Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
05-12-2006, 11:36:00

moge zalatwic niemiecki odpowiednik *** - isotretinoin ratiopharm, cena to 380zl za 100szt 20mg, jak ktos zainteresowany to niech pisze na bmiszewicz@op.pl
gość
07-12-2006, 11:24:00

Czesc,
Przeczytałam już całe forum, a wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę ***.
Do lekarza mam zgłosić się za miesiąc i powiedział mi że przyjde do niego już w innym humorze . Mam nadzieje, że tak będzie. Bo ja już nie mam siły na siebie patrzeć. Mam 24 lata i męczę się od 11 lat z syfami.
*** kupiłam w Warszawie, apteka Herba ul. Chłodna 20, cena 136 zł razem z pomadką ochronną.

Pozdrowienia dla wszystkich.
Kasia
gość
07-12-2006, 13:19:00

Na 100% bedziesz juz w innym humorze Ja juz taki mam choc wiadomo nie wszystko zeszlo, ale tyle co mam + podklad = naprawde spory sukces jesli chodzi o wyglad i samopoczucie Bedzie OKEJ!!! powodzenia Paula
gość
07-12-2006, 14:55:00

wietajcie !!!!
tesz mam z tym problem , pytanko czy podczas kuracji *** mozna uzywac pudru?
gość
07-12-2006, 17:51:00

hej wszystkim!wlasnie dzisiaj zaczelam stosowac ***...chociaz moj tradzik nie jest ciezkim przypadkiem postanowilam zwalczyc go skutecznie...po co tracic pieniadze na jakies niedajace efektow masci preparaty toniki itp...ja lek kupuje w niemczech(poprostu mam taka mozliwosc)!za opakowanie 50 tabletek place okolo 100zl wydaje mi sie ze w porownaniu z innymi cenami to bardzo malomam nadzieje ze moja cera bedzie taka jak sprzed ok 1,5 roku...bez skazy
gość
07-12-2006, 18:13:00

ODPISZCIE PROSZE CZY W ZASIE TEJ KURACJI MOZNA STOSOWAC PUDER???PROSZE NIECH KTOS ODP
gość
07-12-2006, 18:18:00

moja kolezanka podczes stosowania *** uzywala puder!!ja dzisiaj zaczynam kuracje i ez bede stosowala puderraczej nic nie powinno sie dziac tak mi sie wydajezreszta lekarz nic nie wspominalo zakazie stosowania podkladow pudrow itp...
gość
07-12-2006, 18:35:00

Słuchajcie biore *** od miesiąca i oprócz róznych efektów ubocznych które u mnie wystapiły nie widzę na razie poprawy syfy nie znikają , powiedzcie mi jak długo trzeba czekać zanim zacznę widzieć poprawę? nie mogę się już doczekać.......
gość
07-12-2006, 20:14:00

Witam!
Biore *** 3 tydzien.. na skórze zadziej pojawiają sie ropne syfy.. troszke mnie to pocieszyło.. zobaczymy jak bedzie dalej! Najgorsze jest to ze nie wyobrazam sobie sylwestra bez alkoholu. ale trzeba jakos sie powstrzymac.. i znalazłem na to sposob.. jade na dyskoteke sylewstrową samochodem.. wiec nikt mnie nie bedzie namawiał na alkohol :PP
tak patrze ze forum.. to nie widze komentarzy osob które stosuja *** np.. 5,6,7,8 miesiac.. tylko tydzien.. dwa.. miesiac.. ciekawe czemu:PP pozdrawiam
gość
07-12-2006, 20:32:00

niewiem chyba sprobuje.....mam nadzieje ze mi pomoze bo jak nie to zalamka...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: