Reklama:

***, jakie efekty po kuracji ?? (410)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
01-02-2007, 01:09:00

ja zaczołem widzieć pozytywne zmiany po 2,3 tygodniach po chyba miesiacu skóra prawie sie nie przetłuszczała aż w końcu przestała wogóle ,co daje świetny efekt ,od razu buzka robi sie ładniejsza ,niestety po 4 tyg troche obsypało...jestem juz po ponad 2,5 mies kuracji i jeszcze wychodza pojedyncze,ciekawe kiedy sie skonczy całkowicie,ponoc po ok. 3 miesiacach
gość
03-02-2007, 23:34:00

Cześć, ja biorę *** już dwa miesiące. Pani dermatolog powiedziała mi, że mam bardzo ciężką postać trądziku i że nie ma na co czekać. Przepisała mi ***. W ciągu pierwszych dwóch tygodni zauważyłam małą poprawę, ale potem miałam wysyp. Czułam się strasznie i myślałam że już nie dam rady ale jakoś udało mi się wytrzymać Teraz widzę już dużą poprawę, niestety do pięknej buzki jeszcze mi brakuje Mam jednak nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej. Trzymajcie się
gość
05-02-2007, 18:54:00

Jakie kremy stosujecie podczas brania ***? Nawilżające do cery wrażliwej - to wiem, ale konkretnie, nazwy, firmy bym poprosiła i wrażenia co do nich. Z góry wielkie dzięki.
gość
06-02-2007, 18:57:00

Witam wszystkich! Właśnie biorę *** i mam pytanie: Ćwiczę na siłownie i czy mogę brać kreatynę do tego, czy to nie będzie nic przeszkadzało że biorę ***?
gość
09-02-2007, 16:10:00

Gdzie tam kreatyne nawet nie mysl. A co do silowni to bedziesz musial zrobic przerwe bo wysilek przy braniu tego leku powoduje jego spalanie czyli tak jakbys nie bral Ja biore juz ok 4 miechow i twarz wyleczona praktycznie oczywiscie zdarzaja sie male krostki ale jeszcze troche bede to bral zwlaszcza ze mialem na poczatku bardzo ciezka postac
gość
10-02-2007, 09:42:00

ja biorę juz 8 dni , hehe ;p

wczoraj buzia byla sliczna, jak nigdy.
a dziś... 5 wielkich pryszczy ;( ;(

może to dlatego że jestem przed okresem...

umyłam twarz lubexylem i posmarowałam sie isotrexinem - mam nadzieje ze do walentynek znikną!
gość
10-02-2007, 18:31:00

Z tą siłownią i *** to jest różnie. Na ulotce pisza po prostu o bólach mięśniowych jakie moga się nasilić po ciężkiej aktywności fizycznej. To nie jest żaden powód do dumy ale przy braniu *** chodziłem cały czas na siłkę brałem krealaklyn i nic mi nie było, zaliczyłem grube melanże podczas brania *** jeden starsznie konkretny i... nadal żyje chociaż nie robie już taklich rzeczy bo nie można pic alkoholu jak się to bierze na poczatku myślałem że można sie napić:P oprócz tego zacząłem nosić soczewki i jedyny efekt uboczny jaki mam to suche oczy, usta i ogólnie cera. A wątrobe bardziej styrały mi te wszystkie natybiotyki które musiałem brac zanim się zdecydowałem na ***. Biore 4 miesiąc i jest coraz lepiej, juz się wszystko goi jeszce chyba z 2 miechy i będzie git na stałe. W sumie robiłem chyba wszystkoc zego zabraniają podczas brania ***, jesli chodzi o isłownię trzeba samemu obserwowac swoje ciało podczas terapii i wtedy ewentualnei odstawić kreatynę albo w ogóle siłownię wiadomo że każdy jest inny, a ja to może jestem mutantem:D. Pozdro. Niech żyją X-Men'i;D
gość
10-02-2007, 22:55:00

Tradzik miałam 6 lat. Każdy kto miał go długo zna to wrazenie, że dermatolog chce pomóc, ale jakoś nie może. Zdarzają się też tacy, którzy liczą tylko na zyski,patrza na kase. Ja tak jak wiekszość tutaj stosowałam rózne najdziwniejsze środki. Jak nietrudno sie domyslic nic nie pomogło. Wyleczyłam tradzik ***. To było najgorsze doświadczenie z mojego życia. I nie piszcie że jest super, bo ja wam nie wierzę. Skutki uboczne są. Oczywiście nie każdego to spotyka. To zależy tylko od naszego organizmu. Efekty pojawiły się szybko. Oczywiście był wysyp i przez kilka dni nie wychodziłam z domu. Wszystko zniknęło bez śladu. Nie radze brac *** osobom, które maja skłonności do szybkich zmian nastrojów, jak ja np. Wiecie do czego to prowadzi? Lęki, koszmary. Tylko tyle powiem. Twarz staje się tak sucha, że skóra się sypie gdy pochylasz się nad zeszytem czy gazeta. Usta zdewastowane. Budzisz sie rano i jesli nie użyłaś/łeś balsamu leci ci krew. Nie chce straszyc. Ale nie chce żeby ludzie, którzy nie muszą brali ***. to nie jest taki sobie tam zwykły lek. Jest kilka zasad, które mnie pomogły: nie używac żadnych kremów, bo zablokowuja pory i nie pozwalają skórze się złuszczać, zawsze w kieszeni pomadka ochronna, nie drapać, bo naskórek jest tak cienki, że zdziera sie skóra, najlepiej twarzy nie dotykać i żadnych peelingów bo zostana przebarwienia. To tyle z doświadczenia osoby "po", a nie z ulotki. KInga (21)
gość
11-02-2007, 18:53:00

04-01-2007 o 17:56, gość :
Kto kupił *** w łodzi za 95zł.? Prosze napisz gdzie dokładnie? Z góry wielekie dzięki

*** za 110 zł kupowałem w aptece w łodzi róg tuwima i wysokiej
gość
11-02-2007, 18:58:00

Nie wiem czy dobrze robie ale po dwoch miesiacach stosowania *** postanawiam go odstawic.
Brak poprawy cery
Koszt leku

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: