Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
09-07-2008, 21:59:00

TO OSTATNI POST NA TEMAT RELIGJI- mozna coś wspominać od siebie...
ALE KONIEC Z DYSKUSJĄ...
NIŻEJ JUZ TYLKO LEK I PRZEMYŚLENIA Z NIM ZWIĄZANE
PzDr Perezz
gość
10-07-2008, 08:44:00

czesc wszystkim...ostatnio tak czytam te wasze wypowiedzi i az chce mi sie spac....dlaczego tak ztarczywie walczycie o to zeby tylko ktorys z was mial racje co do istnienia Boga....dajciez juz z tym swiety spokoj!ktos napisal post zeby was pocieszyc i zebyscie nietracili nadzieji a wy to odberacie w taki sposobaha i mialabym prosbe....Ci co juz skoczyli kuracje ***...to jesli mozecie to napiszcie mi jak dodatkowo dbacie o cere.....tzn czy urzywacie jakis kremow lub zelow wybielajacych...lub jakis kremow z vichy lub la-roche-posay????ja juz zakoczylam kuracje *** no chce zeby jeszce stan mojej buzki sie poprawialz gory dziekujeeee
Początkująca
10-07-2008, 10:49:00

Cześć... Na początku bardzo dziękuje jeszcze raz osobom które tak chętnie odpowiadają na moje posty i kotnaktują się ze mną za pomocą gadu gadu które podałam wcześniej. Wszyscy jesteście niesamowicie mili i bardzo mnie wspieracie. Bardzo mi to pomaga i czuje sie dzięki Wam lepiej. Dziękuję....
Mam pytanie do Was. Czy wiecie skąd bierze sie łojotok? Ja ze swojej strony mimo wszystko mam rade dla wszystkich którzy mają tłuste cery bo mnie akurat to pomaga. Ja na przykład miesiąc temu zaczęłam jeść jabłka. Tak normalne jabłka. Oraz brzoskwinie. Słuchajcie jadłam jabłka po 4 sztuki 5 sztuk na raz. Obierałam ze skórki i jadłam czasem nawet na siłe jak już nie mogłam. Do tego właśnie brzoskwinie jedną czy dwie potem w ciągu dnia. Ogólnie dużo owoców i warzyw. Marchewka jest też bardzo pomocna. Ja wyciskałam sobie marchewki w mikserze i robiłam sok. I piłam 1 czy 2 duże szklanki dziennie. Albo co drugi dzień. Poza tym najważniejsze... Zaczełam pić dużo wody. Wstaje rano i od razu mam przygotowane przy łóżku 5 czy 6 dużych szklanek z wodą. Jak wstaje to od razu je wypijam. Od razu dlatego że w przeciągu 2 godzin przez które jeszcze po wstaniu szykuje sie poprostu tą wode wysikam przed wyjściem. Dlatego od razu wypijam. W przeciągu całego dnia czuje sie dobrze odkąd tak robie. W ogóle to dzięki temu teraz czuję sie lepiej.
Także może kwestia tłuszczu na twarzy to brak witamin i za mała ilość wody w organizmie. Ja teraz od tygodnia jakoś nie jem jabłek bo nie mam poprostu czasu ostatnio... Pracuje... I od kąd nie jem widze rzeczywiście pogorszenie
jużpoKURACji..
gość
10-07-2008, 13:30:00

Witam! Mam takie małe pytanko - Zjadłem 18 opakowań *** (20mg) na 77kg wagi (Pierwszy miesiąc 40mg/doba, a potem (aż do teraz) 60 mg/doba)

Jaka to będzie łączna dawka? Wyliczy ktoś? Z góry Dziękuję...
Początkująca
10-07-2008, 13:36:00

Ja nie wiem też jak to sie liczy
jużpoKURACji..
Początkująca
10-07-2008, 13:38:00

ej a już po kuracji jesteś ? zjadłeś 18 opakowań ??
jużpoKURACji..
gość
10-07-2008, 14:01:00

10-07-2008 o 15:30, gość :
Witam! Mam takie małe pytanko - Zjadłem 18 opakowań *** (20mg) na 77kg wagi (Pierwszy miesiąc 40mg/doba, a potem (aż do teraz) 60 mg/doba)

Jaka to będzie łączna dawka? Wyliczy ktoś? Z góry Dziękuję...

18 opakowań *** 30 tabletek ( bo tyle w jednym opakowaniu ) *** 20mg( 1 tabletka ) = 10800 / 77 kg = 140,259 mg/kg
gość
10-07-2008, 14:53:00

ja nie rozumeim tych lekarzy..przeciez wiedzą ze tradzik wraca jak sie nie wezmie 120mg/kg to po co koncza kuracje wczesniej...ja sobie obiczylam i wyszlo mi ze mam 90mg/kg a ona do mnie ze juz koniec kuracji...i co ja mam teraz zrobic jak mi sie leki koncza a do lekarza ide w wrzesniu ??
moze ma ktos od was do sprzedania lek ??
pati
gość
10-07-2008, 15:00:00

Znalazlem to na stronce jednej .

Znam receptę na świetny płyn do wyrobienia w domu na czerwone plamy- znikają już po tygodniu nacierania twarzy trzy razy dziennie.

Rp. Płyn 1

Polopiryna S - 5 tabletek (rozpuścić w 50 ml wody)
Witamina C 200 mg - 5 drażetek (zmyć żółtą otoczkę i rozpuścić w roztworze polopiryny S)
Sok cytrynowy - 15 ml
Spiritus salicylowy lub mrówczany; 100 ml
Olejek cytrynowy, grejpfrutowy lub Geranium; 5 kropli (dostępnie w aptece- 5 zł)
Płyn przechowywać w lodówce.
Receptę można znaleźć wystukując w google: trądzik, Różański, plamy i blizny forum

Na noc warto nacierać przebarwienia kremem ACNE-DERM
gość
10-07-2008, 15:20:00

10-07-2008 o 16:53, gość :
ja nie rozumeim tych lekarzy..przeciez wiedzą ze tradzik wraca jak sie nie wezmie 120mg/kg to po co koncza kuracje wczesniej...ja sobie obiczylam i wyszlo mi ze mam 90mg/kg a ona do mnie ze juz koniec kuracji...i co ja mam teraz zrobic jak mi sie leki koncza a do lekarza ide w wrzesniu ??
moze ma ktos od was do sprzedania lek ??
pati

Jak to we wrześniu? Co to za lekarz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: