gratuluje Wam *** za 135zł i piszecie że to mało...?! Ja tez to stusuję i kupuję opakowanie *** w łodzi za niecałe 90zł
09-09-2006 o 20:13, gość :
ja biorę *** od ponad dwóch miesięcy. Łykam dwie kapsułki dziennie, więc wychodzi około 0,5 mg. Trądzik się poprawił. Faktycznie usta wysychają ale warto się przemęczyć bo moje syfy nie dawały mi spokoju.[/CYTAT
JA BIORE 2 TABLETKI : RANO I WIECZOREM PO 20mg. BIORE GO JUZ 2 MIESIĄCE I JEST TROSZKE LEPIEJ JUZ. WYLECZY MNIE ON??
24-02-2009 o 14:11, debi :
Oczywiście rano i wieczorem dodatkowo należy stosować antybiotyki w żelu, kremy bakteriobójcze i odkażające.
24-02-2009 o 22:57, debi :
"Dodatkowe leki zewnętrzne lekarze stosują tylko w ostateczności"
Skąd możesz wiedzieć co stosują lekarze w całej Polsce???
Nie wiem co stosują wszyscy, ale stosowanie antybiotyków od początku kuracji to strata kasy - tylko bardziej się podrażnia skórę, a *** i tak wszystko zwalcza. Wiem, bo juz 4 miesiące biorę i nawet największe zgrubienia po prostu się rozeszły. Pozostało tylko jedno i na nie dostałam DUAC /moim zdaniem najlepszy - nie wyciąga na wierzch tylko wchłania/.
Sama Panią doktor poprosiłam o coś zewnetrznego, bo przy *** nie ma potrzeby używania innych specyfików.
Używajcie sobie te super żele, toniki itd - skóra sie przyzwyczai do takich warunków, a potem jeden błąd i kolejne krostki![]()
Ja żadnych specyfików nie używam tylko krem NIVEA i jest SUUUUUUUUUUPER!!!!! I zdaje się że nastąpił cud!
25-02-2009 o 14:05, gość :
24-02-2009 o 22:57, debi :
"Dodatkowe leki zewnętrzne lekarze stosują tylko w ostateczności"
Skąd możesz wiedzieć co stosują lekarze w całej Polsce???
Nie wiem co stosują wszyscy, ale stosowanie antybiotyków od początku kuracji to strata kasy - tylko bardziej się podrażnia skórę, a *** i tak wszystko zwalcza. Wiem, bo juz 4 miesiące biorę i nawet największe zgrubienia po prostu się rozeszły. Pozostało tylko jedno i na nie dostałam DUAC /moim zdaniem najlepszy - nie wyciąga na wierzch tylko wchłania/.
Sama Panią doktor poprosiłam o coś zewnetrznego, bo przy *** nie ma potrzeby używania innych specyfików.
Używajcie sobie te super żele, toniki itd - skóra sie przyzwyczai do takich warunków, a potem jeden błąd i kolejne krostki![]()
Ja żadnych specyfików nie używam tylko krem NIVEA i jest SUUUUUUUUUUPER!!!!! I zdaje się że nastąpił cud!
DO "debi"
Opinia powyżej NIE została napisana przez osobę, z którą weszłaś w polemikę, czyli PRZEZE MNIE.
Jednak częściowo ją podzielam. Oczywiście nie wiem, co stosują lekarze w CAŁEJ Polsce ale wiem że bardzo rzadko zalecają dodatkowe leki zewnętrzne, a większość wprost ZABRANIA stosowania nawet kosmetyków przeciwtrądzikowych (!!)
ponieważ jestem w kontakcie internetowym i bezpośrednim z osobami stosującymi ten lek, a od dobrych 2 lat intensywnie obserwuję internetowa aktywną przyszłych, aktualnych i byłych '***owców'. Pomijam fakt, że sama jestem w trakcie leczenia.
Gwoli przypomnienia - ulotka informuje o zakazie poddawania się zabiegom złuszczającym i wskazaniu do stosowaniu maści oraz kremów NAWILŻAJĄCYCH.
"Nie należy stosować maści ani innego rodzaju miejscowego leczenia trądziku bez zalecenia lekarza prowadzącego"
Jeśli Twój lekarz zaleca używanie takich środków w Twoim wypadku to ok, tylko czemu radzisz innym by robili to na własną rękę?
-- "Oczywiście rano i wieczorem dodatkowo należy stosować antybiotyki w żelu, kremy bakteriobójcze i odkażające. "
Vera.
PS Nie krytykuję Cię, tylko nie rozumiem. A Twoja opinia wydaje się czysto teoretyczna, nawet jeśli tak nie jest w rzeczywistości.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.