Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
30-01-2007, 08:43:00

jutro wybije mi rowne 6 tygodni na izo , i gdzie ta poprawa ehh basiek
gość
30-01-2007, 10:42:00

Heja,
Ja także biorę 2 kapsułki razem wieczorem- wg zaleceń lekarza.
U mnie pobojowisko na twarzy. Mam zółte czopki, ale ich nie dotykam!!! Jak narazie sukces, juz 2 dni i ich nie wydusiłam. Muszę wytrzymać do jutra, bo mam wizytę i chcę pokazać to dr.
Kasia
gość
30-01-2007, 13:13:00

też biorę dwie tabletki po 20mg od razu (nie dzielę bo z moją sklerozą to by nie wypaliło) do tej pory brałam je przy śniadanku - tak ponoć lepiej, ale widzę, że pora nie ma zbytnio znaczenia więc przesunę je na później Biorę już 25 dni (wysyp jak był tak jest - mniejszy czy większy ) i okropnie się stresuje bo od 1 lutego idę do pracy - kontakt z ludźmi nieunikniony - a wiadomo, że chce się wyglądać jak naljepiej. Już mam z tego powodu okropnego doła, a tu nawet nie można utopić smutków w piwie hehe Wysuszanie cały czas wzbiera na sile: nawet skóra na uszach lekko schodzi - aż tak wysycha. Kiedy coś się zacznie dziać??? Oby szybko bo chyba mam kryzys MALEŃSTWO
gość
30-01-2007, 13:15:00

jutro idę na badania kontrolne: ALAT ASPAT cholesterol itp trochę się boję, ale parę osób już tutaj pisało, że były i wszystko grało więc liczę, że nie będę wyjątkiem
gość
30-01-2007, 13:22:00

Malenstwo tez mam kryzys, ehh.... jakos trzeba wyjsc z łozka w koncu .mi to chyba nie pomoze zrezygnowany basiek
gość
30-01-2007, 13:30:00

basiek pomoże na pewno - tylko trochę trzeba pocierpieć tyle się już i tak człowiek nacierpiał z powodu tego g... więc może damy radę ŻEBY TYLKO UZYSKAĆ EFEKT!!! ja teraz zaczynam pracę a od marca chcialam studia podyplomowe (tak się cieszyłam) a teraz to nawet nie mam ochoty wyjść z domu nie mówiąc już o tym, żeby gdzieś się pokazywać ludziom publicznie ZACISNĄĆ ZĘBY i może jakoś będzie MALEŃSTWO
gość
30-01-2007, 14:05:00

Nie chciałabym negować tego, co zacytowałaś, ale... jestem pod okiem bardzo dobrej specjalistki, to ona mi zapisała ***, a później zaproponowała zabieg - mikrodermabrazję. Bardzo dobrze się na tym zna, więc widocznie nie zawsze są przeciwskazania do zabiegu podczas kuracji ***. Warto to skonsultować. Z racji tego, że nie miałam takiego nasilenia trądzikowego (i przed zastosowaniem kuracji brałam już diane 35, która już mi pomagała) mogłam już po dwóch miesiącach iść na mikrodermabrazję
Pytałaś również o etap - otóż rozpoczynam trzecie opakowanie ***
Trzymajcie się!
gość
30-01-2007, 15:40:00

cały dzien w łozku, ehhh b.
gość
30-01-2007, 15:44:00

ciekawe czy te "magiczne " 2 miesiace jak pisza na ulotce cos zmienia
gość
30-01-2007, 16:33:00

Witam.
Oczywiscie zgadzam sie,ze gdy konkretny-znajacy sie na rzeczy lekarz powie,ze mozna to pewnie tak jest....
W Twojej sytuacji to pewnie byl idealny czas.Cera juz sucha, wygladzona i bez wysypow.
Ja mam jutro 2 tyg kuracji, 2gi dzien bez zadnego intruza... ale mysle,ze to tez pomoc antybiotykow ktore bralam przed izo no i do tego hormony dobrze juz zaczynaja dzialac. Buzia bardzo sucha...
Tak jak radzono- wczytalam sie dobrze w ulotke, pisza by brac osobno i dzwonilam do lekarki, poradzila brac rowniez osobno..... wiec i tak bede brala.
Dziewczyny zaczynajace wkrotce prace : wiem o co Wam chodzi, najlepiej to przeczekac te miesiace w domu pod kluczem i dobiero pokazac sie swiatu z idealna buzia... sama to przechodzilam- to bardzo boli i ciezko trzymac glowe w gorze.
Ale bedzie lepiej... dla nas wszystkich!!!
Pozdrawiam...
Alexx

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: