze taki super i czytalam nawet wypowoeidzi ludzi...wiec nie wiem czemu mi nie pomoglo
pati
gość
17-07-2008, 14:36:00

Elinanysa, ale....Ci teraz ludziska pomącili w głowie, co? ; -)

Jak powiem tak- Jeżeli nie masz, aż tak obwitego trądu, a...jednak przeszkadza Ci on (utrudnia w znaczący sposób codzienne funkcjonowanie, wjeżdza na psychikę) to bierz ***...!

ps- Decyzję oczyviście pozostawiam Tobie...

pzdr.
gość
17-07-2008, 18:50:00

ODRADZAM!!!

Brałam *** przez rok, skończyłam na poxczątku lipca. Jescze przez dwa miesiące lek ma działać. Stan skóry na TWARZY rzeczywiści poprawił się, ale okropność skutków ubocznych, które mnie dręczyły i nadal męczą jest nie do opisania!!! Mam obrzydliwe, czerwone place na nogach i dekoldzie, na rękach wysypkę-kaszkę. Cera jest przesuszona(stosuję preparaty nawilżające). Psychika mi wysiada. Miałam problemy w szkole, a zawsze byłam dobrą uczennicą. Gdybym mogła cofnąć czas to niebrałabym tego świństwa!!!
gość
17-07-2008, 18:50:00

ODRADZAM!!!

Brałam *** przez rok, skończyłam na poxczątku lipca. Jescze przez dwa miesiące lek ma działać. Stan skóry na TWARZY rzeczywiści poprawił się, ale okropność skutków ubocznych, które mnie dręczyły i nadal męczą jest nie do opisania!!! Mam obrzydliwe, czerwone place na nogach i dekoldzie, na rękach wysypkę-kaszkę. Cera jest przesuszona(stosuję preparaty nawilżające). Psychika mi wysiada. Miałam problemy w szkole, a zawsze byłam dobrą uczennicą. Gdybym mogła cofnąć czas to niebrałabym tego świństwa!!!
gość
17-07-2008, 19:20:00

17-07-2008 o 20:50, gość :
ODRADZAM!!!

no a ja mam osotnie 2 opakowania i oprocz suchych ust, i suchości oczu i nosa nie mam innych skotkow ubocznych...
i gdybym mogla to jeszcze raz bym chciala brac izo

pati

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: