Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
11-10-2007, 15:26:00

03-10-2007 o 15:43, gość :
o matko student..nie wierze jaka poprawa! super! zycze ci aby taka buzka zostala juz na zawsze! ja niedlugo zaczynam leczenie-narazie zbijam cholesterol bo mam za wysoki :/

hej ja tez mam taki sam problem jak ty;mam wysoki cholesterol;//wsumie juz jestem w trakcie brania leku *** ale moj lekarz obnirzyl mi dawke na najmniejsza;/nie wiem co robic;/i jak go zwalczyc;/mam scisla diete a i tak niespada;/boje sie przerwania leczenia;/odpisz jak bedziesz mogl/mogla
gość
11-10-2007, 15:34:00

10-10-2007 o 15:07, gość :
Ja zakończyłam kurację izo ponad 2 tyg. temu, ale strasznie zaczęły mi teraz wypadać włosy. co z tym zrobić?

Gosiek[/

Jak strasznie?????
gość
12-10-2007, 07:17:00

Jezeli podczas kuracji badania wykazuja wysoki poziom cholesterolu nalezy obnizyc dawke leku. Natomiast gdy jest ona juz tak niska ze mniejsza byc nie moze trzeba wziac tabletki obnizajace cholesterol - nie pamietam ich nazwy ale mialem je brac.

Czy ktos sie orientuje czy podczas leczenia *** mozna zrobic test na HIV?? Czy preparat ten moze miec jakis wplyw na zafalszowanie wyników??

AHMED
Początkujący
12-10-2007, 15:33:00

Hej jeszcze raz jak jest z nawrotami po kuracji i teraz pytanie do chłopaków czy któryś z was robił badania hormonalne ?????????????????? A no i czy wszyscy mieli pogorszenie na początku?/?????

gość
12-10-2007, 15:47:00

Już ostatnie 15 dni. Właśnie zaczynam ostatnie opakowanie i auf wiedersehen!
Kurcze, oby tylko nie wróciło.
Jeszcze niedawno zaczynałam kurację i myslałam sobie: jeeeju, kiedy koniec, żadnej poprawy...
A teraz... żadnego syfa. Cera gładka, równa. Przebrwienia znikły całkowicie prawie. Wszyscy mi mowią, że mam idealną buzię, ale ja wszystko widzę. To uraz po tym syfie jaki miałam.
Chcę się tego do końca pozbyc. Forever!
Pozdrawiam i jeśli macie jakie obawy czy zacząc ***, czy nie, a badania są ok. to ŚMIAŁO!
POLECAM WSZYSTKIM TRĄDZIKOWCOM.
Kochani, to nass nie ozdabia, tego trzeba się jak najszybciej pozbyc!
Pozdrawiam!
12-10-2007, 16:15:00

Do Damiana,
odezwij sie na gadu stary, mialem ten sam problem i powiem Ci co i jak. pozdrawiam. Piotrek. GG- 3172211
gość
12-10-2007, 20:37:00

hey a czy wy też tak macie (już o tym pisałam) że macie trudności z koncentracją? Jestem ciągle senna, otępiała psychicznie, niezdolna do jakiejkolwiek nauki, jak już napisałam, nie moge sie skoncentrować. tj okropne. już nie mówiąc o tym że jestem strrrasznie drażliwa, żeby nie powiedzieć agresywna(nie no bez przesady, ale do tego idzie). te objawy są na liście objawów niepożądanych, ale cięzkich objawów n. niewiem co robić, bo nie chce przerywać leczenia( wulotce jest napisane żeby przerwać leczenie i sontaktować sie z lekarzem czy jakoś tak). tym bardziej nie wiem co robić bo jakoś nie widze żeby ktoś opisywał takie swoje objawy niepożądane...kurcze niewiem co robić, pomóżcie!!!

kinga
gość
12-10-2007, 20:40:00

a wrazie jakbym musiała przerwać leczenie to czy są wśród was takie osoby (tak myśle), które nie wybrały koniecznej dawki 120 mg/kg, a ich stan skóry sie nie pogorszył?

kinga
gość
12-10-2007, 23:53:00

czy mozna brac HUMAVIT skrzyp polny z pkrzywą wypadaja i wlosy a jeszcze nie zaczelem terapii ... w skladzie tego suplementu diety nie ma witaminy A
gość
13-10-2007, 09:17:00

12-10-2007 o 17:47, gość :
Już ostatnie 15 dni. Właśnie zaczynam ostatnie opakowanie i auf wiedersehen!
Kurcze, oby tylko nie wróciło.
[...]
Wisienka

Ja też już jestem pod koniec, zostało mi w aktualnym listku ze 3 tabletki, następny będzie ostatni..
I też zdałem sobie sprawę, że "to już koniec!" i boję się powrotu tego, ciągle myślę "Oby to nie wróciło". Jak po 6 latach wreszcie zacząłem wyglądać normalnie, to boję się to stracić, szczególnie że tyle mnie to wszystko kosztowało.

Mam pytanie - po jakim czasie od skończenia kuracji można zacząć pić alkohol? Nie mówię o żadnym wysokoprocentowym czy większym piciu, chcę tylko wiedzieć, kiedy spokojnie i bez obaw będę mógł wreszcie zamiast "Pepsi" powiedzieć "Piwo proszę".
Dzięki za odpowiedź

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: