Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
23-12-2008, 17:51:00

głupie to moga byc odpowiedzi takie jak Twoje!!! umiem czytac i na ulotce jest napisane ze jest to rzadki objaw dlatego zastanwiam sie dlaczego akurat ja go mam! jesli nie umiesz odpowiadac na pytania normalnie to w ogole nie wchodz na to forum.

czy moze ktos zamiast wysuszonej skory mial ja nadmiernie tłusta? ;/ bo to jest o wiele gorsze niz sucha skora;/ prosze o normalna odpowiedz ;];]
gość
23-12-2008, 18:55:00

23-12-2008 o 18:50, gość :
kolezanka miala ten zabieg i narezkala jedynie na lekkie zaczerwienienie. przy mnie byla w podkladzie i nie widzialam zadnych "odciskow" po chodniku. jesli jednak bierzezsz *** to nie polecam takich zabiegow.

no własnie jestem juz 4 miesiace po izo a zabieg chce wykonac pod koniec stycznia imam andzieje że też nie bedze az tak bardo czerwono

dzieki za odpowiedz
Pati
gość
23-12-2008, 21:16:00

Ja miałam MIKROdermabrazję, ale pleców. Skóra była potem posmarowana jakimś preparatem więc nie mogłam jej myć do rana, ale następnego dnia wyglądała normalnie. Twarz jest delikatniejsza ale to taki zabieg przy którym można wyjść do ludzi i okres zimowy jest najleszy do tego zabiegu (mniejsze promieniowanie UV) Natomiast efekt przejechania po chodniku jak to nazwaliście występuje przy DERMABRAZJI
gość
23-12-2008, 21:34:00

ok. a jak sie maja wyniki mikrodermabrazji do dermabrazji ?
gość
24-12-2008, 08:02:00

23-12-2008 o 18:24, gość :
czy to prawda że po Mikrodermabrazji ma sie twarz jak by sie przejechało nią po chodniku czy mozna wyjsc normlanie do ludzi ??
bo chcialam sobie zrobić ale sie boje ze nieebde mogla wychdozc przez jakis tyddzien bo bedzie bardzo czerwona;/

Pati

Miałam zabieg mikrodermabrazji 11 razy i za każdym razem wychodziłam do ludzi. Fakt nakładałam fluid BIODERMY zalecony przez lekarza i blokery również w zimę. Miałam za każdym razem również kwas. stężenie było stopniowo zwiększane. Sądzę że po samej mikrodermabrazji spokojnie można wyjść do ludzi. Nie zapominaj o ochronie twarzy!!!!!!!!!!
gość
24-12-2008, 08:06:00

23-12-2008 o 22:34, gość :

Dermabrazja-raz a dobrze (ilość zależy od rodzaju blizn). Mikrodermabrazja kilka razy-blizny znikają stopniowo.
Dermabrazja wymaga kilku dni w szpitalu po zabiegu-ale rózne sa opinie. Ja miałam mikrodermabrazję robiona przez lekarza i niczego sie nie obawiałam, a przeciez jaki stał sie to modny zabieg u kosmetyczek. Nie mówię że wszystkie są niedouczone....ale bałabym sie oddac w takim salonie temu zabiegowi.
gość
24-12-2008, 08:07:00

24-12-2008 o 09:06, gość :

23-12-2008 o 22:34, gość :

Dermabrazja-raz a dobrze (ilość zależy od rodzaju blizn). Mikrodermabrazja kilka razy-blizny znikają stopniowo.
Dermabrazja wymaga kilku dni w szpitalu po zabiegu-ale rózne sa opinie. Ja miałam mikrodermabrazję robiona przez lekarza i niczego sie nie obawiałam, a przeciez jaki stał sie to modny zabieg u kosmetyczek. Nie mówię że wszystkie są niedouczone....ale bałabym sie oddac w takim salonie temu zabiegowi.

zwłaszcza po kuracji ***, kiedy osoba robiaca zabieg musi uważnie obserwować jak reaguje twoja skóra
gość
24-12-2008, 10:28:00

jak jest cenowo z obydwoma zabiegami/cyklami zabiegow?

Pati , pamietam, ze zostaly ci przebarwienia po izo. czy te 11 mikrodermbarazji zlikwidowalo ci je wszystkie?

Wesolych!
gość
24-12-2008, 12:08:00

Zdrowych wesołych świąt życzę wszystkim ***owiczą Hub
gość
24-12-2008, 12:22:00

zdrowych zdrowych. tylko czy ktos odpowiedzialby mi na pyatnie czy mial tłusta cere a nie wysuszona przez pierwsze dni ***?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: