a nie wiecie gdzie mozna kupic izo najtaniej we Wrocławiu? Ostanio placilem 155zl ;/
_
Piotrek
24-10-2007 o 18:37, gość :
jeżeli macie coś o *** to proszę piszcie nawet jeśli sie niepowiodło chcę wiedzieć jak najwięcej zostało mi 2 tygodnie do podję cia decyzji to mój gg3260407 pomóżcie mi![]()
24-10-2007 o 18:33, gość :
hejka jestem nowa. pomóżcie zastanawiam sie czy nie zacząć brać *** ale niewiem czy to dobry pomysł ja niechcę zeby mnie wysypało cjhoć w niektórych przypadkach to sie zdarzda walcze z nim iod 4 kl. podstawówi obecnie jestem w 2klsaie gimnazjum. czy dajecie mi 100% pewność że poskończeniu kyraci idąc do liceum niebędę miała tego cholerstwa pomóżcie ja niechcę próbowałam już wszystkiego mam takiego pecha że penie po skończeniu kuracji znowu mnie wysypie!
24-10-2007 o 18:02, gość :
Witam
*** biore juz trzeci tydzien i zauwazyłem ze bardzo mi wypadą włoski - a mam długie i jestem facetem
jestem z tego bardzo smutny
jakie stosowac odzywki do włosow i czy myc i nakładac odzywke co dzien??. Jest sens je zostawic i nie obcinac??Bo jesli będę brac izo prze 6 miechów to wyłysieje
mam jeszcze jedno pytanie
po jakim okresie moze mnie wysypac? bo jeszcze nie miałem wysypu a lek stosuje 3 tygodnie i mam juz bardzo sucha twarz
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.