w niektórych postach pisze zeby przy braniu *** unikąc tłustego , a moja pani dermatolog kazała przyjmowac *** razem z czyms tłustym bo niby ma sie lepiej wchlaniac , mam mętlik w głowie , jak było u was??
14-10-2007 o 00:35, gość :
Za miesiac skoncze kuracje. To cale leczenie wyobrazalam sbie inaczej.. Marzylam o chwili, kiedy na twarzy nie bede miala zadnego pryszcza. myslalam, ze wtedy bedzie inaczej..
niestety.. po 6 latach z tradzikiem (bardzo czesto cystowym) moja twarz wyglada tragicznie. blizny na policzkach sa okropne. zawsze myslalam, ze da sie to bez problemu usunac ale okazalo sie, ze nie da rady, ze mozna je jedynie "jakos" splycic..
mam dopiero 20 lat i nie wyobrazam sobie dalszego zycia z taka twarza..
od 6 miesiaca kuracji mam kilkanascie mysli samobojczych dziennie.
dzis nawet sprawdzalam w googlach rodzaje samobojstw..
moje zycie to koszmar.
hej ja tez mam taki sam problem jak ty;mam wysoki cholesterol;//wsumie juz jestem w trakcie brania leku *** ale moj lekarz obnirzyl mi dawke na najmniejsza;/nie wiem co robic;/i jak go zwalczyc;/mam scisla diete a i tak niespada;/boje sie przerwania leczenia;/odpisz jak bedziesz mogl/mogla
14-10-2007 o 00:35, gość :
Za miesiac skoncze kuracje. To cale leczenie wyobrazalam sbie inaczej.. Marzylam o chwili, kiedy na twarzy nie bede miala zadnego pryszcza. myslalam, ze wtedy bedzie inaczej..
niestety.. po 6 latach z tradzikiem (bardzo czesto cystowym) moja twarz wyglada tragicznie. blizny na policzkach sa okropne. zawsze myslalam, ze da sie to bez problemu usunac ale okazalo sie, ze nie da rady, ze mozna je jedynie "jakos" splycic..
mam dopiero 20 lat i nie wyobrazam sobie dalszego zycia z taka twarza..
od 6 miesiaca kuracji mam kilkanascie mysli samobojczych dziennie.
dzis nawet sprawdzalam w googlach rodzaje samobojstw..
moje zycie to koszmar.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.