Basiek, MALENSTWO- ja też Was pozdrawiam. Jak się tak będziemy wszyscy pozdrawiać, to może się w końcu tak pozdrowimy, że aż uzdrowimy
A tak na poważnie to nie można stosować antybiotyków na
trądzik razem z ***, zwłaszcza tetracykliny- jak pisała Magda. Jest to wyraźnie zaznaczone w ulotce.
Ze wspomagaczy to ja łykam rutinaceę (żeby mnie przeziębienie nie dopadło) i magnez (bo mi oko lata

)Nie wiem czy to dozwolone czy nie, bo zapomniałam się zapytać lekarza...
Ani$ to jeszcze długa droga przede mną... żeby Ci dorównać w długości trawania leczenia...
Basiek dobrze że sobie przypomniałaś o tych wypowiedziach wyleczonych *** ludzi, mam nadzieję ze poczułaś się trochę pewniej- bo mnie one trochę wspierają, ale też ciągle czekam i czekam na te pożądane efekty. Oh żeby te gule przestały już wyłazić. Wczoraj zrobiła mi się wielka bomba na plecach obok kręgosłupa. Nie mogłam nawet leżeć na plecach bo mnie bolało...
Basiek może poszukaj innego lekarza, który leczy ***, skoro ta teraźniejsza lekarka, jak sama mowisz nie za bardzo się zna.
Wydaje mi się, że jak bedziesz miała dobre badania to nie przerwie Ci kuracji, a może zwiększyć dawkę. Albo przepiszę Ci izotretinoinę w postaci żelu Isotrex. Ja go po raz pierwszy użyłam wczoraj. Najpierw umyłam twarz, potem się posmarowałam żelem i odczekałam aż się wchłonie. Ciągle byłam "sucha" dlatego posmarowałam się kremem nawilżającym i mi się porobiły jakieś wałeczki. Musiałam wszystko zmyć i posmarowałam się tym żelem jeszcze raz. Troszkę mnie zapiekło, ale nic więcej się nie działo. Przed pójsciem spać zmyłam to jednak, bo bałam się że bedzie coś nie tak. Wolę przetestować to w weekend. Ten żel ma taki sam skład jak nasz *** i jest złuszczający.
Wczoraj zapłaciłam za *** 20 mg 125 zł w Warszawie. Basiek gdzie płacisz tak tanio?
Pozdrowienia-Uzdrowienia
Kasia