Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-02-2008, 21:23:00

18-02-2008 o 21:42, gość :
Patryk a ty widzisz wkoncu jakies efekty po takim czasie?? bo wczesniej cos pisales ze nic sie nie dzieje. ja juz 3,5 miesiaca i wciaz lipa ;/
/mike
No raczej prawie nic nie wychodzi ,ale jak było tego pełno tak zostało,nie wiem czy są to jakieś plamy czy nadal ten trądzik się utrzymuje,jeden h..,twarz od jakiś 3 miechów tak samo wygląda he porażka,tyle żę jest gładka jak się dotnie

Patryk
gość
18-02-2008, 21:24:00

Aha już ponad 5 miechów na Izo

Patryk
gość
18-02-2008, 21:25:00

18-02-2008 o 21:42, gość :
Patryk a ty widzisz wkoncu jakies efekty po takim czasie?? bo wczesniej cos pisales ze nic sie nie dzieje. ja juz 3,5 miesiaca i wciaz lipa ;/
/mike
No raczej prawie nic nie wychodzi ,ale jak było tego pełno tak zostało,nie wiem czy są to jakieś plamy czy nadal ten trądzik się utrzymuje,jeden h..,twarz od jakiś 3 miechów tak samo wygląda he porażka,tyle żę jest gładka jak się dotnie

Patryk
gość
18-02-2008, 21:25:00

Aha już ponad 5 miechów na Izo

Patryk
gość
18-02-2008, 21:27:00

Proszę Państwa. *** jest polskim odpowiednikiem leku ***. *** powtsał, ponieważ cena *** w Polsce to ponad 400 zł za opakowanie a *** w promocji 130 zł ( 190 zł w standardzie). A co powiedzą Państwo na to, że ów *** można kupić w Czechach za niecałe 100 zł??? Podobnie jak wiele innych drogich w Polsce leków. Jeśli ktoś z Państwa zaczyna właśnie kurację to może porozmawiają Państwo z lekarzem aby leczyć się własnie ***. To w końcu oryginał.

Ja sam skończyłem terapię owym "czeskim" *** i efekty są bardzo dobre. A myślę, że to dość spora różnica w cenie.

Ja proponuję swoją usługę-mianowicie mogę kupić i przekazać Państwu ten jak i w zasadzie wszystkie inne drogie leki. Jeśli są Państwo zainteresowani to proszę zadzwonić. Podam więcej szczegółowych informacji. Proszę pytać znajomych-w końcu takie pieniądze piechotą nie chodzą. Ja mieszkam przy granicy, mam też możliwość tańszego skupu koron czeskich więc sporo Państwo na tym zyskają.

Oto moje dane:
Dawid Kurasiewicz
tel. 605787253
email: deywid@o2.pl

Chyba warto spróbować!!!
gość
18-02-2008, 23:21:00

18-02-2008 o 22:27, gość :
Proszę Państwa. *** jest polskim odpowiednikiem leku ***. *** powtsał, ponieważ cena *** w Polsce to ponad 400 zł za opakowanie a *** w promocji 130 zł ( 190 zł w standardzie). A co powiedzą Państwo na to, że ów *** można kupić w Czechach za niecałe 100 zł??? Podobnie jak wiele innych drogich w Polsce leków. Jeśli ktoś z Państwa zaczyna właśnie kurację to może porozmawiają Państwo z lekarzem aby leczyć się własnie ***. To w końcu oryginał.

Ja sam skończyłem terapię owym "czeskim" *** i efekty są bardzo dobre. A myślę, że to dość spora różnica w cenie.

Ja proponuję swoją usługę-mianowicie mogę kupić i przekazać Państwu ten jak i w zasadzie wszystkie inne drogie leki. Jeśli są Państwo zainteresowani to proszę zadzwonić. Podam więcej szczegółowych informacji. Proszę pytać znajomych-w końcu takie pieniądze piechotą nie chodzą. Ja mieszkam przy granicy, mam też możliwość tańszego skupu koron czeskich więc sporo Państwo na tym zyskają.

Oto moje dane:
Dawid Kurasiewicz
tel. 605787253
email: deywid@o2.pl

Chyba warto spróbować!!!
Dużo na ty, zarabiasz??
gość
19-02-2008, 01:19:00

WITAJCIE! JA JUŻ 2 MIESIĄCE NA IZO, SKÓRA NA TWARZY NAWET SPOKO, TYLKO TERAZ NAGLE MI SIĘ WIĘCEJ PLAMEK WIDOCZNYCH ZROBIŁO CZERWONYCH, ALE MAM NADZIEJĘ, ŻE TO NA CHWILKĘ. MAM WAŻNE PYTANIE:>>> JAKI OKRES CZASU PRZED OPALANIEM NALEŻY ODSTAWIĆ ***???<<< PONIEWAŻ CHCĘ SKOŃCZYĆ KURACJĘ POD KONIEC MAJA, A 15 CZERWCA MAM WYJAZD NA WAKACJE DO EGIPTU. BARDZO PROSZĘ O RADĘ!!! PAWEŁ
gość
19-02-2008, 12:24:00

Cześć co robicie z takimi syfami które na początku są czerwone rosną a na koniec są takie białe moge je wyciskać i czymś odkarzać po prostu???? Bo zawsze się staram ich nie ruszać ale i tak same mi sie rozwalają nawet jak czasami delikatnie wycieram twarz ręcznikiem;/ Jak wy sobie z tym radzicie?????
nowy
gość
19-02-2008, 13:47:00

O kurde miałem tak samo jak ty i teraz mam po nich blizny ! Weź tego nie dotykaj w ogóle bo potem będziesz żałować jak cholera... Mi już te syfy które sam e pękają przeszły bez używania niczego... Nie raz mi teraz coś wyskoczy ale jak tego nie drapie to szybko się kurczą i najwyżej jest coś czerwonego... Jeżeli jeszcze masz tego mało idź jak najprędzej do dermatologa i coś Ci da... Na takie które same pękają to jest coś punktowego... Nakładasz punktowo więc powinny maleć...

Ale nie drap tego i nie wyciskaj... Mi zostały blizny i robią już się dołki... Żałuje jak .... aż nie mogę sobie nie raz tego wybaczyć że to wyciskałem...
gość
19-02-2008, 14:24:00

Słuchajcie, na blizny, plamki, dołki polecam serdecznie Kolagen Naturalny firmy Inventia...

Mój email to deywid@o2.pl
Piszcie jesli chcecie znac szczegóły, opowiem jak mi pomógł, gdzie go kupić najbezpieczniej i na co uważać. Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: