Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
25-03-2009, 18:00:00

witam wszystkich, właśnie zakończyłam kuracje ***. efekty są rewelacyjne. mam do odsprzedania po 1 opakowaniu leku 20 mg i 10 mg ( 30 tabletek), proszę o kontakt na maila olenka28@buziaczek.pl
polecam wszystkim ten lek
gość
26-03-2009, 07:49:00

Zna ktoś dobrego lekarza w krakowie ? bo chyba musze zmienić... Lena
gość
26-03-2009, 11:08:00

u kogo i gdzie sie leczylas?

lekarz to ktos kto powaznie i indywidulanie podchodzi do pacjentow zwlaszcza przy powaznych sprawach. nie spotkalem nikogo, kto stosowalby sie do tych podstawowych zasad. u kogo sie leczylas?

p.s.: najwiecej o lekach dowiedzialem sie z internetu i gdyby nie on to bym gowno wiedzial i dal sie prowadzic z zawiazanymi oczami w strone przepasci.
gość
26-03-2009, 15:20:00

info na temat ***.
Cześć od jutra zaczyn am kurację lekiem ***, czy mogę liczyć na informacje od osób które przyjmowały ten lek lub są w trakcie, zalerzy mi na info odnośnie tego co można a co jest niewskazane i zabronione.
Z gory wielkie dzięki
sylwiagiz@wp.pl
gość
27-03-2009, 08:43:00

26-03-2009 o 16:20, gość :
info na temat ***.
Cześć od jutra zaczyn am kurację lekiem ***, czy mogę liczyć na informacje od osób które przyjmowały ten lek lub są w trakcie, zalerzy mi na info odnośnie tego co można a co jest niewskazane i zabronione.
Z gory wielkie dzięki
sylwiagiz@wp.pl

Przeczytaj ulotkę
gość
27-03-2009, 08:43:00

26-03-2009 o 16:20, gość :
info na temat ***.
Z gory wielkie dzięki
sylwiagiz@wp.pl

Przeczytaj to forum
gość
27-03-2009, 08:50:00

czytałam ulotkę,
Liczę na opinię innych osób na temat leku, opinie na forum czytałam rownież, chcę się dowiedzieć czy po zakończeniu kuracji jest możliwość, ryzyko nawrotu??
gość
27-03-2009, 14:25:00

Leczyłam sie o Marka Brzewskiego w Karku. Byłam u niego wczoraj- stwierdzil ze nic takiego sie nie dzieje ze "3 pryszcze" to nie tragedia i nie wykracza poza norme. TYlko k*** co chwile sie robia sie nowe. Zaproponowal masc jakas ale powiedzialam ze nie chce bo mam w domu cały arsenał i nie mam zamiaru wydawac zas kasy na kolejna. Wiec zalecił Skinoren krem plus jakas robiona masc zapisał. Kazał prac czesto szaliki, prasowac posciel, reczniki bo tam sa bakterie i stad sie zakazilam... Swietnie!! Inni zyja z takimi bakteriami i nie maja tych potworow na twarzy... Za takie porady zapłaciłam 80zł. NO a skierowania na badanie hormonow nadal nie dostałam bo to strata pieniedzy, czasu i niepotrzebne kłucie :| jakies marne mi te tłumaczenia. Sama sobie zrobie te badania na wlasna reke albo pojde do endokrynologa. Ehhh. Lena
gość
27-03-2009, 16:27:00

trzeba bylo mu jebn*** po papie chociaz bys sie uspokoila :P
gość
27-03-2009, 18:36:00

Hej !!
Dziewczyny mam takie pytanie : brałam *** i jestem ponad rok po skonczeniu kuracji i czy np przez *** mozna dostać nadżerki??bo własnie tak sie zastanawiam czy jest to wogóle mozliwe?

a czy chodzicie moze na saune po ***?? bo ja nigdy jeszcze nie byłam bo miałam straszny tradzik i to napewno by zadziałalo jeszcze gorzej ale teraz tez nie mam idealnej buzi i pojecia nie mam jakie to wywoła reakcje na buzce

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: