Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
03-03-2008, 13:52:00

A kto mi powie co jest lepsze IZO czy *** ? ? ? ? Jakie są różnice itp wszystko heheee
gość
03-03-2008, 14:51:00

można stosować no-scar w trakcie kuracji??
gość
03-03-2008, 16:31:00

Czy można łykać CHROM??????????? w kuracji ***?!!??!
PROSZE O ODP
gość
03-03-2008, 17:29:00

witam. tradzik nieodwracalnie zmienil moje życie jeszcze kilka lat temu bylem wesołym chłopakiem dla ktorego nie bylo rzeczy niemozliwych, dzis nie chce mi sie zyc, myslałem o najgorszym wiec postanowilem dac sobie ostatnią szanse - ***

Jestem w 3 miesiącu kuracji na razie nie ma zadziwiajacych efectów pryszcze nadal wyskakuja ale chyba rzadziej , skóra jest sucha, włosy też. mam nadzieje ze mi pomoże zamierzam jeszcze brac przez 3 miesiące a moja dawka to 40mg dziennie waże jakies 70 kg i nie wiem czy moja dawka nie jest za mała i czy powinienem brac dłuzej niz 6 miesiecy ???? mogłby ktos odp.

Mam jeszcze jedna sprawe, od pewnego czasu wydaje mi sie ze slabiej widze to znaczy gdy jest troche ciemniej czasami nawet w pochmurny ranek, ale gdy zaswiece swiatło widze normalnie ostro czy to normalne czy ktos tez tak mial ?????

A i jeszcze jedno wazne dzisiaj na obu rekach w miejscu gdzie zginam reke wyskoczyła mi wysypka 1cm na 2 cm małych czerwonych swedzących chrosteczek, a wlasciwie plamek, bardzo sie martwie czy za chwile cały nie bede w tych plamach . BŁAGAM o szybka odpowiedz.
gość
03-03-2008, 17:35:00

wedlug mnie beierzesz za malo, ja waze 46kg i biore 40mg/dobe, moze zapytaj lekarza, ale na moje oko, albo nalezy odniesc dawke, albo leczenie musi trwac dluzej, oblicz sobie ile Ci wypada na dzien dzielac dawke przez kilogramy i spojrz do tabeli zalaczanej do kazdego opakowania ***, ja mam brac niby przez 6 miesiecy, ale planuje potrzymywac efekt biorac po 6 miesiacach dawke 20mg przez kolejne dwa.
Wysypka? skad ja to znam... juz chyba z 5 razy ja mialam, to wyglada jak poparzona skora, wazelina, krem nawilazajcy, witaminy E, i z grupy B, unikaj mycia dloni w zimnej i bardzo cieplej wodzie. Wytrwalosci, mi po 4 miesiacach dopiero zaczelo schodzic i teraz w piatym nie mam juz wcale, ale zapytaj dermy o ta dawke, chyba ze planuje Ci kuracje z mala iloscia izo na dzien ale dluzsza.
Trzymam kciuki i zycze powodzenia

Hania
gość
03-03-2008, 17:42:00

odp: nie jestes sama ja biore ponad 2 miesiace biore 40mg i nadal bez zmian juz nie wiem co mam robic ide do dermy w srode ciekawe co powie

hmmm łapke wam podaje, ponad 2 miechy i mordka jakby przed kuracja, tyle ze nie jest tłusta..jutro ide do dermy, chce zeby mi zwiekszyła dawke do 50mg... teraz mam 40mg/65kg...miałam złe wyniki watrobowe.Stysia
gość
03-03-2008, 18:29:00

Patryk nie martw sie tez mam pod gorke, do wziecia dawki 120mg/kg zostalo mi 37 dni, ale derma mowila ze bede dluzej bral. jak dla mnie to jest troche lepiej przedewszystkim juz gladka skore mam, ale wciaz pelno plam , zaskornikow i wciaz wyskakuja nowe syfy, no ale wszyscy mi mowia ze wygladam o wiele lepiej, ja tego nie osobiscie nie widze, ale im wierze glowa do gory. a jak ci te blizny nie poschodza to juz po kuracji usuniesz jakimis zabiegami kosmetycznymi. najwazniejsze zeby juz syfy nie wyskakiwaly.
gość
03-03-2008, 18:30:00

Patryk nie martw sie tez mam pod gorke, do wziecia dawki 120mg/kg zostalo mi 37 dni, ale derma mowila ze bede dluzej bral. jak dla mnie to jest troche lepiej przedewszystkim juz gladka skore mam, ale wciaz pelno plam , zaskornikow i wciaz wyskakuja nowe syfy, no ale wszyscy mi mowia ze wygladam o wiele lepiej, ja tego nie osobiscie nie widze, ale im wierze glowa do gory. a jak ci te blizny nie poschodza to juz po kuracji usuniesz jakimis zabiegami kosmetycznymi. najwazniejsze zeby juz syfy nie wyskakiwaly.
/mike
gość
03-03-2008, 18:42:00

dzieki hania . Pozdrawiam. A ta twoja wysypka była tylko na rękach ?
Mi wychodzi że jak wezne 500 tabletek to przek

jakie posiłki jecie przed ***im, bo słyszałem że rozpuszcza sie w tłuszczach , ale nie wiem czy w zwierzecych, czy roślinnych ?
Czy 2 kromki chleba z wedlina i margaryna wystarczą by lek zadziałał ???
gość
03-03-2008, 19:45:00

hmmmm... to i na mnie przyszła kolej aby zacząć się leczyć ***, chociaż tak naprawdę mój trądzik jest pikusiem przy tych które widziałem ale niestety żadne antybiotyki (tetrarysal, tetracyklina i jeszcze coś - nazwy nie pamiętam) nie pomogły w dotychczasowej kuracji więc razem z dermatologiem postanowiliśmy podjąć się leczenia ***.. jak będzie to tylko możliwe będę opisywał co się ze mną dzieje :] Dodam tylko, że mam 17 lat, ważę 60kg i dostałem dawkę 30mg na dzień :] leczenie ma trwać tylko lub aż cztery miesiące :]

Pozdrawiam
KruziU

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: