Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
15-01-2008, 16:32:00

PRzy braniu IZO nie mozna stosowac innych masci !!
najwyzej jakies nawilzajace!

KON
DON
gość
15-01-2008, 16:39:00

komuś leciała krew z nosa po wciągnięciu tabaki?
gość
15-01-2008, 16:41:00

15-01-2008 o 17:39, gość :
komuś leciała krew z nosa po wciągnięciu tabaki?

leciała ale nie przy wciąganiu :p jak jeszcze leci to wes witamine C i wapno mi pomogło )
gość
15-01-2008, 16:53:00

blondas-iontko no łep w lep, u mnie 15sty dzien, skóra mi sie juz mniej przetłuszcza, czułko sie robi juz cacy, na zuchwie wsykakuja duze bolace idzie zniesc
dlaczego ty masz tak duza dawke?
ja 65kg/30mg

stysia
gość
15-01-2008, 17:36:00

BLONDAS
Jest to masc penaten taka biala na wysuszenie...ona nie jest specjalnie na sprawy zwiazane z tradzikiem, wypryskami ale ja ją stosuje bo mi pomaga... Jak uzywa sie masci podczas brania *** to co sie dzieje??? Jeszcze bardziej moze sie to nasilic???
Pozdrówki
gość
15-01-2008, 17:42:00

Stysia mialas na poczatku jakis wysyp??? 15dzien i juz masz efekt to ladnie...
Ja dopiero 3dzien i jak na poczatku mnie wysypalo tak czuje ze sie to nie zmieni...tylko moze byc gorzej
Ja biore 20mg dziennie a waze 77kg derma powiedziala ze przez 1miesiac mam tak brac. Aaa jeszcze jedno jak zmienia sie dawke przyjmowania na silniejsza to moze wysypac jeszcze raz, wogole czy podczas kuracji moze wysypac wiecej niz raz????
Pozdrawiam Krzysiek
gość
15-01-2008, 17:52:00

[cytat] biore juz izo ponad 2,5 miesiaca a nadal mam pelno stanow zapalnych na twarzy i wogole to az sie spac nie da bo cala twarz az boli. oprocz tego wkoncu zaczela mi sie skora wysuszac, a na dodatek derma mi powiedziala ze jak na 2,5 miesiaca brania izo to wygladam fatalnie ;(. mial ktos moze podobnie kto juz sie wyleczyl??
/mike [cytat]
Mike twój wysyp trwa już długo, ale nie martw sie, ten czas jest jesczze w normie Moj wysyp trwał 2 miesiące, ale słyszałam teżo przypadkach trzech miesięcy... Wiec nie przejmuj sie, lada dzień bużka zacznie sie poprawiać, a wtedy już bedzie tylko lepiej pozdrawiam

kinga
gość
15-01-2008, 17:56:00

a nie wiecie w jak długo po skończonej kuracji buzia sie "odbudowuje'?? bo moja nadal jest taka wrażliwa... no i czerwona, a czasem sina... takie jakby naczynka mi prześwitują przez skórę... no i czasem nadal te wypieki sie na twarzy pojawiają... moja twarz czerwieni sie przy zmianie temperatur, z byle powodu... ile jeszcze czasu minie zanim mi to zejdzie?? kto wie?

kinga
gość
15-01-2008, 17:59:00

hejka mam takie pytanie mam zacząc brac *** ale jestem pelna obaw moja kumepla naopowiadala mi ,że od tego miejscowego zluszczania skory moga zostać blizny albo male nierownosci skory. czy to prawda bardzo prosze o odp jutro ide po recepte moja derma powiedziala,że nigdy sie z czyms takim nie spotkala. ale ja jej place za wizyte to co ma mowić
gość
15-01-2008, 18:19:00

odpowiedz sobie na pytanie czy lepiej miec drobne nierownosci czy pelno pryszczy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: