dzieki, za info. ja tam sie pilinguje na okrągło, bo sprawdzialam ze nic mi to nie przeszkadza a pomaga ale uwazac trzeba.
07-04-2007 o 09:40, gość :
No i byłam u dżinekologa i facetka powiedziała, ze oznaczenie jednego hormonu kosztuje 60zł. A u mnie potrzeba oznaczyc ich z 6. Droga sprawa!!! Powiedziała, ze najpierw przez 5-6 miescięcy będę brała Diane35 lub Yasminelle i może hormony się uregulują [bo mam baaardzo nieregularny okres]. Troche się boję, bo tak sie zastanawiam czy te tabletki nie zepsują ''efektu ***''???
Tzn. czy jak Izo zlikwiduje tradzik i jak przestane brac antykoncepcję i hormony znowu się zbuntują [bo słyszałam, ze po przestaniu znowu się rozregulowuje], to czy trądzik nie powróci???Prosze o pomoc, bo juz sama nic nie wiem...
to może napiszę Ci co ja wiem na ten temat.
po 1. nie bierz Diane, bo to swiństwo (wiem nie tylko z własnego doświadczenia)
po 2. jak wyregulujesz hormony tabletkami to nie jest tak ze wszystko wraca do tego co było. a jesli masz nieregularny okrest to warto wziać dobre tabl.
po 3. *** dziala niezależnie czy bierzesz tabletki czy nie. dziala na zupełnie innej zasadzie wiec na moj gust nie ma opcji zeby Ci sie pogorszyło.
nie zrozumialam czy bierzesz juz Izo czy będziesz brala jedno i drugie razem, ale powiem Ci tyle ze jak mozesz brać i to i to to tak wlasnie powinnas zrobic

)
dołączam do wysypkowiczów heheh rączki całe w krostkach. okropne to. a nie zauwazyliscie ze to sprawa mocno już przesuszonej skóry na całym ciele ?? kupiłam sobie ogromny pojemnik z kremem do ciala i sie bede smarowac od góry do dołu hehehe
pozdro Pati
miłych świat