Mnie również coraz bardziej ciągnie na tą stronkę! Jest mi raźniej no i można sobie nawzajem pomagać.
Chciałabym pocieszyć wszystkich tych, którzy martwią się wysypami - jest to bardzo dobry znak

nie przejmowac się tym no i nie rezygnować z kuracji ***. Konsultowałam się wczoraj z dermatologiem i stwierdziła, że wszystko musi "wyjść". Wyczytałam w ulotce, że pogorszenie
trądziku występuje zazwyczaj w pierwszych dwóch miesiącach. Najważniejsze, aby przetrwac najgorszy moment, a później już z górki

.
Chciałabym na jeszcze jedną sprawę zwrócić uwagę - podobnie jak wy czuję się niekomfortowo w relacjach z innymi :/ Jednak nic nie dzieje się bez przyczyny - można w takiej sytuacji poznać wartościowych ludzi, którzy nie oceniają osoby przez pryzmat tego, co mamy na twarzy. A na szczęście są takie osoby

Zaczęłam je bardziej cenić i co najważniejsze sama inaczej spojrzałam na innych widząc w nich coś, czego wcześniej nie dostrzegałam
Spójrzcie na to z innej perspektywy. Na pewno będzie dobrze. Życzę Wam cierpliwości i wytrwałości
Hania