Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
29-11-2007, 14:24:00

nio hihih juz 3 dziń hihih ) nie umarłam haha oczywiście człowiek się naczyta tych wszystkich skutków ubocznych, które maja inni i wydaje się mu że jego te wszystkie najgorsze dopadną własnie jego hiih
gość
29-11-2007, 14:25:00

ale mi sie napisało moze tabletki działają haha
gość
29-11-2007, 18:17:00

czy pojawił się u kogoś wysyp w drugim miesiącu lub później?
Madzia
gość
29-11-2007, 21:11:00

Witajcie !!

Czy to prawda że podczas kuracji Izo niewolno wychodzić na słoneczko,chodzić na basen itp?????

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

MICHAŁEk
gość
29-11-2007, 21:30:00

Zero slonca, solarium... zabronione!
Basen pod tym wzgledem, ze wiadomo wysusza strasznie buzie wiec to nie jest najlepszy pomysl... ale napewno raz na jakis czas jak sie udasz to nic wielkiegfo sie nie stanie Ale slonca ZERO
Paula
gość
29-11-2007, 21:33:00

do Paula - A czy na dawce 20 mg przy wadze 72 kg moge poprawy takiej poważniejszej spodziewać sie dopiero po 3 miesiącu? I czy moja derma bedzie taka łaskawa zwiększyc mi dawke bo na wakacje musze się z kuracją wyrobić... Prawda?

Pozdrawiam

MICHAŁEk
gość
29-11-2007, 21:55:00

Ja juz skonczylem uzywac *** i te hardkorowe pryszzce po nim mi elgancko zniknely.Jednak mam teraz inny problem mialem naprawde okropne pprzyszcze na twarzy, plecach i klatce piersiowej, wiec zostaly po nich mi czewone glebokie blizny na calym ciele. Co zrobic zeby te blizny jakos sie zagoily i najlepiej zeby je jakos na stale ukryc;/?
gość
29-11-2007, 22:41:00

HEJ CZY MOZNA BRAĆ LEKI NA PRZEZIĘBIENIE I ***??
PROSZĘ O ODPOWEDZ !!

XENIA
gość
30-11-2007, 11:41:00

Witam. Mamy pytanie czy ktoś z was pił troszki podczas kuracji ***?? Ja właśnie biorę już 3 miesiąc i od czasu do czasu zdarzy mi sie wypić jakieś 2 piwka. Niczego mocniejszego jak na razie nie piłem i zastanawiam sie czy ma to jakiś wpływ na działanie leku ?? Czekam na wasze odpowiedzi i nie piszcie czegoś w stylu ze picie jest bezwzględnie zabronione bo to mam już w ulotce. Pozdrawiam
gość
30-11-2007, 12:19:00

na IZO dzien 11 ..wszystko po staremu,oprocz tego ze dzisiaj pojawila mi sie pokrzywka na dloniach..ale widze ze powoli blednie..zapewno to z zimna..Co do alkoholu..wczoraj pozwolilam sobie na kielszek wina i bacardi breezer..>zyje dzisiaj zapewnie nie odmowie sobie piwka,ale zostane przy jednym bo wole nie przeginac buzka i pozdrawiam Agus

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: