Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
24-06-2009, 17:34:00

nie przeszkodzi, jesli zrobisz 4 dni przerwy, przynajmniej mi tak mówiła, albo mozesz te ostatnie tabletki tak brac zeby starczyly Ci az do wizyty, np jedna co 3 dni itp, pozdrawiam
gość
25-06-2009, 22:24:00

hey biore ***=*** od września czyli juz 10 miesiecy bede brala do pazdziernika. przez pierwsze 7 miesiecy bralam dawke 40mg dziennie przez kolejne 6 miesiecy mam dawke 20 mg dziennie. waze 48 kilo!! czyli chyba ta dawke 150mg/kg spokojnie wezme

przez cala kracje stosuje krem la roche EFFACLAR H specjalny do skory uwrazliwionej przy leczniu tradziku farmakologicznie-dermatolog mi go polecila.
po zakonczonej kuracji po 5 miesiacach mam miec robione 4 laserowe zabiegi w odstepach miesiecznych usuwające blizny i czerwone przebarwienia ktore niestety sa jeszcze widoczne -czyli ogolnie na regeneracje skory

troche sie obawiam ze po zakonczeniu kuracji tradzik wroci wiec czy jest ktos kto mial podobne dawki?? i moglby sie wypowiedziec jak mu sie zyje PO KURACJI BARDZO PROSZE

obecnie nie mam i juz od dawna nie miala zadnych wypryskow pozostaly mi tylko czerwone plamki po pryszczach ktore bardzo bardzo bardzo powoli znikaja ogolnie buzia jest gladka tylko mam slady po rozszerzonych porach

ps. dodam tylko ze nie mialam az tak duzych problemow z cera, tradzik byl widoczny ale te zmiany byly tylko na policzkach

pozdrawiam wszystkich i prosze o odpowiedz
gość
25-06-2009, 22:45:00

26-06-2009 o 00:24, gość :
hey biore ***=*** od września czyli juz 10 miesiecy bede brala do pazdziernika. przez pierwsze 7 miesiecy bralam dawke 40mg dziennie przez kolejne 6 miesiecy mam dawke 20 mg dziennie. waze 48 kilo!! czyli chyba ta dawke 150mg/kg spokojnie wezme

przez cala kracje stosuje krem la roche EFFACLAR H specjalny do skory uwrazliwionej przy leczniu tradziku farmakologicznie-dermatolog mi go polecila.
po zakonczonej kuracji po 5 miesiacach mam miec robione 4 laserowe zabiegi w odstepach miesiecznych usuwające blizny i czerwone przebarwienia ktore niestety sa jeszcze widoczne -czyli ogolnie na regeneracje skory

troche sie obawiam ze po zakonczeniu kuracji tradzik wroci wiec czy jest ktos kto mial podobne dawki?? i moglby sie wypowiedziec jak mu sie zyje PO KURACJI BARDZO PROSZE

obecnie nie mam i juz od dawna nie miala zadnych wypryskow pozostaly mi tylko czerwone plamki po pryszczach ktore bardzo bardzo bardzo powoli znikaja ogolnie buzia jest gladka tylko mam slady po rozszerzonych porach

ps. dodam tylko ze nie mialam az tak duzych problemow z cera, tradzik byl widoczny ale te zmiany byly tylko na policzkach

pozdrawiam wszystkich i prosze o odpowiedz

dodam jeszcze tylko ze zadnych skutków ubocznych nie mialam i nie mam czuje sie swietnie! jedyne co to czasem podwyższony cholesterol i trojglicerydy ale o takiej ewentualnosci uprzedzila mnie moja pani dermatolog
gość
26-06-2009, 22:05:00

Hej wszystkim,

tak sobie dzisiaj pomyślałam, że napiszę coś na tym forum. Udzielałam się tu jakieś 2-3 lata temu.

Obecnie jestem prawie 2 lata po skończeniu kuracji. *** stosowałam 9 miesięcy 40mg na dobę, przyjęłam ok 130 mg/kg.

I teraz najważniejsza informacja, kuracja podziałała. Tak naprawdę poprawa zaczęła się tak po 3 miesiącach kuracji i trwa do dziś. Teraz mam cerę normalną, na której od czasu do czasu pojawia się jakiś pryszcz, ale to jest zupełnie normalne. Przed kuracją na twarzy miałam KOSZMAR! ?Czasami nie wychodziłam na zajęcia, bo wyglądałam tak źle! A teraz mam naprawdę ładną cerę i nie muszę się o nią specjalnie martwić. Tzn nadal (z przyzwyczajenia) stosuję kosmetyki effaclar do cery trądzikowej, bo wolę nie ryzykować.
Ale ogólne przesłanie mojej wypowiedzi-głowy do góry!!! *** działa i pomoże Wam tak, jak pomógł mi

Pozdrawiam wszystkich walczących!
Początkujący
26-06-2009, 22:30:00

Witam bardzo serdecznie jestem dermatologiem który czeka na państwa pytania pod nr gadu zapraszam 12074051[addsig]
Lekarz dermatolog---pytania na gadu 12074051
gość
27-06-2009, 10:30:00

sprzedam 3 opakowania roaccutanu. Cena do negocjacji,

kontakt gunia17@poczta.onet.pl
gość
04-07-2009, 14:32:00

Biorę *** od lutego. W lipcu kończę kurację. Najgorsze w kuracji jest suchość warg - dlatego też cały czas stosuje pomadki nawilżające. Pozatym wszystko można znieść. Skóra moim zdaniem poprawiła się - jest również gładsza. Mniej więcej co miesiąc należy zrobić badania kontrolne i to w skórcie byłoby na tyle. Polecam i życzę wytrwałości i cierpliwości przede wszystkim.
gość
05-07-2009, 20:34:00

Witam wziełam już 7 opakowań *** pomaga superowo. Ja kupuje w Wawie za 99zł i dostaje pomadke.Polecam każdemu bo naprawde wyglądałam fatalnie. Warto się przemęczyć humorki itp. W Warszawie na ulicy Lasek Brzozowy tam jest za 99zł.
gość
06-07-2009, 20:17:00

*** jest super brałem 4 miesiące i rewelka ale co z tego jak po roku mam nawrót idzie się pociąć
gość
07-07-2009, 16:28:00

Witam
Słyszałam dobre opinie o nim ale tez słyszałam że wraca po jakims czasie trądzik ja aż takiego problemu nie mam z trądzikiem i mi wystarczy suplemet diety i żel do mycia twarzy Cerabit i pomaga

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: