Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
01-11-2008, 20:35:00

Bioreę *** od 6 miesięcy, polecam efekty są super. Przy tej kuracji trzeba pamiętać o badaniach o których nikt nie wspomina. Przez pierwsze trzy miesiące co miesiąc, później co 2 miesiące ( pełna morfologia, próby watrobowe). Badania to podstawa kuracji!!! Na wysychające usta najlepsza jest maść TISANE, żadne gratisowe pomadki. Powodzenia
gość
02-11-2008, 01:45:00

Mam tego dosc.
Dzis po poludniu, przed wyjsciem z domu, mialam w miare ladna cere (to dlatego, ze okres mi sie skonczyl jakies 2 tyg. temu). Na policzkach od tego czasu prawie nic mi nie wyszlo, wszystko sie ladnie goilo. Wiem, ze gdyby stal sie cud i nie wyszkoczyloby mi nic wiecej, to w ciagu kilku miesiecy same poznikalyby mi wszystkie plamki.
No ale po przyjsciu z domu, podczas mycia twarzy zauwazylam juz zapchany por na policzku, czyli biala kropeczke wielkosci glowki od szpilki, a wokol zaczerwienienie o srednicy ok. 5 mm. I teraz takich plam bedzie przybywac, bo zbliza sie kolejny okres.
U mnie brzydka cera spowodowana jest lojotokiem (stad zapchane pory) i plytko unaczyniona cera (stad pewnie te zaczerwienienia, ktorych nie widac tylko wtedy gdy dobrze napne skore palcami).
A z jednym i z drugim nie da sie wygrac. No, moze z tym pierwszym tak, gdybym po raz drugi przeszla kuracje izo.

Czy wy tez patrzycie na cery innych ludzi, i odczuwacie ulge, gdy ktos ma jakies problemy skorne? Ja tak... Nie to, ze ciesze sie, ze ktos ma zle, ale lzej sie czuje nie widzac wszedzie ludzi z idealna skora. A najbardziej boli mnie, gdy widze dziewczyne o ladnych rysach twarzy i z gladziutka skora. Ja mam ladne rysy twarzy, ale co mi po nich gdy ryj jest co troche w plamach.
Zazdroszcze dziewczynom, ktore fantazyjnie upinaja wlosy. Ja tego nie moge zrobic, bo musze ukrywac plamisty ryj.

Gosiek
gość
02-11-2008, 07:56:00

mam brzydkie rysy twarzy, ogolnie pysk parszywy, krzywe zeby, 19 lat i juz lysieje, 170cm wzrostu, po 7 latach walki z tradzikiem zostaly mi tylko OBRZYDLIWE przebarwienia.

biore *** i przy dawce wiekszej niz 10mg/dobe na palcach robia mi sie nacieki ropne. od ilku miesiecy nie moge sie myc i ogolnie uzywa prawej reki przez to cos.

nigdy nie mialem mlodosci bo zawsze dyskwalifikowal mnie wyglad. nie wiem jak to jest zyc jak 99% normalnych nastolatkow.

wiec zamknij buzie jak boli cie to, ze nie mozesz sobie wlosow zawiazac. idz dalej "lezec i pachniec".

pozdrawiam i walczmy by bylo lepiej!
gość
02-11-2008, 08:36:00

wiecie może po ilu miesiac po izo jak nic nie wyskoczy jest prawdopodobienstwo ze trądzik odszedl na zawsze ?? czy ju zdo konca zycia bedzie trzeba żyć w przekonaniu że może dzisiaj wszystko wróci ?? bo jestem ponad 2 miesiące po braniu i jest ok
a Gosiek po ilu miesiąc zaczeło ci to wracać ?? bo z tego co wiem to miałas jesvcze nie dawno ładną twarz.

Pati
gość
02-11-2008, 10:35:00

Powiedcie moi drodzy, czy podczas kuracji *** mozna poddac sie operacji plastycznej? (nie twarzy). jesli nie, to jak dlugo trzeba czekac po zakonczeniu leczenia, bo do takiej operacji podejsc?

gość
02-11-2008, 11:04:00

witam ponownie na forum dzisiaj leci juz 14 dzien izotku no co moge powiedziec narazie nie wiele poprawy nie widze znaczacej narazie no tyle ze juz mnie tak juz nie wysypuje ale duzo po tym wysypie zostalo mam nadziej e ze wysyp mam juz za soba bo bym tego nie zniosl chyba oczywiscie wiem 14 dzien to poczatek ale dodaje ponownie ze przed izo byl jeszcze tetralysal 26 dni pisalem wczesniej o tym i smaruje sie differinem na noc juz od paru dni i nic mi nie jest wiem ze tak nie wolno ale to tylko chwilowo zeby ten wysyp co mnie wysypalo zeszedl wczesniej moze to nic nie da no ale probuje na bierzaco bede pisal o mojej walce z choroba i prosze o odp
gość
02-11-2008, 13:21:00

zaczełem kuracje drugi raz. Pierwsza 11 miesieczna kuracja nie przyniosła oczekiwanych rezultatów, po roku od odtsrawienia *** znów zaczeły sie problemy. Moim zdaniem *** to jedyna szansa na normlany wyglad :/ ajj . pozdrawiam
02-11-2008, 13:34:00

Dlaczego przy stosowaniu *** nie mozna chodzić na solarke?? nie mozna tego robić nawet przy wyłączeniu opcji opalania twarzy??
gość
02-11-2008, 14:33:00

nie mozna bo masz za bardzo wrazliwa skore, za sucha, zbyt delikatna, a poza tym promieniowanie prawdziwe czy solarka powoduje przebarwienia, plamy; moga zostac na stale lub dlugo znikac(na calym ciele) a nawet moga wyjsc po paru latach od takiego potraktowania swojej skory... i to juz przy zazywaniu tabletek anty a co dopiero przy ***.
w dodatku tak by cie przypalilo ze by ci sie odechcialo;]

sama chodzilam na solarke od 2 lat co tydzien, 2 razy w tyg... teraz jestem biala jak snieg ale nawet mi sie podoba
Początkująca
02-11-2008, 14:48:00

02-11-2008 o 12:04, mysza66 :
witam ponownie na forum dzisiaj leci juz 14 dzien izotku no co moge powiedziec narazie nie wiele poprawy nie widze znaczacej narazie no tyle ze juz mnie tak juz nie wysypuje ale duzo po tym wysypie zostalo mam nadziej e ze wysyp mam juz za soba bo bym tego nie zniosl chyba oczywiscie wiem 14 dzien to poczatek ale dodaje ponownie ze przed izo byl jeszcze tetralysal 26 dni pisalem wczesniej o tym i smaruje sie differinem na noc juz od paru dni i nic mi nie jest wiem ze tak nie wolno ale to tylko chwilowo zeby ten wysyp co mnie wysypalo zeszedl wczesniej moze to nic nie da no ale probuje na bierzaco bede pisal o mojej walce z choroba i prosze o odp

jak bedziesz sie smarowac to w mgnieniu oka skora ci zacznie zlazic. powinienes nawilzac...mimo ze wydaje sie to ludziom sprzeczne, naprawde trzeba nawilzac skore tradzikowa, bo atakowanie jej ze wszystkich stron mocnymi antytradzikowymi specyfikami jeszcze bardziej nakreca gruczoly do pracy i produkowania loju...(nienawidze tego slowa
a ja wiem jak sie czujesz, takich ludzi jak my sa setki, tylko sie gdzies ukrywaja w domach i za wlosami, ale tez stracilam duzo imprez, kilka sesji zdjeciowych mimo ze makijazystom tez to nie przeszkadzalo strasznie, w pracy czulam sie strasznie jak musialam przez 8 godzin gadac z kilkudziesiecioma osobami itp...
o tym ze do szkoly nie chodzilam przez 3 miesiace nie wspomne. ale kiedys sie to konczy, trzeba czekac na efekty, masz takie lekarstwo a nie inne wiec 99% szans ze za pol roku bedzie gladko i pieknie.

poza tym u facetow malo kto zwraca az tak uwage na to, laski musza byc idealne ale wy nie. moje takie zdanie, ja osobiscie nie zwracam uwagi na to ze moi koledzy maja syfy a jak zauwaze to mi to nie przeszkadza.
Inde

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: