Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
18-10-2007, 13:05:00

Bidulka nie radze softem (tj ten intensywnie nawilżający?) bo zawiera jojobe z tego co weim a jojoba podobno nie jest polecana do cery tłustej. tak słyszałam, zreszta sama( jak miałam jeszcze twarz świecącą że można było oślepnąć) to zauważyłam że mi ten kremik nie służył za bardzo... pozdr

kinga
gość
18-10-2007, 13:09:00

nio wlasnie tego sie obawiam bo tez mi sie wydaje ze nie za bardzo mi posluzy a moze mozesz jakis polecic w takim razie bo mojego iwostinu braklo tam gdzie zawsze byl i dupa teraz a ja sie boje straszni eeksperymentowac na bojej buzce okropnej
bede wdzieczna za odp :***
-bidula
gość
18-10-2007, 13:17:00

NAJLEPSZY JEST BALNEUM BABY KREM. DREMA MI POLECIłA I TYLKO TEGO UZYWAM OD 10 MIESIECY! ok 15 zl kosztuje
gość
18-10-2007, 13:25:00

hm... sama niewiem co Ci polecić. może pomyśl o tym: (sama go nie stosowałam ale ma dobre recenzje)
http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=3209
gość
18-10-2007, 13:26:00

kinga
gość
18-10-2007, 14:16:00

dziekuje bardzo no recenzje ma super ale nie znalazlam go u mnie niestety ;/ wiec kupilam w aptece la roche posay - effaclar h kojący krem nawilzajacy do skory tradzikowej niby nawilża skórę tłustą uwrażliwioną w wyniku silnie wysuszającej kuracji wiec moze bedzie dobrze nawilzal... ehh kurde strasznie mi bylo szkoda dac 44 zl za 40 ml no ale moze serio jakis super bedzie no trudno nie kupie se kurtki... jedno wolec.. a ja poki co wole buzke zobaczymy... pozdrowki i dziekuje za rady
-bidula
gość
18-10-2007, 14:22:00

no a wogole to jade we wtorek do kato na wizyte podobno dobra derma... a jak tam sie nie uda i okaze sie ze jakas kolejna beznadziejna baba to jade ostatniego pazdziernika do mikolowa juz prywatnie mam nadzieje ze tam juz na bank bedzie sukces i dostane izo wreszcie i tak wogole licze ze moja walka z trądem bedzie sie ciagnela z jakies 2 lata od momentu jak zaczne brac izo (o ile zaczne ) bo przeciez blizny przebarwienia itd to troche czasu napewno zajmie... ale jakos licze na to ze wreszcie cos sie ruszy i dostane sie w dobre rece i kogos moj los zacznei obchodzic trzymajcie kciukasy za bidule :***
gość
18-10-2007, 14:50:00

No Bidulka 3mamy kciuki żebyś dołączyła do naszego grona

kinga
gość
18-10-2007, 14:56:00

do ***owców: czy u was te wypieki na twarzy (jeśli macie, a pare osób tu już pisało że ma) też są tak dokuczliwe? no iczy w waszym przypadku zwiększenie dawki zwiększa te wypieki?? no bo ja przez ten *** mam taaakie wypieki nieraz że sie wstydze przez ulice przejść. ale nie mam ich cały czas, tylko jak jest duszno albo sie zdenerwuje. chciałabym zwiększyć dawke zeby przyśpieszyc leczenie ale sie boje ze te wypieki będa czestsze. ajak było w waszym przypadku??

kinga
gość
18-10-2007, 16:13:00

hey, co do tych wypiekow to normalne, powiedz mi jak dlugo stosujesz juz kuracje ? mnie i jednemu z forumowiczow wypieki znikly dokladnie w 10 dniu brania leku. pozdrawiam

Damian

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: