Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
10-12-2006, 17:28:00

Chłopie jak Cie namierza ze tym handlujesz to masz przechlapane, ja bym sie nie awiszował tak bardzo, jak kupujesz lek w Polsce zarejestrowany to zawsze jest bezpieczniej jakby cos sie przytrafiło w przypadku kupna z "lewego" źródła mogą być wyłacznie problemy
gość
10-12-2006, 22:15:00

Dobrze Cie rozumiem, ale naprawde staraj sie nie dolowac, nie ma co!!! Nie mysl o tym, ze te tabletki wplywaja na samopoczucie- tlyko staraj sie myslec pozytywnie, ze wlansie dzieki nim bedziesz pieknym facetem hehe Musimy znalezc te dobre strony ja tam sie ciesze bo mysle, ze naprawde bedzie dobrze Jesli widzisz poprawe to znak dla Ciebie- USMIECHNIJ SIE Nawet tak, zeby Ci usteczka popekaly przez ta suchosc hehe Jesli chodzi o tej problem to polecam zebys caly czas kiedy jestes w domku i czujesz juz suchosc to nakladal warstwe kremu nivea, i tak bez przerwy- mi to naprawde pomaga. Az mozna sie uzaleznic:P Czasami tez okropnie mi wysychaja i wtedy wlansie kream a na uczelni czy gdzies poza domkiem po prostu pomadka i jest dobrze A wic usmiechnijcie sie! Pozdarawiam WAS wszystkich i zycze dobrych humorkow Paula
gość
11-12-2006, 23:57:00

kochani! mam takie pytanko! czy podczas kuracji można uprawiać sport? nie bardzo intensywnie, rekreacyjnie raczej, dla przyjemności na przykład na nartach jeździć?(bo zima idzie ho ho ho i śniegiem niebawem sypnie mam nadzieję) wiem, że teoretycznie powinno się unikać jakiegokolwiek wysiłku, ale jak to jest w praktyce, jak to widzicie? pozdrawiam
gość
12-12-2006, 17:36:00

Pewnie, ze mozna nie ma co sie oszczedzac Sport to zdrowie Paula
gość
12-12-2006, 17:46:00

a jak jest z silownia, mozna na nia latac jak sie bierze *** nie ma jakis skutkow ubonych od latania na silke? pozdro
gość
12-12-2006, 18:04:00

Nie wolno stosować żadnych podkładów i kremów nawilżających w czasie terapii lekiem ***. Lek ten ma na celu złuszczenie skóry w miejscach łojotoku a kto nakłady kremy tłuste czy nawilżające tylko sobie szkodzi. Jak już bardzo chcecie ukryć niedoskonałosci to mozecie sobie nałozyc jakis dobry fluid, ale tak jak mowię - zero kremow!!! Dzisiaj jest 105 dzień kiedy biore ***, nie chce wykrakać, ale póki co jest świetnie. Zastanawia mnie tylko czy po skączeniu leczenia trądzik powróci Czy ktoś miał taki problem??? prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje.
Andrzej
gość
12-12-2006, 20:42:00

hej mam pytanie do dziewczyn: czy wasz dermatolog przed rozpoczeciem kuracji *** kazal wam brac tabletki antykoncepcyjne???
z tego co przeczytalam na tym forum to ten lek musi na prawde dzialac. jak do tej pory stosowalam miliony masci i kremow i kuracje antybiotykowe ale wiekszej poprawy nie mialam..... a z tym tradzikiem mecze sie juz ladne szesc lat... i chce to w koncu wyleczyc!!
Początkująca
12-12-2006, 22:56:00

Witam! Biore *** od ponad 4 miesiecy Czuje sie w miare dobrze jedynym moim problemem momentami straszne bole miesni, stawow i oczywiscie wysuszone usta Jesli chodzi o twarz jest rewelacyjnie Zapomnialam co to znaczy pryszc, lojotok i oby tak juz zostalo (puk, puk odpukac w niemalowane Ale chcialam sie dowiedziec od Was pewnej rzeczy Mianowicie od jakiegos miesiaca poltora kiedy moja dermatolog podniosla mi dawke z 30 na 40mg/dzien jestem na twarzy strasznie czerwona. Momentami wygadam jakbym byla popazona, wiecznie mam tez czerwone i zalzawione oczy. Skora na twarzy jest taka dziwna nie umie tego opisac ale takie jest moje odczucie jakby he he dlugo lezala w wodzie. Moze to sa jakies moje dziwne odczucia z przewrazliwienia. ale boje sie ze to mi juz tak zostanie. A wygladam naprawde okropnie... te czerwone plamy wygladajace jak popazenia mam glownie na policzkach blizej lini zuchwy. Czy to moze byc wina ***??? I czy mozna to jakos zlgodzic??? Z gory bardzo Wam dziekuje za pomoc
marla
gość
13-12-2006, 15:56:00

Hej
Czytałam gdzieś wcześniej, że dziewczyny w trakcie brania Izo jaki i miesiąc przed rozpoczęciem leczenia brały tabletki antykoncepcyjne. Mój dermatolog nie zlecał mi żebym poszła do ginekologa po tabletki- na szczeście, bo to jeden wielki syf. Takze ja nie biore
gość
13-12-2006, 16:43:00

Powiedzcie prosze jak *** radzi sobie z łojotokiem na twarzy?Bo oprocz tradziku to moj drugi najwiekszy problem!!!Godzine po umyciu twarzy poprostu czuje jak ten caly tluszcz wyplywa mi na twarz blee!!!ma tego dosc!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: