hej ,witam wszystkich

widzę że większość z Was po *** pozbyła się problemu, ale wątpię czy on mógłby mi pomóc, brałam już wszystko, nie wiem co się dzieje ale po każdym przepisanym leku jest coraz gorzej;( najpierw stosowałam takie coś na d (dawno to było jakieś 6 lat temu więc nie pamiętam nazwy - chyba dermacnel czy coś w tym stylu) póżniej lekarz przepisał mi clearskin (stosowałam - nic nie dało), nastepnie kolejny
dermatolog kazał mi używać Normaderm (cholernie drogie, na całą kurację dałam około 300zł i
*** dało;( poszłam do niego jeszcze raz i przepisał mi takie coś robionego w aptece (za 5 zł - raz mi każe wydawać 300 raz 5, coś z nim nie tak, ale cóż stosowałam i nie pomagało) poszlam do kolejnego dermatologa przepisał mi differin i kazał się smarowac kremem nawilżającym bo strasznie mi skórę wysuszył (schodziła całymi płatami) ale po tej kuracji jest po prostu okropnie, jeszcze gorzej niż przedtem, pól roku a mi nic nie ubyło a wprost przeciwnie -
zaskórników mam że masakra, co 2mm;(;(;( i nowe wyskakują, tam gdzie smarowałam sie tym kremem nawilżajacym powstało ich że nie wiadomo gdzie sie jeden kończy a drugi zaczyna i mi teraz powolutku, ale całymi grupami (około 7 naraz) wychodzą na wierzch;(;(;( brałam też roaccytane, ale nic nie pomogło, a bóle brzucha i krwawienie z nosa skutecznie mnie odstraszyło

proszę Was o radę, czy ten *** jest w stanie mi pomóc?? mógłby mi ktoś wysłac zdjęcia przed i po kuracji?? jesli tak byłabym bardzo wdzięczna

mój adres
kamilka88w@interia.pl nie chce wyrzucac kolejnych pieniędzy w błoto skoro i tak mi nic do tej pory nie pomogło