A wiec znam jedna wspaniala pania
Dermatolog ktora niestety jest z warszawy i bylam u niej tylko 2 razy, poniewaz szczecin a warszawa to jednak wielka odleglosc, ale na stronce jej gabinetu mozna wyczytac wiele ciekawych rzeczy, tu masz prosze wlansie o oczyszczaniu:
W czasie kuracji ***m/*** zwłaszcza na początku leczenia może wystąpić pogorszenie stanu skóry, stąd ważne są
zabiegi odpowiednio oczyszczające skórę i zabiegi nawilżające. Skóra w czasie terapii jest bardziej chłonna i wszystkie zabiegi działają intensywniej niż po jej zakończeniu. Wygładzają skórę i przyspieszają ustępowanie zmian.
Zabiegi głęboko złuszczające likwidujące blizenki potrądzikowe można wykonywać dopiero 6 miesięcy po zakończeniu kuracji a powierzchownie złuszczające 1-2 miesiące po jej zakończeniu.
Jak widzisz wiec oczyszczanie jest konieczne. Moja kolezanka wyleczyla sie wlasnie roacutanem czyli to to samo co *** i mwoi, ze oczyszczala skore raz na 2 tyg! Ja mam zamiar robic to przynajmniej raz w miesiacu. Osobiscie polecam firme Thalgo, taki zabieg oczyszczania kosztuje okolo 100-150zl, ale mysle, ze warto sie poswiecic. Oczywiscie idac do kosmetyczki, prosze skonsultuj to z nia, ze leczysz sie tym lekiem i napewno dobierze Ci odpowiendi zabieg, ale goraco polecam gabinety ktore robia zabiegoi wlansie ta firma. Calusy PAULA