Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
25-02-2010, 22:26:02

No ja musialam podpisac oswiadczenie, ze sie zoobowiazuje do brania anty... i musze brac. A co to tycia po anty to jesli tabletki sa indywidualnie dostosowane do organizmu kobiety to sie nie przytyje. Ja 2 lata temu bralam przez pol roku diane 35 (ktore sa wskazane przy tradziku) ale mi sie po nich pogorszyl tradzik niz poleprzyl) i wcale nie przytylam. A tabletki anty jak kazde tabletki maja szereg skutkow ubocznych... Jesli nie musz to nie bierz przynajmniej teraz, szkoda zdrowia bo masz 18 lat :) Co to fluidu to dzieki za informacje, moze go przetestuje.
Pozdrawiam Aga :D
gość
26-02-2010, 17:39:51

no. ok ;)
Bo za mnie to podpisywała mama bo jak zaczynałam kurację to nie miałam jeszcze osiemnastu. ;)
I dzieki za informacje odnośnie tych tabletek. ;)
I ja juz kiedyś zanim brałam *** to dermatolog też chciała leczyć mnie anty i dała mi skierowanie na badania poziomu hormonów czy jakoś tak, ale wszystko mialam ok, więc nawet ich nie probowałam, pomęczyłam się jeszcze troche z antybiotykiem 'tetralysal' czy jako tak bylo lepiej a gdy przestałam go brać wszystko się pogorszyło i wtedy został już tylko ***. :)
No nic jakos trzeba przejść przez to wszystko. :)
Roksana ;)
gość
28-02-2010, 10:00:09

Hej!!! moja siostra ma bardzo powazne problemy z tradzikiem juz od 10 lat ;/ jej twrz wyglada okropnie... i jest w tej chwili za granicą.. w pracy jej kolezanka doradziła o 30 dniowej kuracji o to i ona http://www.murad.pl/produkt,146,blemish_complex_30_day_kit__30_dniowa_kuracja_przeciwtradzikowa.html i mowi ze od tych 10 lat nie miala nigdy tak czystej twarzy nie ma zaskornikow wargry zniknely pryszcze jak sie robią to tylko pojedyncze raz na jakis czas i są malutkie :) jest jeszcze i krem na blizny po tradziku jest bardzo skuteczny naprawde :) wiem ze jest to dorgie ale warto wydac te 300 zł na to bo to naprawde pomaga... ona tego nie stosuje jak tam pisza 30 dni tylko ciagle :) jak ja zobaczylam to bylam w szoku :)pozdrawiam :)
gość
28-02-2010, 10:23:49

aha i chce dodac ze takuracja 30 dniowa te masci itd są beztłuszczowe nie maja wogole tluszczu jak inne kremy, ale nawilzają skore nie jest sucha, wiec mozecie uzywac je w czasie tej kuracji ***owej :)
gość
28-02-2010, 10:31:27

jak dla mnie to jestes osoba reklamujaca ta firme ;]

a tak btw to ladnie usta mu popekaly i schodzi z nich skora jakby a smaruje co chwile ;] a ogolnie troche sie polepszylo moim zdaniem choc dalej wyskakuja krostki ale troche mniej i po goleniu na szyji mi troche skoro podraznilo i takie male krosteczki mi wyskoczyly
gość
03-03-2010, 01:06:23

taaaa, wlasnie mija rok od kiedy przestalam zazywac ***. pomoglo ale tylko na jakis czas...

chyba mialam zbyt mala dawke i teraz dermatolog mi kazde powtorzyc terapie.

niestety sie nie zdecyduje, za duzo skutkow ubocznych i watroba w nie najlepszym stanie.
gość
03-03-2010, 06:36:50

u mnie odrazu lekarz powiedzial ze nawet jak przejdzie to bierzemy dalej zeby osiagnac zalecana dawke bo jesli tak nie zrobimy to zdarzaja sie nawroty, tak moglobyc z toba... ja 72 dzień moim zdaniem troche sie uspokoilo ale w niektorch miejscach mam czerwona buzie ale mam brac do konca czerwca wiec jeszcze czasuuuuu jest bo jakies 120 dni
gość
03-03-2010, 08:48:41

myślcie co chcecie chciałam jakos pomoc no ale to nie jest reklama....
Iwona. pozdrawiam
gość
03-03-2010, 18:30:46

Dzisiaj byłam u pani dermatolog i zaproponowała mi kurację ***. Dostałam wykaz badań , które muszę zrobić i zgłosić się za miesiąc. Jednak pojawia się jedno "ale". Mam 17 lat, jestem dziewicą, a pani doktor upiera się, że mam dostarczyć jej również zaświadczenie od ginekologa, że nie jestem w ciąży (co jest dla mnie absurdem). Nie dość, że muszę pójść do ginekologa, to uprzedziła, że podczas kolejnej wizyty mam jeszcze zrobić test ciążowy i tak będzie co miesiąc. W dodatku teoretycznie powinnam przyjmować tabletki antykoncepcyjne. Czy ona przypadkiem nie przesadza? Rozumiem, żeby być tak ostrożnym w przypadku kobiet, które mają stałych partnerów, ale ja do takich kobiet się nie zaliczam. Dzisiejsza wizyta wydała mi się teraz dość śmieszna, nie mam chłopaka nawet, a co miesiąc będę robić testy ciążowe... Zastanawiam się, czy nie odpuścić sobie kuracji tym lekiem. Co Wy radzicie? I mam jeszcze jedno pytanie: czy da się jakoś uniknąć badania ginekologicznego? myślicie, że jeśli powiem lekarzowi, że chodzi tutaj tylko o ***, to wypisze mi to zaświadczenie bez badania?
gość
03-03-2010, 21:01:45

a moze poprostu idz do innego lekarza ? bo powinnas co jakis czas na kontrole chodzic wiec jesli faktycznie lekarz jest taki *** to pewnie bedzie ci kazal i to robic

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: