nie przeszkodzi, jesli zrobisz 4 dni przerwy, przynajmniej mi tak mówiła, albo mozesz te ostatnie tabletki tak brac zeby starczyly Ci az do wizyty, np jedna co 3 dni itp, pozdrawiam
26-06-2009 o 00:24, gość :
hey biore ***=*** od września czyli juz 10 miesiecy bede brala do pazdziernika. przez pierwsze 7 miesiecy bralam dawke 40mg dziennie przez kolejne 6 miesiecy mam dawke 20 mg dziennie. waze 48 kilo!! czyli chyba ta dawke 150mg/kg spokojnie wezme
przez cala kracje stosuje krem la roche EFFACLAR H specjalny do skory uwrazliwionej przy leczniu tradziku farmakologicznie-dermatolog mi go polecila.
po zakonczonej kuracji po 5 miesiacach mam miec robione 4 laserowe zabiegi w odstepach miesiecznych usuwające blizny i czerwone przebarwienia ktore niestety sa jeszcze widoczne -czyli ogolnie na regeneracje skory
troche sie obawiam ze po zakonczeniu kuracji tradzik wrociwiec czy jest ktos kto mial podobne dawki?? i moglby sie wypowiedziec jak mu sie zyje PO KURACJI BARDZO PROSZE
![]()
obecnie nie mam i juz od dawna nie miala zadnych wypryskow pozostaly mi tylko czerwone plamkipo pryszczach ktore bardzo bardzo bardzo powoli znikaja ogolnie buzia jest gladka tylko mam slady po rozszerzonych porach
ps. dodam tylko ze nie mialam az tak duzych problemow z cera, tradzik byl widoczny ale te zmiany byly tylko na policzkach
pozdrawiam wszystkich i prosze o odpowiedz![]()
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.