No naprawde fajnie byłoby mieć ładną nawet troszke bużke bo mam juz naprawde serdecznie dosyć takiego wyglądu

pomyśleć że w 6 klasie miałam buzie jak niemowlak bo wszystkie koleżanki mi zazdrościły i pytały co ja robie że nie mam pryszczy jeszcze a one za to miały

.A teraz to pytaja ....czy to jest jakaś choroba bo mam tak długo je a one buzie śliczne mają

Chociaż nałoże duuuużą tapete to i tak gorzej wygladam niż przed bo po 3 godzinach mi wszystko spływa tyle tłuszczu

.3 lata temu chodzilam i Polecam osobiście laseroterapie bo ona pomaga naprawde.Gdybym nie chodziła na lasery wcześniej to teraz bym miała takie doły i wrzery że szok normallnie a tak to mam takie malutkie jak narazie

Ale za to mam lekki wysyp i najbardziej mi sie skóra łszczy na czubku nosa i wyglądam jak klaun

A z natury to ja cierpliwa nie jestem i nie wiem jak ja zniose to całe leczenie i na dodatek boje sie że to będzie powracać bo pesymistka jestem bo niby na 97%pomagaa ja moge być w tych 3%akurat

W tamtym roku w lato miałam
duac żel bo nowość była a ja krolik doświadczalny bylami musialam spróbować ale efektow nie bylo póżniej zaś znoów papke białą robioną i nawet dobrze bylo ale w końcu od tego wszystkiego dostałam okropnego
uczulenia że aż cała czerwona i opuchnięta byłam że patrzec nie mogłam

pożniej derma mi przepisała zineryt i też uczulenie było i 45zeta w plecy

A ile wcześniej tych dupereli było ...

Ale zawsze moge jak narazie pomarzyć o ładnej bużce bo marzenia nie kosztują

anula