Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
14-06-2007, 13:22:00

Jestem głupia! Poszłam na megadługie spacerowanie... W słońcu. Nie posmarowałam sie kremem. I jestem jak murzyn. Brązowe ramoina, buzia... A nogi jak mąka... i plecy to już nie mówię... ech. A tu dzisaaj impreza. Dzień 97 chyba, niedługo jubileusz ;d. Od 3 dni ani jednego nowego. Gdyby nie blizny, byłabym najszczęśliwsza na śweice! ale damy radę. pogoda ładna, trzeba aktywnie wypoczywac, hehe. nie ma to jak imprezy ze znajomymi. takimi, ktorzy cie akceptują. wytrwałości życzę.
14-06-2007, 13:38:00

z tego co slyszalem cepan na blizny jest słaby. ja tera stosuje contractubex ale efektów tez nie widze. jest taki krem no-scar i ponoc nienajgorszy wiec zaniedługo mam zamiar spróbowac. jak kto zna inne to niech napisze...

piotrek
Początkująca
14-06-2007, 16:47:00

czyli tego leku nie można brać w lecie?;/
gość
14-06-2007, 18:11:00

ja jutro idę po izo, nie mogę się już doczekać. mówię wam same schody , najpierw musiałam zrobić badania, no to rozumie, póżniej tabletki antykoncepcyjne, no i jutro mam przyjść z wykonanym testem ciążowym. Mam nadzieję że jutro już nie wymyśli niczego, bo nie mam czasu na te odwiedziny u lekarza a ten cały zachód jest warty tego izo. Pozdrawiam
gość
14-06-2007, 22:55:00

Ale czy tw cepany i inne noscary stosujecie w trakcie leczenia? Co na to Wasi dermatolodzy?

gość
15-06-2007, 09:40:00

a co nie mozna cepanu stosowac podczas leczenia???
gość
15-06-2007, 09:53:00

witam wszystkich ***owcow. ja rozwniez dolaczam sie do pytania poprzednika o te wszystkie masci przeciw bliznom.

biore *** od ponad 3 tygodni i mialam juz slynny wysyp a teraz niby skora jest gladka, oczywiscie poza pozostalymi po wysypie strupami, ale nie daja mi spokoju czerwone blizny ktore staly sie na moj gust bardziej widoczne niz za czasow nie brania ***. czy to n0rmalne? kiedy moge sie spodziewac ze zbledna?
gość
15-06-2007, 09:56:00

i jeszcze mam jedno pytanie. czy w trakci brania izotku trzeb aintensywnie nawilzac twarz - slyszalam dwie opinie - jedna ze trzeba druga zeby6 ne nakladac zadnych kremow i pozwolic sie skorze zluscic. juz sama nie wiem. oczywiscie musze nakladac krem zebymoc nalozyc tapete, ale moge sobie ewentualnie odpuscic kiedy siedze w domu.
gość
15-06-2007, 09:58:00

ale nie chodzi o przebarwienia tylko o blizny
gość
15-06-2007, 10:23:00

przepraszam chyba ze sie zrozumielismy
otoz pod pojeciem przebarwienia rozumie czerwone wypukle plamy ktore utrzyuja sie na skorze przez lata - niektore mam juz od 7 lat wiec mysle ze moge je ochrzcic mianem blizn. tak czy siak chodzi nam o to samo - zeby wreszcie wygladac jak czlowiek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: