Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
06-02-2008, 09:44:00

hej RADOSŁAW gdzie ty kupujesz ten *** 30X20mg za 89 pln
w legnicy kosztuje ok 160 zl zreszta wszedzie w okolicy.
odpisz byl bym wdzieczny
gość
06-02-2008, 10:22:00

DO ANIKKA

Aniu jesli mozesz opisz swoja kuracje, jesli masz jakies zdjecia to zamiesc, opisz skutki uboczne itp na WWW.***.PL przygotowalem tam specjalne dzialy aby inni mogli szybko wyszukac to co ich interesuje.

DO KOLEGI POWYZEJ

W Lodzi Izo kosztuje od 80 do 150zl, trzeba wiedziec gdzie kupowac, musisz podzwonic po aptekach, wejdz tez na www.blaufarma.pl i tam masz liste zaprzyjaznionych aptek, ktore przewaznie sprzedaja wlasnie w tej cenie. Poszukaj tej najblizej Ciebie. Gdy juz znajdziesz, napisz o niej na WWW.***.PL w dziale "Najtansze apteki", by inni mogli ja szybko znalezc.

Pozdrawiam

====================================================
WWW.***.PL - pomagajmy sobie w walce z trądzikiem
gość
06-02-2008, 10:26:00

GDYBYS NIE ZNALAZL...

Legnica
Apteka w Auchan
ul. Schumana 11
(76) 856 64 00
dolnośląskie

Sprobuj tam.
Pozdrawiam

gość
06-02-2008, 11:10:00

dzieki RADOSŁAW napewno sprawdze
nie wchodziłem wczesniej na strone BLAUFARMY
wiec jeszcze raz dzieki
gość
06-02-2008, 13:51:00

Poziomka ja tylko narzekałam no ale niech ci bedzie ze taka jestem moze to głupie ale taki mam sentyment do tego forum czesto dlatego do niego wracam pozdro b
Początkująca
06-02-2008, 16:47:00

mam pytanie, czy oprócz *** ktoś stosuje jakieś maści????? Chodzi mi o takie wielkie bomby atomowe, takie wielkie zaskórniki czerowne, które nie robią sie białe, a chcę żeby sie spłaszczyły?? Co robić to ważne!!!! Pomóżcie!!!! [addsig]
misia1411
gość
06-02-2008, 16:50:00

Moze przede wszystkim zapytac lekarza... Przy izo nie jest wskazane stosowanie jakichkolwiek innych lekow zewnetrznych (zwlaszcza tetracyklin itp.) Jesli sa to stale wypryski, ktore nie znikaja, najprawdopodobniej bedziesz musial je usunac chirurgicznie (tzw. tluszczaki, wlokniaki itp). Konsultuj sie z lekarzem co i jak.

Pozdrawiam

Początkująca
06-02-2008, 17:27:00

mi pani dermatolog tez nie kazala nic stosowac oprocz emulsji zeby nawilzyc skore.Ja tez mam problem z zaskornikami ale zauwazylam ze ona wychodza wiec lepiej pogadac z lekarzem
gość
06-02-2008, 18:59:00

Ja mam kilka wiekszych zaskorniakow na plecach. Wyglada to jak blizna (bo w sumie nia jest) tyle ze cos pod nia jest. Poki jednak nie wylecze ogolnie tradziku nie zabieram sie za to, a nie wiem czy w ogole bede sie zabieral, bo boje sie zeby nie wygladalo gorzej niz jest. Mam do tego na plecach jednego wlokniaka, ktore lekarka powiedziala ze moge wyciac albo zostrawic jesli chce. Jest ciemnobrunatny i nie dosc ze nie wyglada za ladnie to jeszcze czasem boli (chyba w zaleznosci od pogody) wiec jak skoncze kuracje Izo to sie tym zajme.

Pozdrawiam

gość
06-02-2008, 20:19:00

Witam
jestem na izo juz prawie 30dni i generalnie jest do dupy ale bywalo gorzej...
Mam pytanko czy ktos stosowal krem czy tam masc SKINOREN??? Derma dzisiaj mi to przypisala. Mam 1.89m waze 78kg a biore 1 tabletke na dzien 20mg... to ile czasu mi zajmie ta piepszona kuracja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: