Witajcie ja biore *** juz 6 tydz. po 60 mg dziennie czyli 3x20mg i widze ze powli zaczynaja sie zmiany chować. Leczenie trwa od 16 do 24 tyg. wiec jestem cierpliwa choc czasem wkurzam sie poprostu. W moim przypadku jest trudniej poniewaz nie moge jesc czekolady ( czasem ulegam szczegolenie przed okresem), przez swoje problemy z tradzikiem choc mam 27 prawie lat, stracilam prace 31 gr. 2009r. i z taka twarza najpierw musze sie wyleczyc zeby muc szukac pracy....z zawodu jestem Pielęgniarka wiec tymbardziej buzke musze miec sliczną. Sama calymi dniami siedze w domu i jest mi przykro. Co do samego *** to usta mam tak suche ze po nocy najpier musze je namoczyc woda by nie porobic sobie ran...skora jest bardzoi wysuszona oczy swędzą. W ustach sucho jakby, na jakim kacu była...:( do samej twarzy dr kazała stosowac Iwostin matujący. Oprocz tego modlę się oto by cholerne pryszcze wkoncu zniknely bo chyba powoli zaczynamm popadać w depresje...co tu duzo gadać smutno mi i tyle.
Jak ktos ma jakies pytania jeszcze oto moj nr. 886062932 zycze wszystkim szybkiego wyzdrowienia. papa