Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
27-03-2009, 19:36:00

witam wszystkich ja stosowałam *** 9 m-cy było pięknie do 6 m-cy po skończeniu kuracji potem wszystko wróciło w nasilonym stanie byłam załamana 4 tysie wydane i nic miało być 99.9% skuteczności porażka odłożyłam drugie dziecko na póżniej bo przecież nie można w trakcie ani 2 lata po . Lekarz widział moje załamanie i zmusiłam go żeby mi pomógł upierał się na 2 terapię powiedziałam mu że dosyć już wydałam że musi mi pomóc innym sposobem i udało się taniej , bez wyrzeczeń i skutków ubocznych . zapisał mi antybiotyk unidox solutab brałam 3 m-ce Duac gel do smarowania na ajnoc na krostki maść ichtiolowa oraz przeszłam kurację własną krwią tzw. autohemo 9 zastrzyków z mojej krwi pobranej z ręki i od razu wstrzykniętej w pośladek zaczyna się od 2 cm i co drugi dzień odpowiednio 4-6-8-10-8-6-4-2 i koniec koszt to ok 300 zł ( 30 zł pobranie i zstrzyk) a jeżeli chodzi o codzienną pielęgnację to mam trochę ułatwione bo pracuję w perfumerii i wypróbowałam wszystkie kosmetyki do cer trądzikowych sprawdziła się jedna marka CLINIQUE seria anty blemisch 3 kroki tylko wtedy są efekty 1-mydełko lub żel kto co woli 2-lotion 3 nawilżacz i na to specyfiki od dermatologa . Stosując 3 kroki Cliniqa trzeba uzbroić się w cierpliwość ponieważ na początku morze wysypać to dobry objaw bo skóra się oczyszcza trzeba poczekać ok m-ca na efekty nasza skóra odnawia się 28 dni. Dobrze stosować 3 kroki z antybiotykiem ponieważ wysyp jest mniejszy. Całą kurację skończyłam w listopadzie i do dziś jest ok tylko jakieś pojedyncze syfki przed okresem ale nadal stosuję Cliniqa. \jakby co służę pomocą i radą . POZDRAWIAM WSZYSTKICH .
gość
27-03-2009, 22:32:00

Witam wszystkich chorych na trądzik leczonych różnymi nietrafionymi sposobami.Ja do takich należę.Mam 45 lat i zdiagnozowano trądzik różowaty.Po ok 10latach leczenia moja derma stwierdziła ,że jedyne lekarstwo dla mnie to właśnie ***.Po przeczytaniu tych postów za i przeciw aż mnie rozbolała głowa.Proszę jeśli ktoś wyleczył ten rodzaj trądziku nawet jeśli to było Izo to niech mi odpisze jak przebiegało leczenie.A może są jakieś inne metody leczenia.Jestem z okolic bliskich Warszawy.
gość
28-03-2009, 16:11:00

Hej !!
Dziewczyny mam takie pytanie : brałam *** i jestem ponad rok po skonczeniu kuracji i czy np przez *** mozna dostać nadżerki??bo własnie tak sie zastanawiam czy jest to wogóle mozliwe?

a czy chodzicie moze na saune po ***?? bo ja nigdy jeszcze nie byłam bo miałam straszny tradzik i to napewno by zadziałalo jeszcze gorzej ale teraz tez nie mam idealnej buzi i pojecia nie mam jakie to wywoła reakcje na buzce
gość
29-03-2009, 21:54:00

Hej mam AZS (atopowe zapalenie skóry) Byłam w tamtym tygodniu w szpitalu. Miałam tam zostać na 2 tygodnie ale się wypisałam bo łamali moje prawa i byli wulgarni
Do tego dostałam od ich maści jakieś wypryski na zgięciach łokci.
Jestem zapisana do dermatologa ale dopiero za 3 tygodnie mam wizytę.
Musze ukoić ból jakoś przez te 3 tygodnie.
Pytanie brzmi' ' Czym to ukoić''' !!??
gość
30-03-2009, 08:24:00

27-03-2009 o 20:36, gość :
witam wszystkich ja stosowałam *** 9 m-cy było pięknie do 6 m-cy po skończeniu kuracji potem wszystko wróciło w nasilonym stanie byłam załamana 4 tysie wydane i nic miało być 99.9% skuteczności porażka odłożyłam drugie dziecko na póżniej bo przecież nie można w trakcie ani 2 lata po .
Dlaczego dwa lata po skoro na ulotce jest napisane że do miesiąca po odstawieniu nie można zajść w ciążę?/lekarze zalecają dodatkowy miesiąc odczekania/
gość
31-03-2009, 09:14:00

izotk biore 1miech juz.widac poprawe jedynym minusem sa tu suchosc i pekanie ust oraz zluszczanie sie skory na twarzy i troche na dloniah
gość
01-04-2009, 09:41:00

31-03-2009 o 11:14, gość :
izotk biore 1miech juz.widac poprawe jedynym minusem sa tu suchosc i pekanie ust oraz zluszczanie sie skory na twarzy i troche na dloniah

po miesiacu moze i masz poprawe ale pewnie minimalna ja biore40 dzien i jak narazie nie ma tak widocznej poprawy, ale rzeczywiscie mniej teraz wyskakuja i jak narazie nie miałem wysypu, czyv moze on jeszcze nastąpi???
gość
03-04-2009, 09:43:00

27-03-2009 o 19:36, gość :
Hej !!
Dziewczyny mam takie pytanie : brałam *** i jestem ponad rok po skonczeniu kuracji i czy np przez *** mozna dostać nadżerki??bo własnie tak sie zastanawiam czy jest to wogóle mozliwe?

a czy chodzicie moze na saune po ***?? bo ja nigdy jeszcze nie byłam bo miałam straszny tradzik i to napewno by zadziałalo jeszcze gorzej ale teraz tez nie mam idealnej buzi i pojecia nie mam jakie to wywoła reakcje na buzce

kobieto wez ty sie zastanow co ty piszesz,,...to ty gowno wielkie wiesz o tradziku..a jak robisz sobie saune parowa na twarz to po co???chyba po to zeby ci sie pory otworzyly...!!!!!!!!bosheee wez nie pisz takich bzdur:///dziewczyno ogarnij sie
gość
03-04-2009, 09:46:00

24-03-2009 o 18:09, gość :
CZy jest ktos tutaj co po 2 miesiacach prawie juz sie wyleczył?? prosze o odpowiedź pilnie???

tak czlowieku juz po tygodniu sie wyleczylam!!!!!!!!!!!!ty miales tradzik??????co za glupie pytanie w ogole
gość
04-04-2009, 21:01:00

jeśli chodzi o mnie biorę już prawie 2 miesiące i został mi jeszcze miesiąc. Na twarzy jest trochę lepiej, ale za to na plecach i rękach mi wysypało ;/ ale mam cichą nadzieje że zniknie to do końca kuracji ....

Gram dużo w piłkę nożną i jak się spocę ( szczególnie na słońcu ) to strasznie piecze mnie skóra ;/ jakie kremy polecacie do smarowania zabezpieczające w jakimś stopniu przed słońcem ?? Ja np. smaruje się Nivea na usta jest dobre, ale na twarz to już aż tak dobre nie jest ...

Proszę o pomoc )

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: