Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
30-12-2009, 21:31:32

faktycznie 20 to jest mała dawka.Ja waze 50 i biore 30 ,bo kuracja ma trwac ok 6 miesiecy i badania robie co miesiąc+ próby wątrobowe.Troszkę mnie wysypało,ale chyba dlatego ze niedługo mam okres dostac;)Poza tym mam problemy z koncentracją,również śpie do 14,ale to chyba dlatego,ze gadam po nocach xDno i ten kregosłup;/wysiada mi.Czy wam też nie chce się nic robic po tych lekach?Radziłabym wam udac się do dobrych lekarzy,bo jak bedziecie źle spożywac leki to jest duza szansa ze wam się nawróci trądzik;/Kuracja powinna trwac do 8 miesięcy i odpowiadac wadze (tzn. lekarza tam jakas wylicza)mi babka powiedziała ze na 95% mi się nie nawróci chyba ze bede beznadziejnym przypadkiem:D
gość
30-12-2009, 21:49:57

kuracja powinna trwac od 4 do 12 miesiecy kwestia tego jakie dawki sie bierze jak powazny jest tradzik, jak było pisane aby leczenie bylo skuteczne [czyt nie bylo nawrotow] wymagana całkowita dawka 120-150 mg/kg wiec prosto to policzyc, lekarka mowila mi ze czesto ludzie biora tak 80-90 mg/kg [z braku pieniedzy lub dlatego ze juz im przeszlo ale potemi wraca] dlatego chyba lepiej sie pomeczyc chwile dluzej i wydac troche jeszcze kasy i dokonczyc do dobrej dawki ja obliczylem u siebie 128 mg/kg ciala w tej chwili przy tej wadze ktora mma w tej chwili ;] ja robie badania krwi, a za proby watrobowe cos placisz czy tez na skierowanie to jest? myslalaem ze w krwi jakos tam widac czy jest wszystko ok z ta watroba czy nie... ja Daniel 11 dzień 40 mg i tez jakis wysyp lekki chyba bo cos tam mi sie pojawia co chwile i czuje pod skora takie krosteczki jakby ale jesce nie powychodzily, ale suchosci jakiejs strasznej nie ma ani tez ust
gość
31-12-2009, 15:57:17

jak tam pijecie dzisiaj?
Początkująca
31-12-2009, 16:46:59

JA NIET.. PODOBNO NIE POWINNO SIĘ PIĆ PRZY *** ;) WESOŁEJ BEZALKOHOLOWEJ :p
gość
01-01-2010, 14:47:41

ja *** biore juz 5 tydz...to cholerstwo mam od 13 roku zycia,a teraz mam lat 22...waze 49 kg i biore 20 mg raz dziennie. W czw ide do kontroli do mojego dermatologa bo od poczatku brania leku jeszcze nie bylam... objawow co mnie dziwi nie mam zadnych, jedynie usta mi tylko troche wysychaja i stosuje pomadki, skory nie mam prawie w ogole wysuszonej co mnie bardzo dziwi, bo inni co tutaj pisza maja problemy z suchoscia twarzy juz po kilku dniach od zastosowania. tam tylko gdzie mi cos wyskoczy, to potem sie robi taka sucha skorka Wysypu nie mam wiekszego ani mniejszego, czyli jest tak jak bylo...dziwi mnie ze nie mam powazniejszych objawow...moze to jest spowodoawane mala dawka,ale szczegolow dowiem sie w czwartek. pzdr dla wszystkich ;)
gość
01-01-2010, 21:04:01

Ja pilem nie duzo kilka drinkow ale pilem czuc czulem sie normalnie w miare, mam nadzieje ze moja watroba tez.
Pozdrawiam i pozbycia sie paskudztwa w nowym roku zycze!
Początkująca
01-01-2010, 21:41:13

Ja wypiłam lampkę szampana:) od razu mi się zrobiło gorąco :P
Początkujący
01-01-2010, 22:46:28

A niektórzy wytrzymali bez ...
Daniel
gość
02-01-2010, 12:37:00

A więc ja wypiłem troszkę za dużo..Nigdy w życiu się tak zle nie czułem..Spałem dwa dni z rzędu..
***+alkochol to bardzo zły pomysł
To był mój pierwszy i ostatni raz..
Kurcze martwię się wynikami badań..Co myślicie? Będzie zle?
gość
02-01-2010, 16:51:24

Witam pisze tutaj po raz pierwszy ale naczytalem sie juz troche na tym forum,mam 29l z tradzikiem mecze sie jakies 13-14l i nic nie bylo w stanie wyeliminowac mi tego dziadostwa do konca,zaczalem kuracje lekiem *** tydz temu moja dawka 60mg/90kg nie mialem az trak bardzo tragicznej postaci tradziku ale dobijala mnie swiecaca cera no i zawsze cos tam bylo mniej lub wiecej,i co jakis czas wielkie ropniaki,lecze sie prywatnie i narazie nie robilem zadnych badan czuje sie dobrze,skutki uboczne jakie mam to tylko zasychajace usta ale nie ma tragedii,duzo osob pisze o wysypie w pierwszym okresie leczenia i rzeczywiscie mi po kilku dniach wyskoczylo kilka wulkanow pojawily sie w miejscu starych ktore przed kuracja zniknely,ale teraz juz chyba sie wszystko goi,pisze tutaj poniewaz mam maly dylematotoz mam do kupienia po bardzo dobrej cenie *** kilka opakowan i nie wiem czy to mozna mieszac czy ten lek sie niczym nie rozni od ***,jesli ktos ma jakas wiedze na ten temat prosze o pomoc!!pozdrawiam..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: