Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
15-10-2007, 15:18:00

Ja mam dobrego lekarza, ale jest w Szczecinie. Dojeżdżam do niego 200km, ale ze Śląska to raczej daleko. Jest taka strona www.niszczpryszcz.pl może tam znajdziesz dermatologa w swojej okolicy. Mój przepisał mi *** mimo, że wyniki nie były najlepsze. Powiedział, żeby się nie martwić, bo lek nie jest tak groźny, żeby zabijac, a juz na pewno nie w ciągu miesiąca.
gość
15-10-2007, 17:21:00

witam! sluchajcie cy ktos moze mi powiedziec czy *** leczy tez tradzik rozowaty??? to bardzo wazne jak wiecie cos na ten temat to napiszcie
gość
15-10-2007, 17:34:00

bidula rozumiem Cie, ja moge ci polecić dobra klinike dermatologiczna w iwoniczu zdroju. ja sie tam lecze ale prawde mówiąc watpie czy z niej skorzystasz bo to troche daleko... tak tylko chciałam napisać na wszelki wypadek bo dobrze cie rozumiem i chciałabym pomóc
I wiesz co mi też wzyscy mówili ze wyolbrzymiam swoj problem, bo niewielu widziało mnie bez tapety. bez niej nie wygladałam tak tragicznie, ale jak sie zmyłam i to do światła dziennego... . Ale ile można żyć z maską na twarzy?? ja nadal boje sie swojego wyglądu i mam jakiś uraz.. ale życze ci powodzenia w walce z tym paskudztwem
no i jakbys sie zdecydowała to napisz, zaglądam tu regularnie, chetnie dam ci bliższe namiary

kinga
gość
15-10-2007, 17:37:00

2 poprawki: ztapetą nie wyglądałam tragicznie; 2 poprawka: ta klinika jest daleko od śląska (pisałas ze stamtąd jesteś)... oj ten pośpiech...

kinga
gość
15-10-2007, 18:56:00

A ja nie mogę patrzeć na siebie i z tapetą i bez tapety....Z tapetą źle, bo cała się później od niej świecę, bez tapety jeszcze gorzej. Niby nie mam tak strasznego trądziku, ale blizny są. Czasami mam takiego doła, że mam ochotę porozbijać wszystkie lustra w domu. Raz mam buzię nawet całkiem, a nie miną dwa dni i już z powrotem coś na niej jest. Tragedia no. Dobrze, że chociaż Wy potraficie człowieka zrozumieć
gość
15-10-2007, 19:02:00

Wszystko ok. *** działa na trądzik, ale czy ktoś go brał na TRĄDZIK RÓŻOWATY, ten ma chyba inne podłoże i nie jest ujęty we wskazaniach na ultce. Ja dostałam, zaczęłam brać ale po odstawieniu problem wrócił po dwóch dniach, więc nie wiem co robić dalej. Proszę powiedzcie coś
gość
15-10-2007, 19:26:00

dzieki kinga za cieple slowa fajnie wiedziec ze ktos przejmuje sie moim losem bo to niestety rzadkosc nawet u bliskich osob no rzeczywiscie iwonicz to 300 km ode mnie wiec bardzo daleko liczac ze na benzyne ok 120 zl to tyle co jedno opakowanie izo a cala kuracja sama w sobie jest droga a wizyty pewnie byly by tak co miesiac... ehh w kazdym razie bardzo dziekuje za dobre checi :*** moze ktos poleci jakiegos lekarza gdzies blizej... narazie porobie te wszystkie badania bo bez nich ani rusz! cieplutko Was wszystkich pozdrawiam i zycze wysrwalosci a sobie narazie tylko tego zebym mogla dolączyc do Waszego grona
-bidula
gość
15-10-2007, 20:06:00

Witam wszystkich forumowiczow. Jak Wy wszyscy od niedawna jade na izo. Efekty zauwazylem juz po kilku dniach a obecnie nie wyskakuje mi prawie nic. Kolejnym plusem jest to ze wczesniej mialem strasznie przetluszczajaca sie twarz natomiat teraz mam ten komfort ze po calym dniu jest ona idealnie matowa. Jesli chodzi o minusy to jest ich kilka ale sa do zniesienia. Sa to sucha skora, oczy, usta, ogólne zmeczenie organizmu, sennosc itp. Jeszcze info dla ludzi ktorzy maja mozliwosc kupowania leku w niemczech. Kosztuje on tam 66euro za 100 kaps i nazywa sie chyba isotrotenoin ratiopharm. Wystarczy poprosic lekarza zeby wpisal te nazwe na recepcie i mozna w ten sposob wykupic lek w kazdej niemieckiej aptece. Aha jak znacie jakies skuteczne kremy nawilzajace to dajcie znac bo susza straszna.
Kris

Początkujący
15-10-2007, 20:32:00

15-10-2007 o 22:06, gość :
Witam wszystkich forumowiczow. Jak Wy wszyscy od niedawna jade na izo. Efekty zauwazylem juz po kilku dniach a obecnie nie wyskakuje mi prawie nic. Kolejnym plusem jest to ze wczesniej mialem strasznie przetluszczajaca sie twarz natomiat teraz mam ten komfort ze po calym dniu jest ona idealnie matowa. Jesli chodzi o minusy to jest ich kilka ale sa do zniesienia. Sa to sucha skora, oczy, usta, ogólne zmeczenie organizmu, sennosc itp. Jeszcze info dla ludzi ktorzy maja mozliwosc kupowania leku w niemczech. Kosztuje on tam 66euro za 100 kaps i nazywa sie chyba isotrotenoin ratiopharm. Wystarczy poprosic lekarza zeby wpisal te nazwe na recepcie i mozna w ten sposob wykupic lek w kazdej niemieckiej aptece. Aha jak znacie jakies skuteczne kremy nawilzajace to dajcie znac bo susza straszna.
Kris

A nie miałąs pogorszenia na poczatku ???????
gość
15-10-2007, 22:04:00

witam wszystkich stalych bywalców.niedawno wlasnie zakonczylam kuracje co do wygladu skory jezeli chodzio syfki nie narzekam od dawna nic a nic sie nie pojawia.super wlosy skora sie nie przetluszcza marzenie. zobaczmy czy tak bedzie dalej mam taka nadzieje .jedynie co mi dokucza to pekajace usta no i skora bardzo przesuszona i majaca tendencje do zadrapan.wyniki badan mialam w normie zle sie nie czulam pilam mniej ale pilamnie zaluje jak narazie MAM NADZIEJE TYLKO ZE EFEKT BEDZIE STALY

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: