Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
23-10-2007, 20:06:00

a nie wiecie gdzie mozna kupic izo najtaniej we Wrocławiu? Ostanio placilem 155zl ;/

_
Piotrek
gość
23-10-2007, 20:14:00

Witam,
ostatnio kupiłam *** po 155zł- trochę dużo w porównaniu do cen, które podajecie, co nie? Gdzie w Trójmieście mogłabym go dostać w atrakcyjnej cenie? Nie orientuje się ktoś?
Z góry dzięki,
-KASIACZEK
gość
24-10-2007, 16:02:00

Witam

*** biore juz trzeci tydzien i zauwazyłem ze bardzo mi wypadą włoski - a mam długie i jestem facetem

jestem z tego bardzo smutny

jakie stosowac odzywki do włosow i czy myc i nakładac odzywke co dzien??. Jest sens je zostawic i nie obcinac??Bo jesli będę brac izo prze 6 miechów to wyłysieje

mam jeszcze jedno pytanie
po jakim okresie moze mnie wysypac? bo jeszcze nie miałem wysypu a lek stosuje 3 tygodnie i mam juz bardzo sucha twarz
gość
24-10-2007, 16:33:00

hejka jestem nowa. pomóżcie zastanawiam sie czy nie zacząć brać *** ale niewiem czy to dobry pomysł ja niechcę zeby mnie wysypało cjhoć w niektórych przypadkach to sie zdarzda walcze z nim iod 4 kl. podstawówi obecnie jestem w 2klsaie gimnazjum. czy dajecie mi 100% pewność że poskończeniu kyraci idąc do liceum niebędę miała tego cholerstwa pomóżcie ja niechcę próbowałam już wszystkiego mam takiego pecha że penie po skończeniu kuracji znowu mnie wysypie!
gość
24-10-2007, 16:37:00

jeżeli macie coś o *** to proszę piszcie nawet jeśli sie niepowiodło chcę wiedzieć jak najwięcej zostało mi 2 tygodnie do podję cia decyzji to mój gg3260407 pomóżcie mi
gość
24-10-2007, 16:43:00

a co do twoich włosków to słuchaj może pomyślisz że głupia jestem ale to prawda-najlepsze na wypadanie włosł szybsze rośnięcie itp. wcieranie moczu w skórę głowy niewiem jak to czy się spłukuje czy nie niepamiętam ale coś takiego podobno dobre ale niewum czy jesteś gotowy na to aby swój własny mocz lać na głowę spróbuj może pomoże bna trądzik urynka ponoć też dobra ale ja bym się tego niepodjęła papatki powpdzenia!
gość
24-10-2007, 17:32:00

24-10-2007 o 18:37, gość :
jeżeli macie coś o *** to proszę piszcie nawet jeśli sie niepowiodło chcę wiedzieć jak najwięcej zostało mi 2 tygodnie do podję cia decyzji to mój gg3260407 pomóżcie mi

chcesz cos o *** masz tego całe 58 strony^^ czytaj a wszystkiego tu juz mozna sie dowiedziec
gość
24-10-2007, 17:38:00

24-10-2007 o 18:33, gość :
hejka jestem nowa. pomóżcie zastanawiam sie czy nie zacząć brać *** ale niewiem czy to dobry pomysł ja niechcę zeby mnie wysypało cjhoć w niektórych przypadkach to sie zdarzda walcze z nim iod 4 kl. podstawówi obecnie jestem w 2klsaie gimnazjum. czy dajecie mi 100% pewność że poskończeniu kyraci idąc do liceum niebędę miała tego cholerstwa pomóżcie ja niechcę próbowałam już wszystkiego mam takiego pecha że penie po skończeniu kuracji znowu mnie wysypie!

nikt Ci tak samo jak i mi nie da pewnosci na 100% ja biore dopiero piaty dzien... jak nie chcesz zeby Cie wysypało to lepiej nie łykaj tego mnie wysypało trzeciego dnia i to ostro ale tak miało byc i widze ze zaczyna działac miało wysypac to wysypało teraz ma wyleczyc to mam nadzieje ze wyleczy jeszcze mam przed sobą 8 miesięcy ale dam rade, bawiłem sie z tym juz dobre dwa lata to co to jest teraz dwa miesiace. tak samo TY bawisz sie z tym od 4 klasy a jestes teraz w 2gim to masz juz cztery lata ja bym nie myslał tylko łykał jak najszybciej
gość
24-10-2007, 19:34:00

Co to jest miesiąc wysypu przy tylu latach trądziku ; p? Wiadomo, nikt nie lubi wyglądać, że tak to delikatnie ujmę, nieładnie, ale coś za coś. Ja biorę *** od miesiąca i jakiegoś wielkiego wysypu nie miałam. No może trochę na dekolcie, ale ten prościej zakryć niż twarz. Też się obawiałam, że wstyd będzie mi z domu wyjść, ale moja dermatolożka uspokoiła mnie, że straszliwe wysypu są u niewielkiego odsetka, a w szczególności u chłopaków. Nie zastanawiaj się dłużej, bo słońce przyjdzie i będziesz musiała spędzić lato w lesie, a nie nad morzem ze śliczną buźką ; D
-KASIACZEK
gość
24-10-2007, 19:50:00

24-10-2007 o 18:02, gość :
Witam

*** biore juz trzeci tydzien i zauwazyłem ze bardzo mi wypadą włoski - a mam długie i jestem facetem

jestem z tego bardzo smutny

jakie stosowac odzywki do włosow i czy myc i nakładac odzywke co dzien??. Jest sens je zostawic i nie obcinac??Bo jesli będę brac izo prze 6 miechów to wyłysieje

mam jeszcze jedno pytanie
po jakim okresie moze mnie wysypac? bo jeszcze nie miałem wysypu a lek stosuje 3 tygodnie i mam juz bardzo sucha twarz

Cześć.Ja jestem na trzecim opakowaniu.Zauważyłam ze rosną mi włosy na twarzy(może mała zamiana? ).
Umyj włosy i nałóż żółtko rościęczone odrobiną wody,po kilku minutach spłucz wodą z octem(znajomej pomogło).Powodzenia!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: