Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
19-05-2007, 14:12:00

hejka....mam pytanko czy ktos z was mial lub ma problemy z oczami? bo ja mam...nie dosc ze straznie przedrazliwione, to puchnace i bolace powieki, juz nie wiem co mam stosowac bo nie pomaga(( pomozcie
ZK
gość
19-05-2007, 14:52:00

Niektórzy narzekają, że biorę izo 1 miesiac czy 2 a nadal mają pryszcze. Mi pryszcze na twarzy przestały całkowicie wyskakiwać po 5(!!!) miesiącach brania izo, z tym ze przez pierwsze 4 miesiace bralam 20mg dziennie a potem 30 mg. Niestety z plecami nadal walczę.

Mam jeszcze pytanie do dziewczyn: praktycznie od początku kuracji ***im zaczął spóźniać mi się okres. NAjpierw o tydzień czasu, ale miesiąc temu spóźnił mi się aż o 2 tygodnie. Czy Wy też tak miałyście?

Gosiek
gość
19-05-2007, 18:10:00

Gosiek- ja też mam problemy z regularnym okresem. Ten ostatni spoźnił mi się o tydzień. Czasem dostanę okres wcześniej niż powinnam, a czasem później.
Winę zwalam oczywiście na ***

Kasia
gość
19-05-2007, 19:09:00

hej jestem w pazdzierniku bedzie 2 lata jak zaczelam brac ***,do tej pory byl spokuj ,cieszylam sie z gladkiej buzi i id jakiegos miesiaca znowu z dnia na dzien jest coraz gorzej. dzwonilam do mojego dermatologa i powiedziala ze znowu bede musiala wziac cala serie! mam juz dosyc tych pryszczy!!!! ryczec mi sie chce myslalam ze to juz nigdy nie wroci! co mam robic ? znowu sie truc tym lekiem
gość
19-05-2007, 20:30:00

19-05-2007 o 21:09, gość :
hej jestem w pazdzierniku bedzie 2 lata jak zaczelam brac ***,do tej pory byl spokuj ,cieszylam sie z gladkiej buzi i id jakiegos miesiaca znowu z dnia na dzien jest coraz gorzej. dzwonilam do mojego dermatologa i powiedziala ze znowu bede musiala wziac cala serie! mam juz dosyc tych pryszczy!!!! ryczec mi sie chce myslalam ze to juz nigdy nie wroci! co mam robic ? znowu sie truc tym lekiem <

Zmartwiłaś mnie na noc bardzo
Informuj nas co powiedział Twój dermatolog
Pozdrawiam
Początkująca
19-05-2007, 20:40:00

mam pytanko!!
czy ktos slyszal o kwasie glikolowym??
czy moze ktos korzystal z zabiegu z tym kwasem??
chcialam zapytac jaka ma skutecznosc przy likwidacji blizn tradzikowych?? te blizny nie sa bardzo glebokie ale jednak sa.
prosze odp
czekam[addsig]
hejaa
gość
19-05-2007, 21:08:00

hej!!waże 65 kilo i rok temu bralam *** przez 4miechy ale nie bylo zadnej poprawy.dzieki wam domyslilam sie ze to moze przez to ze mialam za mala dawke 20mg.bylam strasznie zalamana. a slyszeliscie cos o autoszczepionce?? jest dobra?? prosze odp

-------------
gośka
gość
20-05-2007, 07:25:00

19-05-2007 o 21:09, gość :
hej jestem w pazdzierniku bedzie 2 lata jak zaczelam brac ***,do tej pory byl spokuj ,cieszylam sie z gladkiej buzi i id jakiegos miesiaca znowu z dnia na dzien jest coraz gorzej. dzwonilam do mojego dermatologa i powiedziala ze znowu bede musiala wziac cala serie! mam juz dosyc tych pryszczy!!!! ryczec mi sie chce myslalam ze to juz nigdy nie wroci! co mam robic ? znowu sie truc tym lekiem

hej a ile brałaś miesięcy lek i w jakich dawkach?? ile ważysz i jaki czas po kuracji miałaś spokój z pryszczami a po jakim czasie od odstawienia znowu wróciły?? proszę odpowiedz na te pytania i napisz coś więcej - bo to dość ważny temat dla wszystkich tutaj z góry dzięki za odpowiedź
MALEŃSTWO
gość
20-05-2007, 13:48:00

ZK:
Na oczy polecam Żel do oczu Oftipan. Mi tez powieki puchły i szczypały mnie oczy, szukałam wszędzie, i znalazłam. Polecam gorąco!
20-05-2007, 15:40:00

wiem, że się już pojawiało, ale jakoś trudno mi odszukać.
polećcie mi jakiś dobry kremik z filtrem
pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: