pytanie do paulii!!!!
mialas moze jakies przebarwienia?po mikrodermabrazji przebarwienia troszke znikaja?, co sie polepszylo po mikrodermabrazji jakiego typu to sa efekty w jaki sposob to dziala?prosze od odpowiedz/pozdrowienia wszystkim
Jesli chodzi o FLUID to polecam La Roche Unifiance... Jest naprawde super. Ja uzywam nr.13 i mysle, ze ten kolor jest najlepszy chociaz wiadomo, trzeba dobrac indywidualnie. Naprawde kryje wszytsko, jesli cera jest bez pryszczy tlyko lekkie przebarwienia czy cos w tym stylu to wystarczy odrobina zbey skora wygladala bardzo gladko itp, ale wiadomo przy tradziku trzxeba wiecej, ale zakamufluje wszytsko i jest ydajny!!!
Jesli chodzi o MIKRODERMABRAZJE to powiem tak, ze pierwsze 3dni po zabiegu skora wygladala naprawde dobrze, zero przetluszczania sie, taka jasna, jeden koloryt, tylko wiaodmo skora sie troszke luszczyla i gdzieniegdzie zaczerwienbione. teraz juz troszke sie blyszczy ale jest i tak 100razy lepiej niz bylo. Nie mam blizn ale jakies tam przebarwienia znikome sa i mysle, ze jakos duzych efektow nie ma jak narazie po mikrodermabrazji co do tego, ale zabieg mialam dopiero jeden, za tydzien nastepny.
Paula
Powiedzcie tak szczerze:
da sie usunac blizny, zeby skora wygladala normalnie, czlowiek byl zadowolony i nie wstydzil sie wreszcie pokazywac twarzy?
ja mam tego sporo, bo to tradzik bliznowacejacy i gryzie mnie to pytanie caly czas.
mam pytanie do Pauli i do innych osób które już skończyły kuracje: czy po skończeniu derma kazała wam stosować coś w rodzaju izo tylko do stosowania zewnętrznego?? Bo jakoś nikt na forum otym nie pisze, a mi już derma zapisała na to recepte...ta maść ma podobnno zapobiec ewentualnym nawrotom... napiszcie jak to uwas było
A ja wam powiem ze dermatolog u której byłem stanowczo mi odradziła ***. Powiedziała ze zna ten lek powoduje on straszne skutki uboczne, moze to sie pozniej odbic na naszym zyciu rodzinnym itp. Powiedziała ze z checia sie zgodzi na tetracykline ( mniejsze efekty uboczne) Co sądzicie o tetracyklinie dobre wyjscie, a i jeszcze ile to moze kosztowac.
Pozdro
tetracyklina jest bez sensu... moim zdaniem... nie ma co sie meczyc. Jezeli jest to naprawde ciezki tradzik lub taki z ktorym walczysz od paru lat polecam ***... a co do skutkow ubocznych to ja mam tylko skore sucha i usta... nic poza tym a po 1.5 jest znaczna roznica a nie smarowanie sie kolejnymi masciam co nic nie daja. pozdrawiam
tetracyklina jak dla mnie jedno wielkie ... brałem to oj długo długo jak brało to było ok zero pryszczy no moze tam czasami jakis jeden dwa wszystko pieknie ładnie zero skutkow ubocznych itp ale wszystko tylko na czas brania po odstawieniu nawroty i to ostre tak około 2 miesiecy po odstawieniu musiałem znowu zaczynac ich branie. ile kosztuja hmm z tego co pamietam to opakowanie około 20 zł (12 albo 16 tabletek nie pamietam) na samym początku brałem 2 tabletki / 4razy dziennie :/ ale na sam koniec to juz tylko dwie dziennie. do tego mialem isotrex(40zł) i skinorem(20zł). miesiecznu koszt jak dla mnie na tetracyklinie wynosi tyle samo co teraz na *** bo do *** nie ma tych masci tylke krem i pomadka) wasil