Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
15-01-2007, 19:57:00

stosujecie jakis masci na blizny? mi dermatolo w 4 miesiacu brania *** przepisal contratubex! stosowal go ktos?
Wtajemniczona
15-01-2007, 20:22:00

Hej
No, to własnie wzięłam pierwsze 2 tabletki i jestem dobrej myśli, bo trzeba być i tyle! Aha, biorę w końcu 2 naraz, bo lekarka powiedziała, że to nie ma znaczenia, a mi tak wygodniej z moją sklerozą ;P Ogólnie to najsmieszniejsze jest to, że od jakiegos miesiaca moja skora zdecydowanie sie poprawila i zaczelam sie wahac nad lekiem, ale pomyslalam, ze znowu na chwile przejdzie i co? uderzy ze zdwojona sila! no wiec decyzja zapadla i zaczelam.
Trzymam za wszystkich kciuki i nie łamcie się!!! Będzie dobrze i tyle!!!
gość
15-01-2007, 21:44:00

chyba cos mi sie zaczyna tam łuszczyc na tym prawym policzku ale marnie a czerwony jest az purpurowy nie podpisałam sie nawet a juz tyle postow wysłałam nie wiem czy miec nadzieje bo jakos ja straciłam przez ostatnie dni malenstwo trzymaj sie i pozdro dla paulii basiek
gość
15-01-2007, 21:57:00

Malenstwo ja waze gdzies z 53kg nawet nie wiem dokładnie przez pierwsze 3 tygodnie brałam 20mg/h, po wizycie 30mg bo w ogole poprawy nie było i dermatolog stwierdziła ze skoro nic mi nie dolega tylko, minimalnie smuche usta to jest za mała dawka dla mnie i mi ja zwiekszyła. teraz mam spieczone usta i cos tam sie łuszczy. ja to nie wiem czy pomoze, juz mam takie watpliwosci gapie sie tylko na ten policzek i tak mi dzien mija do tego teraz doszły te zaskorniaki i mnie troche po lewej stronie obsypało ale niewiele a przed kuracja izo nie miałam tam nic praktycznie no zobaczymy jak bedzie, ciesze sie bo juz od samego poczatku skora mi sie juz nei przetłuszcza i nie błyszczy. włosy to mi sie juz w ogole nei przetłuszczaja ale ten policzek , no załamka
gość
15-01-2007, 22:06:00

dziewczyny trzymajcie sie i nie zalamujcie, choc wspolczuje tego wysypu... Zacisnijcie zeby a juz wkrotce beddzie porawa. Dobranoc Paula
gość
16-01-2007, 08:44:00

czesto teraz ciagnie mnie na ta stronke razem zawsze lepiej przez to przechodzic. dzieki paula za wsparcie. u mnie zadnych zmian nadal ten policzek strasznie czerwony i jedno wysycha obok sie zaraz drugie pojawia, co za uparte swinstwo miłego dzionka, trzymajcie sie basiek
gość
16-01-2007, 09:44:00

Mnie również coraz bardziej ciągnie na tą stronkę! Jest mi raźniej no i można sobie nawzajem pomagać.
Chciałabym pocieszyć wszystkich tych, którzy martwią się wysypami - jest to bardzo dobry znak nie przejmowac się tym no i nie rezygnować z kuracji ***. Konsultowałam się wczoraj z dermatologiem i stwierdziła, że wszystko musi "wyjść". Wyczytałam w ulotce, że pogorszenie trądziku występuje zazwyczaj w pierwszych dwóch miesiącach. Najważniejsze, aby przetrwac najgorszy moment, a później już z górki .

Chciałabym na jeszcze jedną sprawę zwrócić uwagę - podobnie jak wy czuję się niekomfortowo w relacjach z innymi :/ Jednak nic nie dzieje się bez przyczyny - można w takiej sytuacji poznać wartościowych ludzi, którzy nie oceniają osoby przez pryzmat tego, co mamy na twarzy. A na szczęście są takie osoby Zaczęłam je bardziej cenić i co najważniejsze sama inaczej spojrzałam na innych widząc w nich coś, czego wcześniej nie dostrzegałam

Spójrzcie na to z innej perspektywy. Na pewno będzie dobrze. Życzę Wam cierpliwości i wytrwałości
Hania
Wtajemniczona
16-01-2007, 09:56:00

Strasznie fajnie, ze to forum "żyje" Zawsze jest łatwiej wiedzieć, że inni tez przez to przechodzą. I tak jak pisze Hania- trzeba wierzyć, że będzie dobrze!!!
Ja po jednym dniu, o dziwo nie widzę i nie czuje żadnej róznicy, zobaczymy co dalej...

pozdrowienia!!!
gość
16-01-2007, 10:26:00

obys haniu miała racje, bo ja mam teraz baaaaaaardzo duze watpliwosci co do działa tego "cudu"no bo spojrzcie 27 dzien a ja obsypana i ja rowniez sie ciesze ze tu zagladacie bo nie jestem sama. paula nie wiem jak z ta depilacja ale ja wosk odstawiłam i depilator tez, narazie, jakos jedyne o czym mysle to moja twarz dzieki dzieczyny trzymajmy sie razem a niedługo załozymy stronke o zupełnie innej tematyce , moze yy...czyste buzki i czekam na info basiek
gość
16-01-2007, 12:16:00

hey uwazxam ze dobrze ze jest to forum przynajmniej sa tu osoby ktore maja podobne doswiadczenia. ja ostatnio zaczelam troche inaczej postrzegac ludzi a oni mnie. czesc osob odsunela sie za to ze gorzej wygladam no sory niedorzeczne ale juz sie nie przehmuje. to ze teraz mam zmiany na twarzy nieznaczy ze jestem mniej fajna madra itp:P ale inni tak sadza dzieki temu lekowi mozemy zobaczyc jak reaguja inni ja takze postrzegam troszke inaczej ludzi.dzis moj 82 dzien i wszystko powoli zaczyna zanikac jednak martwie sie ze majac w przyszlym tyg. wizyte u derma nie zrobi mi on zabiegu bo bede jeszcze miala to swinstwo na twarzy i wtedy zwiekszy mi dawke. ale pozyjemy zobaczymy napewno damy rade
pozdro Ani$

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: