Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
26-12-2008, 19:55:00

moja dermatolog powiedziala mi ze jesli wiem ze bede pic albo chce sie napic alkoholu to zebym po prostu w ten dzien nie brala tabletki. ja jednak wole wziac *** i wyleczyc sie raz a dobrze. od alkoholu mozna sie powstrzymac;];]
gość
27-12-2008, 19:42:00

witam, do Tych wszystkich, którzy są już po kuracji i nie tylko..ja zakończyłam kurację jakieś dwa tygodnie temu (brałam 9 miesięcy) i w czasie stosowania było po prostu super w porówananiu z tym co było wcześniej, natomiast teraz zauważyłam że cera sie pogarsza, pojawiają sie jakieś drobne krostki w sumie to takie jak miałam kiedys. i nie wiem czy ktoś z Was tak miał, czy to jest po prostu reakcja na odstawienie, może musi nastąpić jakieś lekkie pogorszenie, czy po prostu na mnie to już nic nie działa prosze pomóżcie, poradźcie, bo już mi psycha siada na nowo
gość
27-12-2008, 20:22:00

biore izo około 2 miesiace i do tej pory nie piłem. niestety w świeta szalałem i niepolecam picia nawet 31. cierpie 2 dzien ale mam nauczke może dlatego ze naprawde duzo wypiłem pozatym piłem 2 dni. w sylwestra nie pije na bank powodzenia i wytrwałosci, pozdrawiam

Turysta
gość
27-12-2008, 21:13:00

27-12-2008 o 20:42, gość :
witam, do Tych wszystkich, którzy są już po kuracji i nie tylko..ja zakończyłam kurację jakieś dwa tygodnie temu (brałam 9 miesięcy) i w czasie stosowania było po prostu super w porówananiu z tym co było wcześniej, natomiast teraz zauważyłam że cera sie pogarsza, pojawiają sie jakieś drobne krostki w sumie to takie jak miałam kiedys. i nie wiem czy ktoś z Was tak miał, czy to jest po prostu reakcja na odstawienie, może musi nastąpić jakieś lekkie pogorszenie, czy po prostu na mnie to już nic nie działa prosze pomóżcie, poradźcie, bo już mi psycha siada na nowo

Mam dokładnie tak samo.... jestem po kuracji 4 miechy, już się cieszyłem, że wszystko fajnie, oki, a tu wczoraj 4 mendy się pojawiły. Psycha klinkła no i nerwy.....ehh! Może to od alkoholu (trochę poszalałem w święta), może od kawy (sporo tego dziadostwa wypijam, bo i lubię) może od jedzenia?

*** życie mamy...
Początkująca
28-12-2008, 09:18:00

Witam wszystkich
Cały czas uważnie śledziłam wpisy na forum, aż dziś postanowiłam się przyłączyć Biorę izo 63 dzień. Dawka 20 mg na dobę. Ważę 50 kg, co stanowi 0.4 mg/kg m.c. Lekarka planuje terapię przez okres ok 9 m-cy. Być może z przerwą na wakacje. Ponoć nie ma znaczenia taka przerwa - liczy się dawka skumulowana. Pozdrawiam Was mocno [addsig]
gość
28-12-2008, 09:33:00

kurcze ja wze 40 biore tez 20 mg a moja dermatolog planuje 4 miesiace... czy to mozliwe zeby mi pomoglo to tylko przez 4 miesiace?
gość
28-12-2008, 11:05:00

Zapomnij o 4 miesiącach. Po tym czasie to dobiero poczujesz go na dobre w organizmie. To jeszcze zależy od stopnia nasilenia tego gówna na twarzy. Pozdro!!!
gość
28-12-2008, 12:44:00

4 miesiące praktycznie bez pojawiania sie tych syfów to bardzo dobrze, pomyśl że mi wyskoczyły juz po dwóch tygodniach liczę ciągle że to mi zniknie w najblizszym czasie ale nie wiem, jak nie to pójdę znowu do mojej dermy niech coć mi poradzi.. ale w końcu ile czasu można brać te leki, kiedyś trzeba przestać. a Tobie może znikną te krostki, tego Ci życzę i z resztą sobie też...
gość
28-12-2008, 15:20:00

no ja nie mam juz tak syfow moze 5 na calej twarzy odkad zazywam *** a jest to 9 dni. tylko ze mam duzo pod skora raczej wagrow i tak wlasnie mysle ze te 4 miesiace mi pomoga zeby calkowicie to mi zeszlo tylko nie chce nawrotu. bo skoro sie trujemy to bez sensu zeby to wrocilo;/
gość
28-12-2008, 15:21:00

a mam pytanie czy blizny schodza z twarzy jesli zaywa sie ***? bo nie mam juz tradziku ale zostaly blizny jeszcze z dawnych lat;/;/ i co z tradziekiem na plecach? czy syfy tez schodza z plecow?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: