Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
27-04-2008, 11:27:00

hej. mam prośbę może mi ktoś podać pełną nazwę jakiegoś dobrego kremu z serii AA (jestem w trakcie brania ***) proszę o odpowiedź albo jakiś link do kupienia tego kremu.
gość
27-04-2008, 13:14:00

dziewczyny jakie dobre kryjące podkłady mozecie polecic wlasnie na skore sucha itd????
gość
27-04-2008, 13:38:00

Witam. 18 kwietnia minely 4 miesięce od kiedy zaczelam brać ***. Bylo już tak pięknie. Nie wiem czy to nerwy przed maturą. Dzisaj wyskoczyly mi dwa pryszcze na tej mojej fatalnej zuchwie. Podobno jeszcze dwa miesiące po skonczonej kuracji moze coś wyskakiwać ale mialam taka nadzieje a tu lipa. Wogle robią mi sie pecherzyki od suchej skory na czole. Ktoś tak mial ? Moja derma mowi,że to normalne. Ale nigdy o tym nie slyszalam.
smutna Agata
gość
27-04-2008, 18:36:00

Agusiu nie przejmuj sie

Konrad.
gość
27-04-2008, 20:47:00

Hej mam pytanko ile miesięcy po odstawieniu IZO mozna sie wybrać do kosmetyczki na peeling kawitacyjny ??? czy 2 msc wystarczy ??

XENIA
gość
27-04-2008, 22:47:00

a ja słyszalem ze mikrodermabrazja kosztuje cos okolo 300 zł i nie trzeba miec opatrunkow. Czy to prawda ? To pomaga ?

Czy podczas ponownej kuracji znów nastepuje wysyp, pogorszenie ? Czy już normalnie ?

Bo u mnie na razie w miare ale i tak bede bral 2 raz bo isee boje nawrotu. i nie wiem czy bedzie jeszcze raz gorzej czy nie bo ja tak bo nie wiem czy jeszcze raz mam ochote wpadac w taki dolek.

Ile trwa 2 terapia i ile sie bierze izo mniej czy wiecej ni podczas pierwszej kuracji.

Dzieki za odp i zycze wszystkich 0 *** pryszczy
gość
28-04-2008, 05:05:00

mikrodermabrazja jest o wiele plytszym zabiegiem same slowo wskazuje na to !!! Moj lekarz powiedziala,że nawt 10 glebszych mikrodermabrazji nie da efektow dermabrazji. Polega to na tym samym takze twoja skora jest stopniowo scierana. W sumie cenowo to samo, ale ja wolalam glebszy zabieg ktory daje najwieksze efekty i tak naprawde jesli masz dobrego lekarza to powiklania sa nikle. Jest wiele artykulow w necie na temat dermabrazji goroco polecam.
Początkująca
28-04-2008, 07:45:00

Hej ja mam dziś 4 dzień brania Izo.... Moja buzia nie wygląda jakoś bardzo tragicznie, jednak jest dużo blizn i kilka ropniaków. Ale mam pytanie odnośnie skutków ubocznych. Czy tez mieliście tak jak ja, że po wzięciu tabletek serce biło wam szybciej i czuliście taki niepokój?? Bardzo mnie to martwi proszę o odpowiedz
Początkująca
28-04-2008, 07:47:00

I przepraszam, że się tak wtrącam nie na temat w ogóle, ale sie boję;( Może ktoś tak miał tak jak ja? Mam zamiar zadzwonić do mojej dermy, ale najpierw chce poznać wasze opinie. Z góry dziekuję
gość
28-04-2008, 08:01:00

Czy jest ktos kto mial 2 kuracje ???????????????????????

Czy jak sie ja zaczyna znow nastepuje pogorszenie i wysyp ? Prosze o odp. WAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: