Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
11-05-2008, 17:39:00

Hej mam nadzieje ze za tydzien koniec 7 miesiecy mineło cos mi sie teraz robi na twarzy ale na szczecie jedno tylko mam pytanie czy wy tez robiliscie sie czerwoni orzy wysiłku bo ostatnio stanołem na rekach na chwile i byłem czerwony jak burak a no i jak z alkochoelm bo nie piałem przez kuracje kiedy moge wrócić i moze ktaos wie jak wyglada kwestia siłowni i usuwania porzebarwien ?
PIO
gość
11-05-2008, 17:40:00

A jeszcze czrytałem o jakims spotkaniu fajny pomysł ale moze kraków ??
PIO
gość
11-05-2008, 19:10:00

ja sie robie nie tylko czerwona przy wysiklu fizycznym ale wystarczy ze slonce mi przygrzeje to takiego buraka lapie ze masakra:/
IZA
gość
11-05-2008, 20:07:00

11-05-2008 o 19:39, gość :
Hej mam nadzieje ze za tydzien koniec 7 miesiecy mineło cos mi sie teraz robi na twarzy ale na szczecie jedno tylko mam pytanie czy wy tez robiliscie sie czerwoni orzy wysiłku bo ostatnio stanołem na rekach na chwile i byłem czerwony jak burak a no i jak z alkochoelm bo nie piałem przez kuracje kiedy moge wrócić i moze ktaos wie jak wyglada kwestia siłowni i usuwania porzebarwien ?
PIO

ojj tak ja ćwicze jogę i tu sie problem zaczyna przy pozycjach odwróconych robie sie czerwona jak burak :| wogóle przy ćwiczeniach ciekawe ile po zakończeniu kuracji mija czerwonosć ;p

Xenia
gość
11-05-2008, 20:47:00

Jeśli o mnie chodzi.. to ja jakoś nie mam takiej potrzeby tworzenia społeczności ***owców

Xenia
gość
12-05-2008, 06:21:00

Ja sie na spotkanie w Wawie pisze. Jestem 10 miesiecy po.. Basiek
gość
12-05-2008, 07:38:00

hej wszystkim mam takie pytanie ..czy gdy przez 4 miesiace bralam ***, a teraz bede brala ratiopharm to nic mi sie nie stanie ??tz.one sa takie same tylko inaczej troche wyglądają ??

LOPPO
gość
12-05-2008, 08:55:00

Dermebrazje mozna wykonywać dopiero 6 miesięcy po leczeniu czlowieku. Ja mam zamiar wybrac sie na ten zabieg po skonczonym leczeniu. Po pierwsze trzeba zrobić badania zeby sie zakwalifikować i wogle i pozniej 7 dni w klinice i opatrunki to nie jest takie proste. A po drugie trzeba znalesc dobrego lekarza czyli chirurga plastyka. I oczewiscie trzeba byc swiadomym,że skora przez 4 miesiące do 6 jest rozowa a przez dwa tygodnie strupki i wogle nie fajnie to wyglądaa. Jest taka stronka o chrirgii plastycznej sa tam fotki przed zabiegiem po zabiegu i po 6 misiącach i po prosstu rewelacja, mozna takze poczytac opinii o lekarzach chirirgii plastycznej , efektach zabiegow z zakresu chirirgii plastycznej. i takie tam. Jak znajde adres to wrzuce.
gość
12-05-2008, 08:59:00

Do dziewczyn powyżej no ale po jakim czasie schodzi ten ruminiec co jest od cwiczen a jak cwiczycie i sie pocicie to wam sie cos nowego robi bo chce na siłke wreszcie wrócic bo juz nie moge to juz tak bedzie czy po kuracji zniknie
gość
12-05-2008, 09:26:00

Witam. Od dzisaj zaczynam kolejną walke z tym trądzikiem. Jak wczesniej pisalam ponad dwa miesiące temu skonczylam kuracje *** nie wiem czy dawka byla za mala czy co wszystko wrocilo. Wszystkie badania hormonalne oki, bakterii nie mam, alergii tez nie sama nie wiem od czego. Jeszcze przed rozpoczeciem kuracji zapisalam sie do Akademii medycznej do jednej z najlepszych dermatologow. Teraz ta wizyta sie przydala na dostatnie czelakam rok. Lekarz tak jak myslalam zaproponowala leczeniem pochodna z tym,że teraz ***m. Dzisaj mi przepisala 3 opakowania roa mam dawke 60 mg jak na razie. Wydalam w aptece ponad 700 zl a to tylko na miesiąc starczy dochodza do tego kremy i tabletki anty. Zbankrutuje ale coz. Chce ladnie wyglądac do konca wrzesnia bo pozniej jade na wymiane do Stanow. I tu zaczyna sie problem czy sie wyrobie. Ale najwyzej tam dokoncze. Musze z tym gownem skonczyc raz na zawsze. Bo inaczej w stanach zmniejsze sobie gruczoly lojowe laserowo chyba taniej by wyszlo gdybym to zrobila od razu :p
pozdr Kasia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: