Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
16-01-2007, 20:30:00

Ohhh... nie przejmuj się Zrozpaczona. Ja straciłam świetnego chłopaka przez trądzik - przestałam się z nim spotykać, bo było to dla mnie niekomfortowe. Dla niego chciałam jak najlepiej wyglądać, a było coraz gorzej. Aż w końcu przestaliśmy być ze sobą. Ciężko było mi się z tym pogodzić, ale wierzę, że nic nie jest przypadkiem Nawet sytuacje, które wydają nam się na chwilę obecną czymś strasznym i nie do zniesienia. Często nie umiałam się pogodzić z wydarzeniami, które ostatnio sprawiały mi mnóstwo przykrości przez trądzik, ale staram się wynieść z tego, co doświadczam coś dobrego Zobaczycie za jakiś czas, jak wszystko będzie w porządku z cerą, że to, co przeżyliście czegoś was nauczyło A teraz życzę wam, abyście jak najlepiej wykorzystali każdy dzień, bo czy jest buźka w pryszczach czy nie - każdy dzień jest wyjątkowy :D. Powinno nam być łatwiej czerpać z dnia jak najwięcej, bo niebawem nieprzyjemne i komfortowe sytuacje się skończą - jesteśmy przecież na dobrej drodze (***)
gość
16-01-2007, 20:32:00

Andzia, a czego Ty oczekujesz po 4 dniach brania IZO?

Mi skóra przestała się przetłuszczać po ok. 2 tygodniach, a biorę IZO od końca listopada. Syfki nadal wyskakują, ale i tak skóra wygląda lepiej.

Ja ostatnio zrobiłam sobie depilację woskiem i na szczęście nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów.

Żel contractubex stosuję od dawna. Fajny jest, szybko wybiela ślady po wypryskach. Gdyby nie nowe syfy wychodzące co trochę, moja cera w ciągu 2 miesięcy zrobiłaby się gladka, o jednolitym kolorze.

Pozdrawiam Was,

Gosiek
gość
16-01-2007, 20:32:00

P.S. Nie patrzmy na siebie przez pryzmat trądziku Hania
gość
16-01-2007, 20:46:00

z ogromną chęcią nie patrzylabym na siebie przez pryzmat trądziku, ale cóż z tego skoro wszyscy inni tak na mnie patrzą pomijając oczywiście grono moich dobrych przyjaciół no i bliską rodzinkę to nie jest tylko wyolbrzymianie sprawy - po prostu widać kiedy ktoś z niesmakiem patrzy na syfy na mojej buzi i co z tego, że wiem, iż ten człowiek jest płytki oceniając mnie tylko po wyglądzie mojej twarzy to wcale nie pociesza trudna sprawa DZIĘKI ZA WSPARCIE dobrze jest wiedzieć, że są ludzie którzy dają temu radę wtedy jest więcej siły i motywacji żeby odnaleźć w sobie tą odwagę DZIĘKI Zrozpaczona
gość
16-01-2007, 20:52:00

najsmutniejsze jest to, że ludzie, którzy uważają się za inteligentnych rezygnują z kumplowania się kimś naprawdę fajnym tylko dlatego, że ma problemy z cerą - wstyd się z nimi pokazywać czy jak?? nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem z drugiej strony trzeba popatrzeć na to w sposób dość oczywisty PAMIĘTAJCIE O TYM!! MY kiedyś pozbędziemy się swojego problemu dzięki ***owi a oni zostaną ograniczeni do końca życia i teraz zastanówmy się kto jest w gorszej sytuacji?? chyba odpowiedź jest oczywista MALEŃSTWO
gość
16-01-2007, 20:55:00

totalnie sie dzis rozsypałam zrozpaczona jak długo jestes na ***? u mnie mija 27 dzien i zle jest , wszystko mnie dobija i dołuje wszytko basiek
gość
16-01-2007, 21:16:00

basiek nie daj się wytrzymaj ja jestem na *** dwa tygodnie i nie ma rewelacji wręcz przeciwnie jest źle i bardzo źle ALE skoro tak jest niedobrze to teraz może byc już tylko lepiej wytrzymaj i zobaczysz potem będziemy to wspominać z uśmiechem na twarzy ja narazie też nie tryskam optymizmem ale trzeba byc twardym a nie miętkim DOBRZE BĘDZIE
gość
16-01-2007, 21:51:00

dzieki za wsparcie , wypłakałam sie i lepiej dziewczyny ja tak tego nie moge wyrzuce lusteka
gość
16-01-2007, 22:44:00

no pisze i piszecie nawet nie zdrazylam wszystkiego przeczytać niestety teraz fatalny miesiac styczen= wiadomo co ;/ session co do stanu mego pyszczka- porazka:] no coz bede czekac wyboru za wielkiego to nie ma... chodze do szkoly a w domu strasze tylko tate i brata jak przyjedzie na weekend:D przezyja chcialam jeszcze zapytac o ten podklad la roche na T jakie sa kolorki i mniej wiecej ktory sie wydaje najbardziej naturlany. Aaa czytalam tez o la roche unifiance ( slyszeliscie cos o tym cudzie? bo tak wielce mowia ze super ... ciekawe) doradzcie cos bo jak przyszla pora na zmiany to chyba zdradze moj lasting performance i poszukam nowego pozdro Lenka i bez pesymistycznych opinii!!! mamy sie wspierac a nie dobijac nooo to dobranoc juz w sumie pozno hehe
gość
16-01-2007, 22:55:00

Jesli chodzi o La roche tolleranie czy jakos tak, kompletnie nie pamietam a mam a nie chce mi sie wstawac haha i sprawdzic. Ale ja go uzywam i jest super. Teraz na "zime" itp proponuje numer 13. Ja go uzywam a ogolnie mam dosc sniada cere ale bez przesady, w lato uzywam 15 ale on juz dosc ciemny. Muissz sobie dobrac Pozdro Paula

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: